HomeViestejäCelia Fenn27.5.2023 - Räjähtävä supernova lähettää energia-aaltoja Maahan

27.5.2023 - Räjähtävä supernova lähettää energia-aaltoja Maahan

CELIAN BLOGI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Toukokuu 2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

27. päivä: Räjähtävä supernova lähettää energia-aaltoja Maahan

Sitä energiatsunamia jonka olemme saaneet 5-5-täyskuun ja -pimennyksen jälkeen, on lisännyt räjähtävä supernova Tuulimyllygalaksissa, lähellä Iso karhun tähdistöä.

Tämä supernova on lähellä ja riittävän suuri harrastelija-astronomien kuvattavaksi. Tämä merkitsee, että sen valo ja energia saavuttaa meidät.

Tämä supernova löydettiin 19.5. ja se saavutti ilmeisesti huippunsa 24.5., voimakkuus 11.

Supernovat ovat räjähtäviä ja luhistuvia tähtiä, jotka lähettävät valo- ja informaatioaaltoja, jotka sisältävät kaikki rekisterit tai informaation tuosta kuolevasta tähdestä. Se on merkittävä informaatiolähetys tuosta tähdestä kosmoksen rekistereihin ja kirjastoihin.

Siis jos olemme herkkä, olemme ehkä tunteneet tämän merkittävän informaatiolatauksen "juttujen ylikuormana". Olemme ehkä pakahtunut ja kyvytön "pysymään perässä", koska korkeammilla tasoilla tulvii niin paljon informaatiota rekisteröintijärjestelmiimme.

Toiseksi saatamme myös tuntea kuolevan tähden "tunteita" suruna, haluna päästää irti ja myös ilona, kun tuo valo menee kosmokseen.

Siis tämä selittää monia voimakkaita valoaaltoja, joita olemme kokeneet, kun todistamme taivaallisen perheenjäsenemme kuolema- ja uudestisyntymäprosessia. Feenikslinnun prosessia: kuoleminen elääkseen ikuisesti toisessa muodossa ja viisautensa ja tietonsa lahjoittaminen meille.

Tämä on kerrassaan upea prosessi!

Rakkautta kaikille!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >