HomeViestejäCelia FennCelia Fenn Suomeen elokuussa ja Kesäkuun 2011 energiat - AE Mikael

Celia Fenn Suomeen elokuussa ja Kesäkuun 2011 energiat - AE Mikael

CELIA FENN saapuu Suomeen elokuussa!

Celia tulee työskentelemään suomalaisten valotyöntekijöiden kanssa! Vierailunsa yhteydessä Celia Fenn vetää kaksi tilaisuutta pääkaupunkiseudulla:
Workshopin eli työpajan, jonka aiheina ovat Pyhä Sydän ja graalikoodit, elementaalienergiat ja metsän olennot. Kauniainen 12. - 13.8.
Hänen seminaarinsa aiheina ovat Ylösnousemus, transformaatio ja Kultaiset avaimet jotka avaavat tien moniulotteiseen tietoisuuteen. Balderin sali Helsingissä 14.8.

LUE LISÄÄ tilaisuuksista www.cosmiclight.fi ja tiedustelut annikki.viitala at cosmiclight.fi tai mai.niemi at welho.com

Celia kertoo Suomen tilaisuuksista omalla nettisivullaan, katso www.starchildglobal.com/finland2011.html


***********


AIKAKOODIMUUTOKSET JA PLANEETAN SYDÄMEN UUDELLEENKALIBROIMINEN KOSMISIIN VALOTAAJUUKSIIN

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Kesäkuun 2011 energiat
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas valoperhe, miten jännittävällä matkalla olettekaan tänä aikana, kun kuljette aika-alus Maan kanssa sen uuteen todellisuuteen ja aikajanaan. Kyllä, hyvin monet teistä ovat alkaneet käsittää, että se mitä kutsutte elämäksi maan päällä, on yksinkertaisesti liikettä ajan ja avaruuden läpi, mikä luo jatkuvan evoluutiotarinan. Olette ikuisia valo-olentoja ja tällä maaplaneetalla pystytte kokemaan aika-avaruuden matkustamalla tähtiporttien läpi ja pitkin valoratoja, jotka ilmentävät erilaisia kokemustasoja, joita kutsumme valoulottuvuuksiksi.

Tässä kesäkuussa astutte merkittävään aikakoodimuutoksen, mikä vapauttaa ja poistaa vanhat aikakoodit ja korvaa ne uuden todellisuuden aikakoodeilla ja sitten saattaa ne tasapainoon planeetan sydämen uudelleenkalibroinnissa kosmisiin valotaajuuksiin. Tämä tapahtuu ennen täydellistä kuunpimennystä 15.6. ja sen aikana sekä mentäessä kohti kesäpäiväntasausta 21.6. ja sen jälkeen.

Täydellinen kuunpimennys ja pyhien paikkojen ja solmukohtien uudelleenkalibrointi planeetan sydänverkoissa

Rakkaat ystävät, edellisessä päivänseisauksessa, joulukuussa 2010, maapallo vaihtoi uuteen aikajanaan viidettä ulottuvuutta varten. Näiden kuuden kuukauden aikana maapallo on asettunut uusiin taajuuksiinsa ja uudelle liikeradalleen, mikä linjaa sen 2012-aikaportin kanssa. Mutta nyt tällä hetkellä, alkaen kuunpimennyksestä, planeetan sydän kalibroidaan uudelleen kosmisiin valotaajuuksiin aikakoodimuutoksen avulla, mikä keskittyy kahteen pisteeseen planeettaverkoissa - Stonehenge Englannissa ja Giza Egyptissä.

Pyhät paikat maan päällä toimivat solmukohtina maan valokehossa. Monia näistä pyhistä paikoista on käytetty menneisyydessä väärin kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa, mutta ne on puhdistettu ja harmonisoitu uudelleen viime aikoina korkeammissa ulottuvuuksissa, joten ne ovat valmiina toimimaan taas kerran kosmisen valon ja koodien vastaanottajina avainpisteissä, missä ne sijaitsivat planeetalla.

Lunaarikoodit jotka vapautetaan täydellisessä kuunpimennyksessä, kantavat aikakoodeja tai ohjeita maapallon matkalle ajan ja avaruuden läpi. Lunaarikoodeja pidetään syvällä planeetan psyykeen alitajunnassa ja ne antavat suunnitelman tai mallin ilmentämiseen ulkoisessa tai solaaritodellisuudessa. Tässä avainmuutoksessa kolmannen ulottuvuuden ilmentämisen vanhat koodit korvataan täysin uuden maapallon rauha- ja valotodellisuuden uusilla koodeilla.

Kolmannen ulottuvuuden vanhat aikakoodit koodasivat erillisyyden ja yksilöllisen egoitsekkyyden energioita. Se oli rajallinen todellisuus, joka perustui lineaariseen aikaan ja syvään yhteydettömyyteen luonnosta, kuten sitä kutsutte. Ne koodasivat syvällä pidettyjä syyllisyyden, haavoittuneisuuden, kärsimyksen ja pelastustarpeen sisäisiä energioita. Tämä halu pelastua johti Pelastaja- ja Messias-myyttien syntymiseen, mikä otti pois oman täysivaltaisen voimanne luoda ja ilmentää.

Uudet aikakoodit koodaavat ykseyden ja yhteyden energioita kaikille tasoille. Ne koodaavat aika-avaruuden kehittymisen spiraalimaista ja syklistä voimaa, kuten korkeammissa ulottuvuuksissa, ja sallivat uudelleenyhdistymisen luonnon ja planeetan kanssa valo-olentona. Ne voimaannuttavat yksilöllisiä täysivaltaisia olentoja yhdistymään valoyhteisöihin auttamaan maapallon luomisessa moniulotteiseksi kodiksi niille uusille valon ihmisenkeliolennoille, joita teistä on tulossa.

Kaikki pyhät paikat koodattiin alun perin näillä moniulotteisuuden suunnitelmilla, mutta nämä kadotettiin ihmiskunnan laskeuduttua kolmanteen ulottuvuuteen ja alettua siirtyä poispäin kosmisen sydämen puhtaasta valosta. Nyt rakkaat ystävät, kun olette palaamassa, nämä pyhät paikat yhdistetään ja aktivoidaan uudelleen alkuperäiseen valoonsa ja tarkoitukseensa. Ymmärtäkää, rakkaat ystävät, ettei ole tarpeellista tuhota maapalloa tai sen pyhiä paikkoja puhdistamista ja parantamista varten. Tämä puhdistus- ja parannusprosessi tapahtuu, kun maa harmonisoituu kosmisen sydämen kanssa ja siirtyy eteenpäin matkallaan jäljellä olevien tähtiporttien läpi vuonna 2011 ja 2012.

Teille on äskettäin esitelty Ophiucusin tähtijärjestelmä ja tähtieläinradan 13. huone. Silloin kun kuunpimennys alkaa, kuu nousee Stonehengen ylle Ophiucusin tähtijärjestelmässä/huoneessa ja se aktivoi aikakoodit tässä kokonaisuudessa, harmonisoitumiseksi kosmisten valotaajuuksien kanssa. Samaan aikaan myös Gizan kokonaisuus aktivoituu ja harmonisoituu uudelleenkalibrointiprosessissa. Sitten nämä uudet aikakoodit välitetään sen planeetan verkkojärjestelmän läpi, mikä muodostaa maapallon valokehon, ja kaikki pyhät paikat ja solmut jotka on valmisteltu, aktivoituvat ja uudelleenkalibroituvat uusiin aikakoodeihin.

Ophiucusin energiat kantavat parannuksen, transformaation ja tuen koodeja ja tämä energia syöksyy myös verkkojen läpi tuoden paljon kaivattua parannusta ja tukea niille, jotka avaavat sydämensä vastaanottamaan Ophiucusin parantavia energioita, kun heidät vihitään uuden viidennen ulottuvuuden maapallon tietoisuuteen!

Rakkaus ja rauha ovat valotaajuuksia

Rakas valoperhe, täydellisen kuunpimennyksen jälkeen on joitain hyvin voimallisia uudelleenharmonisoitumis- ja kalibroitumishetkiä kesäpäivänseisauksessa 21.6. Ne jotka ovat sallineet valo-olemuksensa uudelleenkalibroinnin uusiin valokoodeihin, huomaavat siirtyvänsä rakkauden ja valon taajuuteen. Mutta vastakkainen on totta niille, jotka edelleen roikkuvat kiinni kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa, sillä syvät koodit eivät enää tue heidän versiotaan aika-avaruudesta ja harhakuvien murentuminen kiintyy ja niistä tulee aina vain selvempiä ja ilmeisempiä. Saattaa tosiaan olla ahdistusta ja paniikkia niiden keskuudessa, jotka eivät vielä pysty tuntemaan uuden värähtelyä, kun se harmonisoituu tulevaisuuden maapallon kanssa, joka ilmentyy nyt-hetkessä.

Sanomme teille, että rakkaus ja rauha ovat valotaajuutta. Ne eivät ole tunteita tai edes tuntemuksia sinällään, ne ovat harmoniassa niiden valokoodien kanssa, jotka kantavat Jumalan luovan tahdon informaatiota. Ne jotka astuvat moniulotteiseen tietoisuuteen, oppivat, miten sallitaan itsensä antautua Jumalan tahdon ja Jumalan valon virralle ja astua rauhan ja rakkauden taajuuteen.

Rakkaat ystävät, ollaksenne rakkaustaajuutta teidän ei tarvitse todistaa itseänne tai työstää itseänne tai olla jotain, mitä ette vielä ole - olette rakkautta ja ilmaisette tuota totuutta, silloin kun vain harmonisoidutte Jumalan tahdon ja kosmisen valon taajuuteen. Ei ole mitään opittavaa tai saavutettavaa - sallitte vai valon virrata lävitsenne, kun teistä tulee "Jumalan silmä". Jumalainen älykkyys kokee itsensä rakkautena teidän kauttanne! Se on yksinkertaista, kun sallitte tämän virtauksen ja tämän harmonisoitumisen!

Rakkaat ystävät, rauhataajuudessa oleminen ei ole vain sodan ja aggressiivisuuden loppumista. Se on muutos Jumalan rauhan taajuuteen, mikä virtaa Jumalan sydämestä. Silloin kun sallitte tuon värähtelyn virrata lävitsenne, teistä tulee Jumalan rauhaa kaikkina aikoina. Tällä uudella maapallolla harmonisoidutte rauhan kanssa ja teistä tulee rauha.

Uudet aikakoodit tukevat muutosprosessia tähän valovirtaan ja -taajuuteen.

Kyse on yksinkertaisesti suuren ilon, valon ja rakkauden hetkestä, syvästi rakastettu valoperhe! Juhlimme kanssanne!

Ja niin toivotamme teille iloa ja seikkailua tällä uudella matkalla. Ajattelemme, että kenties meidän pitäisi tällä hetkellä kutsua teitä "ajan navigoijiksi" sekä "valotyöntekijöiksi". Sillä kun työskentelette valon ja aikakoodien kanssa, navigoitte myös aika-alus Maan aikaportteja sen äärettömällä valomatkalla!


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >