HomeViestejäKim Hutchinson8.2.2016 - Ylösnousemusennuste 2016 - kolme aaltoa

8.2.2016 - Ylösnousemusennuste 2016 - kolme aaltoa

YLÖSNOUSEMUSENNUSTE 2016 – KOLME AALTOA
 
Kirjoittanut Kim Hutchinson (www.in5D.com)
8.2.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ihmiskunnalla ovat muuttuneet monet asiat kuluneena vuotena, vaikka pinnallisesti asiat näyttävät periaatteessa samalta. Jos toivoit näkyvää muutosta maailmassa tähän mennessä, saatat olla pettynyt. On kuitenkin monia syitä olla onnellinen. Kun etsit todisteita, että asiat ovat muuttumassa paremmiksi, on hyödyllistä ymmärtää, että ylösnousemus on jatkuva prosessi eikä yksittäinen tapahtuma. Tietysti jossain kohtaa saatamme kokea pelin muuttavan tapahtuman tai pari, mutta se on vain ylösnousemusjäävuoren huippu.
 
Valtaosa on herännyt
 
Tietoisuus laajenee ja näin kaikki elämä kaikkialla ylösnousee. Tämä on sekä henkilökohtainen että kollektiivinen prosessi. Kun heräämme yksilöinä totuuteen jumalaisesta alkuperästämme, teemme sen vaihteittain. Henkilökohtainen heräämisemme vaikuttaa ympärillä oleviin, aivan kuten meihin vaikuttavat planeetta-, aurinko- ja universaalit voimat. Nämä tietoisuusmuutokset tulevat suurina aaltoina ja vaikuttavat valtavaan ihmismäärään.
 
Suurten muutosvuoden 2015 vanavedessä todistamme nyt toisen ihmisaallon heräämistä. Ensimmäinen ja toinen aalto yhteensä edustavat karkeasti 2/3 ihmiskunnasta. Tämä merkitsee, että ylösnousemusvauhti lisääntyy nopeasti eikä heräämistä jolla on tuollainen vauhti, voi enää kaapata tai suistaa raiteiltaan. Tämä on todella syy olla innostunut!
 
Ensimmäinen aalto – ylösnousemuspioneerit ja 5D-ankkurit
 
Ensimmäinen ylösnousemusaalto koostuu ihmisistä, jotka ovat pidemmällä heräämis- ja ylösnousemusprosessissa ja jotka raivaavat tietä sisarilleen ja veljilleen. Monet näistä henkisistä pioneereista ovat onnistuneesti nostaneet värähtelyään käymällä läpi sellaisia intensiivisiä henkisiä puhdistumisprosesseja, kuin sielun pimeä yö. Kun he paransivat karmaa, puhdistivat pelkopohjaisia egorajoituksia ja siirsivät tietoisuuden päästä sydämeen, heidän tietoisuutensa laajeni sisältämään monia ulottuvuuksia. Monet pystyvät nyt säilyttämään viidennen ulottuvuuden tietoisuuden ollessaan edelleen 3D/4D:ssä.
 
Viides ulottuvuus on ykseystietoisuustaso, missä samanlaiset vetävät tosiaan puoleensa. Sen sijaan että valo ja pimeys pakotetaan elämään vieri vieressä, 5D-olennot kerääntyvät yhteen värähtelyltään samansydämisten sielujen kanssa. Erimielisyyden puute antaa valon säteillä kirkkaammin ja rakkauden virrata vapaammin ja puhtaammin. Ensimmäinen aalto on maadoittunut korkeamman värähtelyn Maahan ja tämän ulottuvuuksienvälisen yhteyden kautta he auttavat ankkuroimaan 5D-rakkautta ja –valoa kahteen alempaan ulottuvuuteen.
 
2016-näkymä: todella onnellista!
 
Tämän vuoden näkymä on ylösnousemusprosessin jatkuva kiihtyminen sekä konkreettiset muutokset ja hyödyt. Monet kosmisen heräämisen kärkijoukossa alkavat lopultakin korjata satoa ponnisteluistaan. Numerologisesti 2016 on loppuunsaattamisen vuosi. Paljon siitä mikä saatetaan loppuun, aloitettiin 2008, jolloin ylösnousemusprosessi alkoi voimistua monilla tässä ryhmässä. Se merkitsee, että tämä vuosi voi tuoda helpotusta niille, jotka ovat käyneet läpi intensiivisiä ylösnousemusoireita kuluneet kahdeksan vuotta.
 
Esimerkkejä:
 
* pysyvä onnellisuus ja sisäinen rauha
* henkisen bisneksen lisääntyminen toisen aallon heräämisen vuoksi eli lisää asiakkaita, lisää tuloja
* 5D-kykyjen lisääntyminen eli (melkein) välitön ilmentäminen
* henkinen jälleenyhdistyminen Lähdetietoisuuteen ja kumppanuus sen kanssa
 
Toinen aalto – enemmistö
 
Tuloksena syksyn kovasti odotetusta sähkömagneettitaajuudesta, jota kutsuttiin X-aalloksi, tapahtuu valtavia energiamuutoksia, jotka auttavat tämän planeetan tietoisuutta nousemaan. Kaikki hyötyivät tulevista valotaajuusparannuksista, mutta kenties toinen aalto tunsi sen voimakkaimmin. Nuo galaktiset valokoodit, Gaian nopeutunut Schumannin resonanssi (taajuus/sydämenlyönti) ja ensimmäisen aallon kohoava tietoisuus lisäävät polttoainetta henkiseen heräämiseen, joka roihuaa toisessa aallossa. Tämä toinen ryhmä on suurin ja sen herääminen on kallistanut tasapainon ylösnousemuksen eduksi.
 
Ennuste 2016: mikä parantuminen!
 
Toinen aalto jatkaa laajentumista 4D:n läpi, jota asuttavat enimmäkseen itseä palvelevat olennot, jotka edelleen ankkuroivat 3D-tietoisuutta. Sekä kolmannen että neljännen ulottuvuuden juuret ovat polariteetissa, joten ulkoisesti näemme periaatteessa valon ja pimeyden välistä köydenvetoa. Oleminen 3D/4D:ssä – vaikkakin huolestuttavaa – on itse asiassa hyödyllistä sen pimeyden vetämisessä pintaan, jonka tarvitsee tulla valoon. Tähän sisältyy intensiivistä henkilökohtaista ja yhteiskunnallista parantumista. Tämä prosessi voi tuntua hallitsemattomalta vuoristorata-ajelulta, mutta sen jokainen askel on sekä välttämätön että hyödyllinen. Näin puhdistetaan pelon ja tuskan elämiä, rikotaan sielun kontrolleja, lupauksia ja muita rajoituksia ja vapaudutaan lopulta kontrollimatriisista.
 
Odota näkeväsi suuria muutoksia politiikassa, taloudessa, uskonnoissa, mediassa jne. Kevyempänä puolena, tätä intensiivistä matkaa edesauttaa ja helpottaa ensimmäinen aalto, joka on käynyt kaiken läpi hiljattain, ja tietää täsmälleen, miten auttaa, parantaa ja opastaa äskettäin heränneitä.
 
Esimerkkejä:
 
* pelko-, kärsimys- ja tuskaelämien karistaminen (eli sielun pimeä yö)
* ylösnousemusflunssaa ja heräämisoireita (kristalliseksi tulemisen tulosta)
* herääminen totuuteen, harhakuvien pirstoutuminen ja maailman muuttuminen
* nopea siirtyminen heräämisprosessin läpi
 
Kolmas aalto – 3D-ankkurit
 
Tästä kollektiivinen ylösnousemusprosessimme alkoi, joten nämä yksilöt edustavat menneisyyttämme sekä fyysistä tietoisuustasoamme. Tässä Lähdetietoisuus on niin fokusoitunut, että se ottaa kiinteän muodon, joten kolmas aalto keskittyy edelleen viiden aistin konkreettiseen syöttöön. Tähän ryhmään voitaisiin viitata "heräämättöminä", mutta kenties osuvampi analogia olisi viitata heihin "moniulotteisen tietoisuutemme ytimenä".
 
Vaikka monet uurastavat egopelon ikeessä eivätkä ole yhteensopivia ylösnousemusajatuksen kanssa, he esittävät silti oleellista roolia tässä prosessissa. Kolmas aalto toimii 3D-ankkurina, joka auttaa pitämään kaikki ensimmäisessä ja toisessa aallossa maadoittuneena ja tasapainossa. Tämä ryhmä auttaa myös säilyttämään suhteellisen vakauden maailmassa, mikä on välttämätöntä, jos tarkoituksemme on välttää massakaaos ja –pelko. Tarvitsemme tätä tukevaa perustaa, kunnes olemme kaikki valmiita nousemaan fyysisyyden yläpuolelle täysin.
 
Ennuste 2016: jatkakaa!
 
Kolmas aalto ei luultavasti herää tänä vuonna, mutta ei ole kiirettä. Heidän aikansa tulee, kun kaikki ovat valmiita. Luodaan lisääntyvä määrä ylösnousemuspisteitä, jotka ulottuvat pidemmälle tulevaisuuteen. Tämä merkitsee, että riippumatta siitä, miten kauan tämä prosessi vie, ketään ei jätetä taakse. Niinpä tämä ryhmä jatkaa väliaikaisesti "tavallista" elämää ja on kallio meille kaikille. Ja kun heidän aikansa viimein saapuu, ensimmäinen ja toinen aalto on hyvässä paikassa auttaakseen kolmatta aaltoa ylösnousemuksessa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >