HomeViestejäCelia Fenn20.1.2024 - Lohikäärmeen muna

20.1.2024 - Lohikäärmeen muna

CELIAN BLOGI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Tammikuu 2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

20. päivä: Lohikäärmeen muna

Tänään 20.1.2024 on erittäin tärkeä siemenpäivä. Se on päivä, jolloin Aurinko ja Pluto ovat yhtymässä Vesimiehen 0 asteessa.

Arkkienkeli Mikael kutsuu sitä Lohikäärmeen munan päiväksi.

Aivan kuten tuo muna avautuu ja lohikäärmevauva voi tulla esiin, tänään voimakkaita elementaalivoimia ”kuoriutuu” maailmaamme, ja ne ovat luovia energioita uutta Maata varten.

Ne ovat luonnonvoimia, jotka muotoilevat ja luovat uutta Maata ja uutta yhteisöä.

Tällä hetkellä nämä voimat ovat vasta ”vauvoja”, ja näin emme ehkä huomaa niitä, mutta ne kasvavat ja vahvistuvat uuden Maan maailmojen ja uusien verkkojen muotoilijoina.

Lohikäärmeet olivat aina ihmiskunnan liittolaisia ja puhtaiden sydänten vartijoita.

Ne tulevat nyt taas kerran esiin työskentelemään puhtaiden sydänten kanssa ja luomaan ihmeitä sisällä ja luonnon kautta.

Juhlimme Lohikäärmeen munan avautumista!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >