HomeViestejäCelia Fenn21.11.2023 - Maria Magdaleenan kukkapuutarha

21.11.2023 - Maria Magdaleenan kukkapuutarha

CELIAN BLOGI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Marraskuu 2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

21. päivä: Maria Magdaleenan kukkapuutarha

Uuden Maan taajuuksissamme on värähtely, jota kutsun Maria Magdaleenan kukkapuutarhaksi.

Se on täynnä kukkia, yrttejä ja kasveja. Ja parantavia taajuuksia, joihin voimme päästä käsiksi, tuomaan jumalaisen feminiinisyyden syvää hoivaa ja rakkautta kehoomme.

Tänä transformaatioaikana jolloin kehossamme on hyvin monia aistimuksia ja oireita, voimme työskennellä jumalaisen feminiinisyyden ja luonnon energioiden kanssa.

Magdaleena itse työskenteli pyhien öljyjen kanssa, kun kuulemme, että hän voiteli Jeshuan jalkoja parantavalla öljyllä. Hän oli taitava parantaja ja luultavasti sellainen, jota voisimme kutsua aromaterapeutiksi/refleksologiksi tänä päivänä.

Hän asui myös Ranskan siinä osassa, joka tunnettaan, myös tänä päivänä, kukkapelloistaan, joita käytetään tuoksuöljyjen ja parfyymien tekemiseen.

Siis ei mikään ihme, että hän valvoo kukkapuutarhaenergioita ja kannustaa meitä käyttämään niitä tukemaan kehoamme.

Voimme käyttää eteerisiä öljyjä, kukkauutteita ja yrttiteetä jokapäiväisessä elämässämme hoivaamaan fyysistä kehoamme, kun integroimme näitä uusia ja voimakkaita energioita.

Kaunista päivää kaikille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >