HomeViestejäCelia Fenn26.4.2015 - Sudenkorennon tanssi - uuden shamanismin perspektiivejä

26.4.2015 - Sudenkorennon tanssi - uuden shamanismin perspektiivejä

SUDENKORENNON TANSSI – UUDEN SHAMANISMIN PERSPEKTIIVEJÄ
 
Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
26.4.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sudenkorento tanssii paikasta toiseen
Iloisesti ja sanoinkuvaamattoman sujuvasti.
 
Hohtavat siivet ja välkehtivä väri
Muista, että sinäkin olet sudenkorento.
 
Valotanssisi luo kaiken, mitä näet
Kehräten, pyörien, tanssien ja vapaana.
 
On ollut todella voimallinen ja intensiivinen matka pimennys- ja päiväntasausporttien läpi. Muutos on ollut valtavaa ja meidän täytyy vähitellen sopeutua uuteen moniulotteiseen todellisuuteen. Yhdeksänulotteisina galaktisina ihmisinä opimme, miten liikutaan sujuvasti tietoisuusulottuvuuksien väillä tai mikä tärkeämpää, ylläpidetään useita erilaisia ulottuvuuksia samanaikaisesti kuin musiikin sointuja. Tätä merkitsee olla valonmestari maaplaneetalla.
 
Sudenkorennon tanssi tuntuu erittäin hyvältä vertauskuvalta prosessille, missä harmonisoidutaan uusien energioiden kanssa ja käsitellään uudelleenkalibroitua aikavirtaa tässä uudessa tilassa.
 
Sudenkorento siirtyy paikasta toiseen erittäin nopeasti läpinäkyvillä siivillään – leijuen joskus ilmassa jonkin aikaa ja laittaen toisinaan siipensä pään päälle, leväten täysin paikallaan. Liikkeestämme ajassa on tullut vähän sellaista myös. Liikumme nopeasti paikasta toiseen, tapahtumasta toiseen tai portista toiseen. Sitten meidän täytyy "leijua" tai levätä sallien kehomme sopeutua ja integroida nopean tanssimme voimakkaat energiat kosmisessa valossa. Tässä tanssissa tai lennossa meitä kylvetetään valokoodienergialla, mikä on punottu uusiin luomis- ja kokemismuotoihin eri ulottuvuustasoilla.
 
Vuoden 2014 helmikuusta saakka aikakokemuksemme on muuttunut dramaattisesti, kun avaudumme täysin neljänteen ulottuvuuteen ja opettelemme olemaan ajan mestari tai taitava aikamatkustaja. Aikamatkailun aakkoset ovat saaneet olomme vähän hämmentyneeksi, kun totuttelemme olemuksemme keskuksen jumalaisen valon ajattomuudesta, suhteelliseen ja muuttuvaan aikatunteeseen moniulotteisissa aikaspiraaleissamme tai aikajanoillamme.
 
Tämä aikavaiheen uudelleenjakaminen lisääntyy, kun siirrymme kohti vuoden 2015 suurta 8-8-8-porttia, Leijonaportti-portaalia (8.8.2015). Meitä auttaa pysymään maadottuneena, keskittyneenä ja kosketuksessa itseemme ymmärrys siitä, mitä tapahtuu, ja kyky käyttää tähtishamaanin työkaluja tanssiessamme ulottuvuuksien välillä kuin sudenkorento.
 
Valossa tanssiminen
 
Tanssien valossa
Päivin ja öin
Virraten ajan kanssa
Galaksiin
Ylös tähtiin
Virraten ajan kanssa
Tanssien valossa
Päivin ja öin
Sudenkorentounia
Sudenkorentolentoa
Tanssien valossa
Päivin ja öin
 
Sen ymmärtäminen, miksi niin paljon elämästä muuttuu hyvin nopeasti, antaa meille etulyöntiaseman näiden dramaattisten muutosten käsittelyyn.
 
Joulukuussa 2011 planeetta siirtyi viidenteen ulottuvuuteen ja vuoteen 2012 mennessä se oli tiukasti ankkuroitunut sinne. Kolmannen ulottuvuuden olemassaolo jatkui, mutta kaksinaisuuteen ja konfliktiin perustuva yhteiskunta ja kulttuuri oli hajoamassa, jotta ihmiskunta voisi nostaa tietoisuuttaan ja tulla viidennen ulottuvuuden sivilisaatioksi ja harmonisoida taajuutensa tai värähtelynsä ylösnousevan maapallon tai "uuden maan" kanssa, kuten se tunnetaan.
 
Niin se on, että monet meistä elävät nyt kolmannen ja viidennen ulottuvuuden todellisuusversioiden välillä. Usein vieraantumisen, ahdistuksen ja yhteydettömyyden tunteemme on tulosta siksakkaamisesta ulottuvuuksien ja aikajanojen välillä, kun opettelemme ymmärtämään, mitä meille tapahtuu.
 
Tämän kirkas puoli on kuudennen ulottuvuuden avautuminen, kera upean pääsyn taianomaiseen luovuuteen. Kun tietoisuutesi nousee, huomaat haluavasi viettää enemmän aikaa tässä taianomaisessa arkkityyppi- ja inspiraatiomaailmassa.
 
Mutta vaikka juhlimmekin saapumistamme viidennen ulottuvuuden yhteysverkkoon ja kuudennen ulottuvuuden taianomaisiin kanssaluomiskenttiin, opettelemme hallitsemaan neljännen ulottuvuuden, mikä on aika- ja aika-avaruusmaailma. Tästä syystä aikatuntumme voi olla hyvin vääristynyt ja saatamme huomata ahdistuvamme ja unohtelevamme tai hukkaavamme aikajaksoja. Ei, et ole tulossa hulluksi – koet vain aika-avaruuspoikkeaman, kun risteilet aikavirrassa ja kokeilet sitä työssäsi tullessasi aikamestariksi maan päällä.
 
Niinpä päästessämme maapallon tiheimmistä ulottuvuuksista suoraan Galaktiseen keskukseen tai Suureen keskusaurinkoon saakka, muutumme ja liikumme tietysti. Emme ole sama kuin ennen emmekä ole vielä täysin saapunut sinne, minne olemme menossa. Olemme prosessissa. Se voi olla hämmentävää ja ailahtelevaa, mutta ainakin voimme rentoutua tietäen, että sielu, henki ja korkeampi itse navigoi kanssamme tätä matkamme vaihetta maapallolla.
 
Moniulotteiseen virtaan pääseminen
 
Aloitamme sydämestä
Unelmamme lähtevät lentoon
Kulkien aika- ja valospiraalien läpi
Kauneus syntyy
Taideteoksissa
Heijastaen myötätuntoisen sydämen kauneutta
 
Tänä intensiivisenä muutos- ja siirtymäaikana monet meistä tuntevat eksyneensä ja ahdistuvansa toisinaan. Kun vanha putoaa pois, monet asiat joihin olemme luottaneet turvan ja onnellisuuden tunteessa, eivät enää päde tai sisällä totuutta meille. Kyynistymisen ja suuttumisen sijasta meidän pitäisi katsoa, miten olemme muuttuneet ja miten voimme päästä täysin taianomaisiin energiavirtoihin ja osallistua "sudenkorentotanssiin".
 
Olemme oppineet työstämme ylösnousemusenergioiden kanssa, että avoin ja tasapainoinen sydänkeskus on ankkuri- ja tasapainokeskus uudessa todellisuudessa. Tasapainoinen sydänkeskus merkitsee, että työskentelemme pyhän sydämen neljän komponentin kanssa – maskuliini- ja feminiinienergioiden jumalaisen liiton sekä taivaan ja maan pyhän liiton kanssa sisällämme. Tämä yhdistää meidät Kaikkeen olevaiseen ja tekee meille mahdolliseksi tuntea ja jakaa pyhä elämänvoima galaksissamme ja maapallollamme.
 
Kun olemme saavuttaneet pyhän sydämen vihkimyksen, pystymme siirtymään taikavirtaan ja sudenkorentotanssiin. Tämä vaatii meitä aktivoimaan tietoisuuden kuudennen ja neljännen ulottuvuuden ja astumaan niihin. Kuudes ulottuvuus on taika-, taide-, luovuus- ja leikkisyysulottuvuus. Täällä kuljemme unimaailmassa ja tuomme visiot ja taianomaiset unelmat ilmentymään todellisuuteemme.
 
Kuudennen ulottuvuuden avaimena on taide, luovuus ja mielikuvitus. Monet niistä jotka saavuttavat pyhän sydämen tasapainon, tuntevat yhtäkkiä vetoa luovuuden ilmaisemiseen, mihin voi sisältyä taide, tanssi, musiikki ja runous. Tällä tapaa pääsemme kosmiseen uneen tai kosmiseen tanssiin, oppimalla kirjaimellisesti tanssimaan, laulamaan ja leikkimään luovuustyökaluilla. Se inspiraatio-, unelma- ja ideavirta minkä aktivoimme näissä aktiviteeteissa, auttaa meitä nousemaan niihin arkkityyppi- ja unelmavisioiden taianomaisiin ulottuvuuksiin, jotka tukevat aineellista todellisuutta.
 
Samaan aikaan aktivoimme pääsymme neljänteen aikaulottuvuuteen. Aikamestari luo spiraalin tai aikajanan ja osaa unelmansa täydellisen ilmentämisen valospiraaliin. Kun kehityt aikamatkustaja- tai luojataidossasi, opit myös, miten kanssaluodaan unelmia ja spiraaleja osana ryhmää tai suurempaa yhteisöä.
 
Tämä on yksi syy, miksi hyvin monet meistä ovat tunteneet aikapaussi-, aikajanamuutos- ja aikahyppystressiä. Olettelemme edelleen "ohittamaan" mielen, mikä on oppinut antamaan lohduttavan jatkuvuusharhan. Näemme nyt eri aikajanatodellisuudet ja sen, miten epäjatkuvaa aika on, kun siirrymme aikajanojen ja aikaspiraalien välillä. Kun opimme hyväksymään epäjatkuvuuden ja uudet alut, rentoudumme paremmin aikajanojen ja niiden tarinoiden alkamiseen ja loppumiseen luovalla matkallamme maan päällä.
 
Galaktisen shamaanin työkaluja
 
Kuljen pyhää ympyrää
Kunnioitan neljää suuntaa
Teen seremonian
Maalle
Minä olen
Tähtishamaani
Galaktisten spiraalien ratsastaja
Valoaaltojen mestari
Kuljen maan päällä
Kaikki on pyhää
Elämänympyrässä
 
Miten pääsemme parhaiten käsiksi täysin aktivoituneen valokehomme potentiaaliin ja maadoitamme tämän merkityksellisellä tavalla uuteen maahan? Olen huomannut, että tähtishamaanipolun seuraaminen antaa voimallisen työkalupakin, mitä voidaan käyttää itsensä maadoittamiseen ja toimimiseen luovana agenttina uudella maapallolla.
 
Uusi shamanismi keskittyy sydämeen ja sitten käyttää viidennen ulottuvuuden yhdistymisvoimaa ja kaikkien asioiden yhteyttä päästäkseen käsiksi luonnon ja maapallon ydinolemukseen. Se pääsee myös kuudenteen ulottuvuuteen hyvin tehokkaasti luovilla teoilla ja seremoniassa laulun, tanssin, rummutuksen, äänimatkojen ja muiden pyhien ilmaisumuotojen kautta.
 
Tältä perustalta on myös mahdollista matkata aurinkokuntaan, galaksiin ja sen tuolle puolen muihin kosmisiin valojärjestelmiin kosmisessa tietoisuusverkossa.
 
Kun maapallo ylösnousee, se siirtyy ilo- ja harmoniavaiheeseen. Jos haluamme harmonisoitua nousevan maapallon kanssa, meidänkin täytyy olla tuossa ilon ja harmonian taajuudessa maadoittuneesti. Uuden shamanismin työkalut ovat täydellinen tapa päästä sudenkorennon tanssiin ja uuden maan taajuuksiin.
 
Sudenkorennon aktivointitanssi
 
Etsi tähän aktivointiin valmistautumiseksi hiljainen istumis- tai makuupaikka. Aloita hengittämällä syvään keskittyen sydänkeskukseen – hengittäen sisään ja ulos.
 
Keskitä nyt energia sydämen kautta jalkoihin ja maahan ja yhdisty maan kristalliytimen kanssa. Hengitä syvään. Tuo energia takaisin sydämeen. Hengitä syvään. Vie nyt energia ylös, päälaen kautta Jumalan kosmiseen sydämeen ja yhdisty valon ja rakkauden sykkeeseen. Hengitä syvään. Tuo nyt energia takaisin sydämeen ja sekoita taivas ja maa hengittäen taas syvään.
 
Näe nyt itsesi keskuksena, heijasta valopiiri ympärillesi ja kunnioita neljää suuntaa – itä, etelä, länsi ja pohjoinen – ja neljää elementtiä – ilma, vesi, tuli ja maa. Kutsu nyt henkioppaitasi, toteemieläimiäsi tai mitä tahansa enkelioppaita, joiden haluat työskentelevän kanssasi.
 
Kutsu nyt sudenkorennon henkeä.
 
Tunnet pian valon ja taianomaisen energian ja sinusta tulee tietoinen välkehtivistä valosiivistä, jotka leijuvat ympärilläsi. Nauti tunteista ja aistimuksista.
 
Sitten tulet tietoiseksi valotanssista ja muuttuvista värisävyistä ja äänistä, kun sudenkorento tanssii. Saatat kuulla myös ääniä, jotka muistuttavat enkelten laulua.
 
Tiedosta, että sudenkorento pyytää sinua tanssimaan ja uneksimaan tietoisuuden korkeammilla tasoilla!
 
Saatat tuntea tarvetta nousta ylös ja tanssia sudenkorennon kanssa tai ehkä annat vain mielikuvituksesi tanssia valossa!
 
Kun tanssit, liikut valokenttien läpi ja kehräät unelmasi, toiveesi ja visiosi ilmentymään. Keskity johonkin, minkä haluat ilmentää elämääsi, ja tanssi tunteet ja kiitollisuus ilmentymään ilon kera! Tanssi myös ilo, rauha ja harmonia ilmentymään maan päälle!
 
Nyt sudenkorento laskeutuu ja on aika taittaa välkehtivät valosiipesi ja levätä.
 
Hengitä syvään ja lepää.
 
Se on valmis!
 
Kiitä nyt sudenkorentoa ja palaa sydänkeskukseen. Hengitä syvään ja sulje pyhä piiri kiittäen kaikkia, jotka ovat työskennelleet kanssasi, elementtejä ja neljää suuntaa.
 
Keskity sydämeesi. Hengitä syvään. Maadoitu taas kerran ja palaa valvetodellisuuteen, kun tunnet olevasi valmis.
 
Tiedä, että tanssisi ja unelmasi ilmentyy oikeaan aikaan ja kaiken korkeimmaksi hyväksi.
 
 
Celia Fenn tarjoaa koulutusta tähtishamaanitaidoissa. Jos haluat tietää enemmän tähtishamaanikurssin ensimmäisestä tasosta, esittelykurssista, mene Stardchild-nettisivuille.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >