HomeViestejäKim Hutchinson21.11.2018 - Ylösnousemuspäivitys syksy 2018

21.11.2018 - Ylösnousemuspäivitys syksy 2018

YLÖSNOUSEMUSPÄIVITYS SYKSY 2018

Kirjoittanut Kim Hutchinson (clayhuthealing.ca)
21.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mitä energiassa on menossa?

Monet ihmiset ovat esittäneet tämän kysymyksen. Riittää kun sanotaan, että asiat ovat olleet intensiivisiä kuluneet kaksi kuukautta. Aurinko jatkaa meidän "suihkuttamistamme" aina vain voimakkaammalla energialla, joka sisältää päivityskoodeja ylösnousemustamme varten. Aurinkoemissiot ja niiden transformaatiovoima on kaikkien aikojen korkeinta.

Todisteen tästä voimakkaasta auringon aktiivisuudesta voi nähdä Schumannin resonanssissa, joka on toisinaan ylittänyt kaikkien ennätykset. Myös revontulet ovat olleet mahtavia, erityisesti sateenkaariesitys 19.11. Tämä on yhdenmukainen niiden visioiden kanssa, joita olen saanut sateenkaarienergian tulvimisesta Maahan. Kuten myös yösateenkaari joka havaittiin tällä viikolla Lapissa.

Mutta niin kauniita kuin nämä yövalonäytökset ovatkin, tämä energia on aiheuttanut hyvin epämiellyttäviä reaktiota monille meistä. Jotkut lempeät sielut ovat päättäneet lähteä planeetalta mieluummin, kuin joutua käymään läpi lisää stressiä. Me jotka olemme päättäneet jäädä, kohtaamme sellaisia haasteita, kuin luonnonkatastrofit, voimakkaat tunteet, erityisesti viha ja pelko, ja kummallinen käyttäytyminen, joka liittyy "lopunaikojen hulluuteen".

Itsehoitoehdotuksia

Kun auringon aktiivisuus lisääntyy jatkuvasti, meillä on vähemmän ja vähemmän aikaa rentoutua ja huolehtia tarpeistamme. Kaikkialla läsnäoleva ahdistus on niin voimakasta, että voi olla vaikeaa tyynnyttää itseään. Tässä on joitain tapoja saada ja säilyttää sisäinen rauha.

Yhdisty

Näinä aikoina on tärkeää lähestyä toisia sekä tukien että pyytäen apua. Ihmiset saattavat kamppailla hiljaa. On tärkeää kertoa heille, että välittää heistä. Jos olet ihminen, joka ei halua pyytää apua, sinun ehkä kannattaa tehdä poikkeus tällä kertaa. Tämä ei ole aikaa olla sankarimaisen stoalainen. Aurinkoaallot vain voimistuvat, kunnes saamme loppuun ylösnousemuksen 5D:hen. Hanki apua, jota tarvitset tänään. Olemme tässä muutoksessa yhdessä. Kollektiivisesti meillä on vahvuutta, rakkautta, myötätuntoa, viisautta ja energiaa mennä tästä ylösnousemuksesta läpi armollisesti.

Maadoitu

Maadoittuminen suojaa sinua virtapiikeiltä, niin kuin taloa salamoidessa. Sinun täytyy olla maadoittunut Gaiaan, jotta tulevat aurinkoenergiat eivät "aiheuta oikosulkua" kehotoimintoihisi. Merkkejä maadoittumattomuudesta ovat mm.:

* jatkuvat pelkokohtaukset (ahdistus, paniikkikohtaus, kauhu)
* maaniset ajatukset (pakkomielle huonoimpiin skenaarioihin)
* kuoleman ajatteleminen (tunnet, että kuolet; ajattelet, että saattaisit kuolla; tunnet, että kuolema olisi hengähdystauko)
* voimakas viha ja turhautuminen
* kyvyttömyys tyynnyttää itsensä
* tunne, että on yksin, tueton tai irti toisista
* resurssien puute (raha).

Varmistamaan, että olet hyvin yhdistynyt Maahan, kuvittele ja tunne energiajuurien kasvavan juurichakrasta kummankin jalan kautta syvälle viidennen ulottuvuuden Äiti Maan sydämeen. Tunne energiasi virtaavan siihen, ja sitten avaudu vastaanottamaan sitä rakkautta, jota sillä on sinua kohtaan. Kun energia nousee kehoosi, tunne kihelmöinti jalkapohjissa, juuressa ja sydämessä. Voit myös kuvitella itsesi mahtavaksi tammeksi ja viedä monet juuresi 5D-maahan.

Selkeytä

Kuten aina, suosittelen myös säännöllistä energiaparannusta selkeyttämään, mistä täytyy päästää irti. Tämä pitää energiakehosi terveenä ja tasapainossa, mikä vuorostaan ylläpitää mentaali-, tunne ja fyysisen hyvinvointisi.

Lähetän teille paljon rakkautta ja valoa!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >