HomeViestejäCelia Fenn1.10.2019 - Päivän viesti

1.10.2019 - Päivän viesti

PÄIVÄN VIESTI
 
Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
1.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen ollut poissa tältä sivulta muutaman päivän, kun minusta energia on ollut hyvin vaikeaa. Tyrmistyttävää itse asiassa. Hermostoni tuntui olevan valtavassa rasituksessa … ikään kuin liikaa valoa ja energiaa välitettiin sen läpi. Minulla ei ole varsinaista tunnetta siitä, mitä oli tekeillä, kun avaruussäätilapostauksissa ei näkynyt mitään merkittävää, joka olisi oikeuttanut tuon energiatason. Voin ajatella vain, että olemme jo 2020-syklissä ja energia kasvaa 10-10-portin suurta muutosta kohti … mikä sitten johtaa vielä suurempaan muutokseen merkittävässä 11-11-portissa.
 
Tunnen myös, että olemme vaihtaneet taas aikajanaa ja energisoimme uutta aikajanaa, joka ilmentyy vuoden loppua kohti, kenties joulukuussa ja tammikuun alkupuolella. Pelkästään värähtelyjen ja fotonivalon voimakkuus on asteikon ulkopuolella.
 
Jos siis olet stressaantunut, ahdistunut, tunteellinen ja hermostunut, luultavasti tunnet tämän uuden aika-avaruusenergian tulevan läpi. Hengitä syvään, pysy sydämessäsi ja ole rauhallinen. Se menee ohi, ja suuria asioita ilmentyy, kun tämä 2020-sykli pääsee liikkeelle. Muista, ettemme ole enää lineaarisia … aika kulkee spiraalissa, ja Leijonaportista saakka olemme olleet 2020-spiraalissa. Siis … pysy vakaana ja fokusoituneena, kun siirrymme uuden Maan todellisuutta kohti.
 
Lisää siitä valtavasta valoaallosta, joka kulkee läpi tällä hetkellä ... Arkkienkeli Mikael kertoo, että tämä valtava valoaalto on "valmisteluräjähdys" vuoden 2020 suurta heräämistä varten. Ilmeisesti tähän mennessä suurin planetaarinen herääminen tapahtuu 2020. Nämä energiat herättävät meitä … Meitä pyydetään laajentamaan henkistä ja fyysistä kapasiteettiamme niiden oppaiksi ja auttajiksi, jotka ovat vielä herättämättä. Monet heistä heräävät hyvin yhtäkkiä ja ovat kuin vastasyntyneitä vauvoja, jotka ovat hukassa vieraassa paikassa. Meitä jotka olemme heränneet, pyydetään muistamaan tehtävämme ja olemaan näiden sielujen käytettävissä ja auttamaan heitä uuden Maan ja uuden todellisuuden havaitsemisessa.
 
Siis tämä on yksi ensisijaisista syistä fyysiseen epämukavuuteen, kun kehoamme ja kapasiteettiamme venytetään ja laajennetaan toivottaaksemme kaikki nämä uudet sielut tervetulleeksi henkisiin perheisiimme ja heimoihimme.
 
Ajat ovat aivan varmasti muuttumassa – ja myös erittäin nopeasti! Rakkautta kaikille, jotka tuntevat tämän laajentavan energian. Tietäkää, että teitä rakastetaan ja tuetaan ja että enkelit vartioivat teitä. Aina. Rakkautta jokaiselle teistä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >