HomeViestejäCelia Fenn22.9.2024 - Päiväntasaus ja Aurinko Vaakaan 22./23.9.

22.9.2024 - Päiväntasaus ja Aurinko Vaakaan 22./23.9.

CELIAN BLOGI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Syyskuu 2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

22. päivä: Päiväntasaus ja Aurinko Vaakaan 22./23.9.

Kun siirrymme Vaakaan, kaikki tuntuu kuin hidastuneen huhti-syyskuun kiihkeän tahdin jälkeen.

Olemme saapuneet sinne, missä meidän on tarkoitus olla, ja on aika olla paikallaan ja löytää sisäinen tasapaino.

Päiväntasaus on aikaa, jolloin vuodenaika vaihtuu ja päivä ja yö ovat yhtä pitkiä. Se on aikaa, jolloin Maa löytää tasapainon, kun se aloittaa uuden vaiheen kierroksellaan Auringon ympäri.

Meitä kutsutaan juhlimaan tätä hetkeä löytämällä tasapainopiste itsestämme, kun lepäämme ja yhdistymme rakkauteen, iloon, rauhaan ja kauneuteen, ennen kuin aloitamme uuden vaiheen sisäisellä matkallamme.

Voimme olla luottavaisia, että olemme siinä, missä meidän tarvitsee olla lähtiessämme seuraavaan vaiheeseen. Kaikki mitä tarvitsemme, tulee meille, oikeaan aikaan.

Kun Aurinko siirtyy Vaakaan, Venuksen hallitsemaan tasapaino- ja suhdemerkkiin, voimme tuntea valoa säteiltävän matkamme näihin puoliin, mikä tuo voimakkaita ehdottoman rakkauden energioita ystävyyssuhteisiin, kumppanuuksiin, romanttisiin tai sielukumppanisuhteisiin, tai avioliittoihin. Tämä energia on voimakasta, aistillista ja sielukasta. On hyvä aika ”päivittää” suhteet seuraavalle tasolle.

Maakin tuntee tarvetta tulla tasapainoon luonnon kanssa. Ma’atin höyhen – egyptiläinen kosmisen tasapainon Jumalatar – on tärkeä symboli nyt. Se merkitsee ilon keveyttä, kun liikumme jumalaisen energian ylösnousevan virran mukana.

Olkoon sydämesi tänään kevyt kuin höyhen.

Löydä tasapaino ja rauha.

Anna Ma’atin olla siinä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >