HomeViestejäCelia FennSyyskuu 2010 - Maapallopäiväkirja

Syyskuu 2010 - Maapallopäiväkirja

MAAPALLOPÄIVÄKIRJA

Kirjoittanut Celia Fenn ( www.starchildascension.org)
Syyskuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

21. päivä: Päiväntasaus … maan magnetismi ja tasapaino … kohti uuteen todellisuuteen astumista, nyt!

Aika näyttää tosiaankin liikkuvan vielä nopeampaa nykyään! Lopultakin olen kotona ja nautin varhaiskevään säästä, auringonpaisteesta vesikuurojen välissä! Päiväntasaus merkitsee vuodenajan vaihtumista ja aikaa, jolloin päivä ja yö ovat yhtä pitkiä, ennen kuin päivät lyhenevät pohjoisessa kohti talvea ja pitenevät etelässä kohti kesää. Tässä on pari kaunista kuvaa, jotka otin viime viikolla kevätkukista Kirstenbosch-puutarhoissa lähellä nykyistä asuinpaikkaani.
.
.

Luonto jatkaa meidän yllättämistä ja ilahduttamista huolimatta niitä muutoksista ja siirtymistä, joita elämämme parhaillaan. Olemme tosiaan syvällä maanmuutoksissa ja olen saanut niistä viime aikoina ensikäden kokemuksia! Kyllä, ne saavat aikaan kaaosta ja kurjuutta, mutta ne myös muistuttavat meille, että olemme osa elämänverkkoa tällä planeetalla ja että meidän täytyy palata tuohon ykseyden ja yhteyden tunteeseen kohotaksemme uuteen todellisuuteen, mikä on täällä meitä varten nyt, jos päätämme havaita ja luoda sen.

Ei ole epäilystäkään siitä, että jotain SUURTA on tapahtumassa maan osalta tällä hetkellä. Siirrymme taas fotonivyöhykkeeseen ja myös maaverkkojen magnetismi on muuttumassa reaktiona Galaktisen keskuksen impulsseihin ja valokoodeihin. Useimmat ihmiset jotka puhuvat näistä muutoksista, tekevät sen tieteen kielellä, mutta itse olen käyttänyt runollisempaa ja metafyysisempää kieltä kuvaamaan samoja muutoksia, joita tapahtuu syvällä maan sisällä.

Kun olin Israelissa huhtikuussa, Henki pyysi minua aktivoimaan suuren "maasäilyttäjäkristallin" Jerusalemin alla. Tämä kristalli auttaisi aktivoimaan ja tuomaan käyttöön syvät kristalliverkot ja olemaan kanava kohoavalle Shekina-energialle. Shekina-energia on jumalaista feminiinisyyttä Kosmisen äidin roolissaan ja tätä energiaa vastaanotetaan maahan näihin suuriin säilyttäjäkristalleihin. Maa vapauttaa sitten tätä energiaa kristalliverkkoihin ja sitä vastaanotetaan maatähtichakran kautta elävien olentojen energiajärjestelmään. Se sallii meidän tuntea olevamme maan sisäisen Kosmisen maaäitienergian rakastama ja hoivaama ja yhdistyä täydemmin maahan ja tuntea sen tuki ja rakkaus Suurena äitinä. Muita suuria säilyttäjäkristalleja on aktivoitu muissa paikoissa Shekina-energian kanaviksi, kun maa transformoituu.

Tämä on hyvin tärkeä aktivointi ja muutos. Se sallii meidän vaihtaa selviytymislevottomuudesta ja -pelosta tunteeseen maan rakkaudesta ja hoivasta. Se sallii meidän yhdistyä ja tuntea rakkautta ja turvaa. Päiväntasauksessa on täydellinen aika luoda tasapaino sisällemme ja avata maatähtichakra jalkojemme alla ja todella sallia itsemme yhdistyä ja tuntea Äidin rakkaus maatähtikanavan kautta.

Tämä muutos merkitsee valtavaa käännekohtaa planeetan kollektiivisessa historiassa ja erityisesti länsimaisessa kulttuurissa. Olemme eläneet tuhansia vuosia juutalais-kristillisessä kulttuurissa, mikä perustuu pelkoon ja irrallisuuteen maasta. Tarina perisynnistä kertoo meille, että olemme syntisiä ja pahoja ja että meidät on heitetty ulos paratiisista, elämään orjuudessa ja vaikeuksissa ja sitten kuolemaan. Tämä aiheuttaa syyllisyyttä, huonoa itsearvostusta, tunnetta olemisesta ansassa ja rangaistuna ja kärsimystä puutteesta ja ulkopuolelle jättämisestä - tunteita jotka nousevat epätoivon, masennuksen, selviytymislevottomuuden, vihan, ahneuden, väkivallan, tuomitsemisen, oikeuttamisen ja syyttelyn tuloksena. Vau …

Kun heräämme ja käsitämme, ettei mikään tästä ole itse asiassa totta, niin voimme alkaa havaita ja elää toisessa todellisuudessa. Voimme avautua jumalaisen äidin rakkaus- ja hoivalähetyksille kosmisilta tasoilta ja maan sisältä. Voimme yhdistyä sieluvaloomme sielutähtichakran kautta, mutta myös maavaloon maatähtichakran kautta. Kun työskentelin Venäjällä arkkienkeli Mikaelin kanssa, teimme useita aktivointeja ja meditointeja maatähti- ja sielutähtichakran harmonisoimiseksi Shekina-valon uuden magneettienergian kanssa.

Uusi todellisuus on vapauden todellisuutta. Vanha levottomuus korvataan tyytyväisyydellä, arvokkuuden tunteella, luovuudella, kyvyllä ilmentää ja oppia ilon ja hauskuuden kautta. Ennen kaikkea vapaudutaan tarpeesta saavuttaa "riittävä hyvyys" päästäksemme taivaaseen. Taivas on tässä ja nyt ja olemme kaikki läsnä ja kykeneviä kokemaan maanpäällisen taivaan ilon ja autuuden. Tämä lisää syvän tyytyväisyyden, hyväksynnän ja luottamuksen tunteita. Elämän nähdään tarjoavan monia tilaisuuksia ja haasteita, mitkä voidaan selvittää valinnan ja erottelukyvyn avulla. Elämää eletään vilpittömästi, vastuullisesti ja välittäen sekä omista että toisten tarpeista.

Olemme tietysti tunteneet myllerrystä viime kuukausina, kun voimakkaat energia-asetelmat ja uuden Shekina-valon tulva ovat irrottaneet vanhan havaintotavan otteen olemisestamme. Vanhan magneettivoima heikkenee ja uuden magnetismi tulee sisään - kenties eräänlainen "napamuutos" vankeuden ja pelon vanhanaikaisesta toimintamallista uuteen valon aikakauteen.

Viime kuukausina olemme kokeneet voimakkaan valoaallon, joka tuli huhti-toukokuussa, suurristiasetelman sekä uudenvuoden/Leijonaportin heinäkuun lopussa ja elokuun lopussa. Nyt päiväntasauksessa meillä on aikaa vetää henkeä ja löytää tasapaino kaikista näistä muutoksista ja epävakauksista, kun siirrymme yhdestä olemis- ja elämistavasta toiseen. Ns. ylösnousemusoireet ovat kehomme reaktioita muutoksiin magneettikentässä, kun kollektiivitietoisuus vapauttaa vanhat kiinnipitämistavat maahan ja hyväksyy uuden rauhan, rakkauden ja hoivaamisen tavat. Keho ei vapauta ja puhdista vain yksilötasolla, vaan myös kollektiivitietoisuuden puolesta, mikä sallii trauma- ja ahdistusvuosien vapautua ja tehdä tilaa uudelle todellisuushavainnolle, joka on käytettävissä juuri NYT!

Se vaatii vain päästämistä irti vanhasta tavasta nähdä elämä ja astumista uuteen sekä itsenne jatkuvaa muistuttamista siitä, että elätte tässä uudessa yltäkylläisyyden, vilpittömyyden ja tuen tilassa. Kun annatte tämän itsellenne, teille annetaan se myös maasta, hengestä ja ympärillänne olevilta. Olette arvokas, teillä ei ole mitään todistettavaa eikä mitään, mihin pyrkiä tai minkä vuoksi kamppailla. Olette syntyneet arvokkaana ja teille annettiin lahjaksi avaimet maanpäälliseen taivasten valtakuntaan. On aika astua tuohon lahjaan ja avata rakkaus ja yltäkylläisyys.

Tämän päiväntasauksen tasapainopisteen jälkeen siirrymme taas eteenpäin, 10:10:10-portaaliin. Tämä on hetki, jolloin kollektiivitietoisuus ottaa vastaan syvällisen muutoksen mahdollisuudet ja potentiaalin ja tämä tallennetaan ja aktivoidaan DNA-tasolle ja sielun akaasiaan. Ihmisen DNA:han ja akaasisiin tiedostoihin tallennetaan, että ihmiskunta on vapauttanut itsensä vanhan siteistä ja on valmis kehittymään kosmisen sykkeen myötä uudeksi ihmismuodoksi ja uudeksi ihmisyhteiskunnaksi.

Valaat ja delfiinit, erityisesti valaat planeetan ja alkuperäisten esi-isien ja maanpitäjien tiedostojen säilyttäjinä, ovat vastuussa ihmiskunnan auttamisesta tässä muutoksessa. Ne välittävät valokoodeja, jotka aktivoivat uudet mallit ihmisen DNA:ssa ja yhdistävät ne sielun ja planeetan akaasiaan. Tämä luo uuden voimakkaan mallin uutta ihmistä varten. Mahdollisuuksien ja potentiaalin aika, jota olemme eläneet viimeiset kymmenen vuotta, on ohi. Olemme nyt ottamassa peruuttamattomia askelia, jotka muuttavat DNA:mme, elämämme ja tapamme kokea elämää.

Se on suurta seikkailua ja olemme valmiita siirtymään uuden päivän valoon!

Viime viikonloppuna minulla oli onni kohdata kaksi upeaa valasta, jotka antoivat minun ja ystäväni tulla niin lähelle, että pystyimme saamaan niiltä uusien valokooditaajuuksien lähetyksen, joita lähetetään nyt ja mikä huipentuu 10:10:10-portaalissa. Minulla oli onneksi myös pikkuvideokamera mukanani ja pystyin tekemään kokemuksesta videon, minkä minä ja Joy jaamme teidän kanssanne tänään. Videossa on ne taajuudet ja koodit, joita valaat välittävät.

 

 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >