HomeViestejäCelia FennTaajuus on kultaa - Uuden maan energiat joulukuussa 2013 ja tammikuussa 2014

Taajuus on kultaa - Uuden maan energiat joulukuussa 2013 ja tammikuussa 2014

TAAJUUS ON KULTAA
 
AE Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Uuden maan energiat joulukuussa 2013 ja tammikuussa 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas valoperhe, tässä joulukuussa 2013 ja tammikuussa 2014 maapallonne tekee merkittäviä taajuusmuutoksia ja -säätöjä, kun se alkaa ankkuroida kultasäteen taajuutta.
 
Aurinko on auttanut tässä taajuusmuutoksessa ja viimeisen puolen vuoden intensiivinen auringon aktiivisuus on auttanut maapallon taajuuden uudelleenkalibroinnissa ja sallinut tämän uuden taajuuden asettua ja ankkuroitua.
 
Rakas perhe, tiedämme, miten vaikeaa tämä on ollut teille. Valoperheenä teidän on ollut tehtävä työtä valonne ylläpitämiseksi niistä haasteista huolimatta, joita olette kohdanneet monilla tasoilla.
 
Tässä joulukuussa saatatte loppuun vuoden 2013 työn ja aloitatte uuden ilmentämis- ja yltäkylläisyyspolun. Tässä viestissä puhumme ensin siirtymästä vuoteen 2014 sekä voimakkaista 12-12- ja päivänseisausenergioista ja sitten katsomme tuleviin vuoden 2014 energioihin ja niiden kristallilasten rooliin, joista on tulossa nuoria aikuisia.
 
2013 - kaksinaisuuden yläpuolelle nousemisen vuosi
 
Maapallo siirtyi viidennen ulottuvuuden aikajanalleen joulukuussa 2011. Joulukuussa 2012 maa aloitti uuden aikasyklinsä uutena maana ja nyt joulukuussa 2013 teille annetaan tilaisuus astua valomestaruuteen nousemalla kaksinaisuuden yli elämässänne ja ankkuroimalla kosmisen Kristus-tietoisuuden kultasäteen.
 
Tästä syystä vuosi on ollut hyvin vaikea monille teistä. Teitä on pyydetty tekemään valintoja elämässänne joka tasolla ja joka hetki. Reagoitteko vanhoilla kaksinaisuustavoilla vai nousetteko sen yläpuolelle ja päätätte löytää sovinnon, myötätunnon ja rakkauden polun?
 
Monille teistä tämä polku on ollut vaikea, sillä rakkauspolku alkaa usein itsen rakastamisesta ja oppimisesta sanomaan "ei" tarvittaessa. Monien teistä on siis tarvinnut oppia tekemään tilaa itsellenne ja sanomaan "ei" asioille, jotka eivät enää toimi teillä tai jotka kenties eivät ole oikeastaan koskaan toimineet.
 
Tämä on ollut epämukavaa, kun olette hitaasti oppineet nousemaan kaksinaisuuden ja ristiriidan yli yhdistämis- ja täydentämistaajuuteen.
 
Teidän on ollut opittava tekemään valintoja ja olemaan vastuussa noista valinnoista todellisina valonsotureina.
 
Mutta myös palkkiot ovat olleet suuria. Kun olette kurkottaneet itseenne, sydämeenne ja sieluunne, ja rakkauteen, olette myös nousseet tuskan ja kärsimyksen yläpuolelle ja siirtyneet iloon ja rauhaan.
 
Monien elämien pitkä matka lähestyy loppuaan, kun alatte sopeutua ja asettua Kristus-tietoisuuden kultataajuuteen. Tämä on harmonian, ykseyden ja rauhan paikka, yltäkylläisyyden ja ilon paikka.
 
Se on sen tietämisen taajuus, että mikä tahansa on mahdollista ja todennäköistä ja olette voimaantuneet luomaan haluamanne elämän.
 
Kulta-aalto 12.12. ja 21.12.
 
Lopulliselle siirtymälle kultataajuuteen antaa voimaa kultainen valoaalto. Tämä alkaa 12-12-portaalista ja huipentuu 21.12. päivänseisauksessa.
 
Näiden kymmenen päivän aikana valon nouseminen jatkuu ja tunnette varmasti vaikutukset kaikilla olemuksenne tasoilla.
 
Saatatte tuntea olevanne täynnä iloa ja valoa. Mutta voitte myös tuntea olonne kiusalliseksi ja epämukavaksi kehossanne. Solunne värähtelevät kiihtyneellä taajuudella ja saatatte taas huomata kokevanne ylösnousemusoireita, jotka saavat olonne tuntumaan epämukavaksi fyysisesti ja tunteellisesti.
 
Tämä prosessi huipentuu 21.12. päivänseisauksessa, kun uudistumis- ja uudestisyntymäenergiat ovat voimakkaimmillaan. Maapallo on linjassa Galaktisen keskuksen kanssa ja myös voimakas timanttivaloaalto auttaa planeettataajuuden nostamisessa.
 
Sitten 21. - 31.12. maapallo integroi uusia taajuuksia. Tämä voi myös olla epävakaata aikaa, kun uusia energioita ja kultataajuutta ankkuroidaan maapallon verkkoihin.
 
Sitten 1.1.2014 prosessi on lopulta ohi.
 
Vuoden 2014 energiat ja kristallilasten rooli
 
Vuonna 2014 maapallo ankkuroituu viidenteen ulottuvuuteen ja värähtelee Kristus-tietoisuuden kultasädetaajuudella.
 
Tämä Kristus-tietoisuustaajuus käynnistää voimakkaan heräämisaallon maapallolla. Ihmisiä herää hyvin nopealla tahdilla ja teillä on paljon työtä opastaessanne ja auttaessanne heitä tässä prosessissa, jos se on tehtävänne.
 
Mutta huomaatte myös, että niistä jotka eivät pysty nostamaan taajuuttaan kultataajuuteen, tulee stressaantuneita, huolestuneita ja epätoivoisia ja he pystyvät näkemään vain vanhan energiaverkon kaaoksen ja hajoamisen.
 
Mutta rakas perhe, teillä on voimakkaita auttajia tänä vuonna - ei ainoastaan enkelimaailmat vaan myös kristallilapset, jotka tulivat maan päälle pikatehtävänään ankkuroida Kristus-tietoisuus planeetalle.
 
Ensimmäisiä kristallilapsia alkoi saapua maapallolle 1990-luvun alkupuolella ja nämä olennot ovat nyt parikymppisiä. He tulivat valokeho täysin "johdotettuna" ja valmiina hyväksymään Kristus-tietoisuuden ja kultataajuuden. Vuonna 2014 he "käynnistyvät" ja auttavat taajuuden nostamisessa ja kultasäteen ankkuroimisessa maapallolle.
 
Nämä kristalliolennot ovat voimakkaita sydämensotureita ja he syntyivät tätä hetkeä varten! He ovat nuoria miehiä ja naisia, jotka ovat valmiita astumaan esiin ja antamaan valonsa säteillä maan päällä.
 
Ja niin rakas valoperhe, 2014 on vuosi, jolloin kultataajuus ankkuroidaan maan päälle, timanttivaloa vastaanotetaan ja tapahtuu kristalliherääminen. Nämä ovat todella jännittäviä aikoja teille kaikille!
 
Toivotamme teille paljon iloa ja valoa näinä säteilevinä valoaikoina!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >