HomeViestejäCelia Fenn20.5.2023 - Anna taikuuden alkaa ...

20.5.2023 - Anna taikuuden alkaa ...

CELIAN BLOGI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Toukokuu 2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

20. päivä: Anna taikuuden alkaa ...

5-5-täysikuun ja -pimennyksen vanavedessä on ollut hullua aikaa. Lisätään siihen Merkuriuksen perääntyminen, ja kyllä, on vielä hullumpaa. Kamppailin Merkuriuksen perääntymisen kanssa. Täällä Etelä-Afrikassa meillä on päivittäin kiertäviä sähkökatkoja, ja näin ollen minulla on "akkuinvertterijärjestelmä", joka päätti lakata toimimasta juuri katon aikana, mikä teki internetkommunikoinnista kerrassaan painajaista. Mutta perääntyminen on ohi, ja uusi akku on asennettu. No, tässä sitä ollaan!

Muutamana viime päivänä aurinko on ollut hyvin aktiivinen, ampunut M-luokan roihuja ja saanut aikaan geomagneettimyrskyn. Se on saanut useimpien meidän olon tuntumaan vähän lyödyltä ja väsyneeltä.

Mutta tämä on vasta alkua mitä maagisimmalle ajalle.

Luonto energisoituu ja on valmis tanssimaan ja hohtamaan seremoniallisen taikuuden myötä.

Smaragdimaailmojen asukkaat, keijut, haltiat, elementaalit, yksisarviset, lohikäärmeet ja muut ovat valmiita jakamaan kanssamme ja olemaan osa tuota taikuutta.

Oletko valmis liikkumaan taikuuden myötä ja tanssimaan keijujen kanssa?!

Olemme tehneet valtavan muutoksen hiljattain – juhlitaanpa!

Upeaa viikonloppua kaikille!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >