HomeViestejäCelia Fenn17.9.2023 - Hurja vesi, uusi kuu ja kevätvuorovedet

17.9.2023 - Hurja vesi, uusi kuu ja kevätvuorovedet

CELIAN BLOGI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Syyskuu 2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

17. päivä: Hurja vesi, uusi kuu ja kevätvuorovedet

Juuri nyt täällä missä asun Etelä-Afrikassa, sää on tavallaan hurjaa ja vesi näyttää hurjat kasvonsa.

Reilu parimetriset aallot ja myrskyvuoksi ovat luoneet tuhonäkymiä, kun vesi näyttää, ettei sitä voi hillitä, kun energiat ovat korkealla.

Ja ne tosiaan ovat korkealla tällä viikolla ennen päiväntasausta.

Huomaan, että tällainen hurja energia rannikolla vaikuttaa myös tunteisiin, kun minulla on ollut myös tunneaaltoilua.

Nämä hyökyaallot ovat osa veden puhdistavaa vaikutusta, kun se nousee ja huuhtoo pois sen, mikä ei ole vakaata, jotta uusia asioita voidaan muodostaa.

Tässä päiväntasauksessa on tosiaankin aika päästää irti vanhoista rakenteista ja kaavoista, jotta uudet asiat voivat syntyä.

Iloista ja "hurjaa" sunnuntaita, äläkä unohda tasapainottaa sisäisiä energioitasi, jotta voit pysyä vakaana ja rauhallisena sisällä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >