HomeViestejäKim Hutchinson9.6.2016 - Näky ylösnousemusaalloista

9.6.2016 - Näky ylösnousemusaalloista

NÄKY YLÖSNOUSEMUSAALLOISTA
 
Kirjoittanut Kim Hutchinson (www.in5D.com)
9.6.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Internetissä on ollut näinä päivinä pöhinää. Monet ihmiset jakavat näkyjä tulevasta siirtymästämme viidenteen ulottuvuuteen. Yleinen teema kertoo kolmesta aallosta, jotka huuhtovat planeetan yli. Vaikka uskon, että nämä ennustetut aallot muodostuvat valosta, eivät vedestä, tämä tuo mieleen useita näkyjä, joita sain 2011.
 
Atlantiksen vuorovesiaallot
 
Ensimmäinen näky
 
Ensimmäinen näky oli Atlantikselta. Seison temppelissä Tothin tai Chiquetet Arlich Vomalitesin kanssa, kuten häntä kutsuttiin Atlantiksen pappi-kuninkaana. Katselimme jättikokoisesta taulutelevisiosta Atlantiksen tapahtumia. Yhtäkkiä huomasin osallistuvani näkyyn ja seisoin A:n muotoisessa temppelissä pukeutuneena papittareksi. Rinnallani oli Toth/Chiquetet, korkea-arvoinen pappi. Katselimme jättimäisestä kolmionmuotoisesta ikkunasta ulos ja vaikutimme odottavan jotain.
 
Silloin huomasi sen … massiivisen tsunamin joka lähestyi meitä uhkaavasti. Tämä vesivuori sai kaiken näyttämään pieneltä ja peitti horisontin. Se eteni nopeasti ja jätti jälkeensä vain merta. Kun vesimuuri lähestyi, ymmärrettävästi pelkäsin valtavasti. Mutta tuon vaistomaisen reaktion alla oli outo helpotuksentunne. Olin ikään kuin onnellinen, ettei minun tarvinnut odottaa enää. Tiesin intuitiivisesti, että tämä tulva oli nähty ennalta jo vuosisatoja sitten. Tiesin myös, että tähän oli valmistauduttu, ja näin sydämeni oli rauhassa.
 
Kun rauha voitti pelkoni, Toth/Chiquetet ja minä katsoimme toisiamme sanoen: "On aika." Sekunteja ennen kun jättiaalto saavutti meidät, suljin silmäni ja tunsin kehoni vaipuvan syvään uneen. Kun kehoni luhistui, sieluni ylösnousi. Katselin yläpuolelta, kun aalto huuhtoi temppelin yli. Käännyin katsomaan Tothin sielua rinnallani ja se hymyili kauniisti. Kumpikaan meistä ei vahingoittunut. Itse asiassa tunsimme kumpikin suurta riemua ja iloa … ja vapautta.
 
Toinen näky
 
Seuraava näky tuli meditoidessani pikkuruisessa sydäntilassani. Huomasin makaavani sarkofagissa Suuren pyramidin Kuninkaan kammiossa Gizassa. Toth oli siinä taas, tällä kertaa suorittamassa pyhää seremoniaa minulle. Hän voiteli minut bergamotin, ruusun, suolan ja kristallien yhdistelmällä ja piirsi symboleja kolmannen silmäni yläpuolelle.
 
Tuon seremonian jälkeen ilmestyi taas valtava näyttöruutu. Katselin kiehtoutuneena, kun vesimuuri lähestyi taas Atlantista ja peitti kaiken ja kaikki meriveteen. Kuitenkin ensimmäisestä näystä poiketen, tämä näky loppui äkkiä suureen räjähdykseen, joka peitti universumin täysin sokaisevaan valoon. Katselin epäuskoisena toisen kerran, kun Toth esitti kohtauksen uudestaan.
 
Merkitys paljastuu
 
Kun sain nämä näyt viisi vuotta sitten, en tiennyt niiden merkitystä täysin. Minua hämmensi, mikä suhde näillä kahdella näyllä oli. Aluksi ajattelin, että näin kaukaiseen menneisyyteen tai kenties rinnakkaisaikajanan. Sitten mieleeni juolahti, että nämä kaksi näkyä edustivat ihmiskunnan kahta mahdollista polkua, joita kuvataan Hopien profetiakalliossa. Tiesin, että jälkimmäinen tulkinta oli lähempänä totuutta, ja näin jatkoin vastauksen meditoimista. Sitten sain vastauksen.
 
Sama tilaisuus, eri lopputulos
 
Vesiaallot
 
Ensimmäinen näky on suoraviivainen. Se näyttää Atlantiksen uppoamisen. Mutta tässä oivalluksessa on muutama tärkeä pointti:
 
* Olemme rinnakkain muinaisten atlantislaisten kanssa.
 
* Edellinen kerta kun ihmiskunnalla oli tilaisuus ylösnousta, oli Atlantiksen viimeisen kylvämisen aikana.
 
* Jokin puuttui viime ylösnousemusyritykseen, ja värähtelynsä nostamisen sijasta atlantislaiset kärsivät dramaattisen tietoisuuspudotuksen.
 
* Sielut jotka olivat Altantiksella, ovat tänä päivänä taas ihmismuodossa ja valmistautuvat onnistuneeseen ylösnousemukseen.
 
* Kuolema on ylösnousemisen muoto. Sielu tietää, milloin lähteä kehosta, jotta siirtymä on mahdollisimman rauhallinen.
 
* Ulkopuoliset voimat (eli jättiaallot) ovat usein ylösnousemuskatalyytti.
 
Valoaallot
 
Vaikka toinen näky vaikuttaa kuvaavan mullistavaa räjähdystä, älkää pelätkö. Opastukseni kertoo minulle seuraavaa:
 
* Sen sijaan, että meitä uhkaa maailmanlopun tulva, meihin iskee massiivisia galaktisia valoaaltoja, jotka pyyhkivät pois vanhan maailman ja auttavat meitä luomaan uuden.
 
* Nämä aallot ovat peräisin luomakunnan keskuksesta ja niitä säteillään Keskusauringosta. Kaikki elämä kaikkialla saa valtavia energiapäivityksiä.
 
* Räjähdys edustaa valon – korkeamman tiedon ja kykyjen – nopeaa paluuta ympäri universumia.
 
* Ei ole yhtä pimeydessä olevaa paikkaa kuin Maa, joten heräämisen ollessa kohokohdassaan, ilmestyy valotulva valoräjähdyksenä vertauskuvallisesti tai kenties kirjaimellisesti.
 
* Saattaa olla maailmanlaajuisia muutoksia tai tapahtumia, jotka näyttävät aluksi pelottavilta, mutta ne ovat upean transformaatiomme katalyyttejä.
 
* 3D-olemassaolomme loppuu valoräjähdyksessä tai paremminkin kollektiivitietoisuuden valaistumisessa ja nopeatempoisessa räjähdyksessä.
 
Univahvistus
 
Näin viime yönä unta hedelmöittymisestä. Näin siittiön ja munasolun, ja sitä seurasi sokaiseva valovälähdys. Kun heräsin, muistin lukeneeni tutkijoista, jotka ovat saaneet tämä hämmästyttävän valoesityksen filmille. Olemme taianomaisen transformaation partaalla. Tuo sokaiseva valo jonka Toth näytti minulle, on uuden 5D-ihmiskunnan syntymä.
 
Onnellista ylösnousemusta!
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >