HomeViestejäCelia Fenn1.11.2019 - Päivän viesti

1.11.2019 - Päivän viesti

PÄIVÄN VIESTI
 
Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
1.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Voimakkaat ja taianomaiset energiat lähestyvät planeettamme valo- ja valokoodiaaltoina. Ensi viikolla 11.11. ja 12.11. menemme läpi alullepanevasta 11-11-aikaportaalista sekä Härkä-täysikuun portaalista. 11-11-portaali sallii meidän "rukata" aikajanaamme/-spiraaliamme korkeimpaan mahdolliseen potentiaaliin, ja täysikuu Härässä (korotettu) sallii meidän suihkuttaa rakkautta ja kauneutta luomuksiimme aikajanallamme/-spiraalissamme.
 
Samaan aikaan vakiinnutamme 5D-rakkauskentän joka perustuu sydämeen, perustaksi uuden Maan ilmentämiselle. Tämä on niiden graalikoodien huipentuma, jotka aktivoitiin ylösnousemusprosessissa yli 10 vuotta sitten. Ensin aktivoimme oman sisäisen graalimme, kun oivalsimme, että keho oli se malja, joka sisälsi Kristus-tietoisuuden kultaista valoa. Nyt tulemme yhteen luomaan rakkauskentän, joka on kultaisen Kristus-tietoisuuden säilytysastia planeetalla.
 
Tämä on upea hetki … ja monet astuvat esiin ja ottavat vastaan sielutehtävänsä ollakseen osa tätä suurta heräämistä ja graalikoodien lopullisia aktivointeja. Maria Magdaleena ja Jeshua ohjaavat tätä prosessia, joka on jatkunut yli 2000 vuotta. Arkkienkelit, erityisesti arkkienkeli Mikael, ovat läsnä tuomassa valokoodinsa, sekä Elohim ja Serafi. Lisäksi tähtikansat, erityisesti plejadilaiset, lähettävät tähtitulikoodeja auttamaan meitä planeetan taajuuden nostamisessa, jotta Maasta voi tulla se kaunis kultainen valomalja, jonka sen oli aina tarkoitus olla.
 
Muistutuksena, että jos haluat oppia lisää, voit liittyä webinaariyhteisöömme sunnuntain 11-11-webinaareista alkaen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >