HomeViestejäKim Hutchinson21.12.2015 - Vihan parantaminen

21.12.2015 - Vihan parantaminen

VIHAN PARANTAMINEN
 
Kirjoittanut Kim Hutchinson (www.in5D.com)
21.12.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vihan hyviä puolia
 
Viha voi olla lahja
 
Viha on hyvin parjattu tunne, jonka ilmaiseminen on monille ihmisille vaikeaa, ja kuitenkin se on hyvin voimakas työkalu. Oikein käytettynä vihan myötä tuleva energia voi auttaa siirtymään huonosta tilanteesta hyvään. Viha antaa turbolisäyksen voimaa epämiellyttävän tilanteen avulla, mikä olisi muuten saattanut estää siirtymästä eteenpäin elämässä.
 
Viha voi olla tarkoituksenmukaista
 
Vihaan on syynsä. Se on hälyttämässä, että jokin on pielessä, ja antamassa energiaa sen korjaamiseen. Kun olet vihainen, siihen on aina syy, ja riippumatta siitä, mitä joku toinen ajattelee tuosta laukaisijasta, se on pätevä sinulle. Sinun ei tarvitse oikeuttaa tunteitasi toisille etkä tarvitse heidän lupaansa vihan tuntemiseen. Avaimena on löytää tuo taustalla oleva syy ja ryhtyä sitten tarkoituksenmukaisiin toimiin.
 
Viha voi olla terveellistä
 
Jos laitat usein toisten tarpeet omiesi edelle, niin viha muistuttaa sinua rakastamaan itseäsi ja tyydyttämään omat tarpeesi ensin, mikä tekee sinusta paljon paremman ja terveemmän huoltajan. Viha voi myös vahvistaa itseluottamustasi niin, että pystyt poistumaan rakkaudettomasta tilanteesta. Kaikki riippuu siitä, miten hyödynnät tuon energian ja ne viestit, joita tulee vihaisten tunteiden myötä.
 
Turvallisen vihan purkamisen merkitys
 
Tukahdutettu viha voi lopulta ilmestyä esiin odottamattomilla ja epämiellyttävillä tavoilla. Tässä on kolme esimerkkiä.
 
Tukahdutettu viha voi räjähtää
 
Ajattele vihaa punaisena kuumana magmana, joka kuplii pinnan alla. Silloin kun et pura sitä turvallisesti ja ajoissa, se voi lopulta saada sinut räjähtämään aivan kuten tulivuori, joka räjäyttää auki kantensa ja vahingoittaa kaikkia tiellään. On vaikeaa toipua niin eeppisen kokoluokan romahduksesta. On paljon terveellisempää ja helpompaa sinulle ja elämäsi ihmisille antaa vihallesi turvallinen kanava.
 
Tukahdutettu viha voi tehdä sairaaksi
 
Kaikki sairaus alkaa ensin energiana, sitten ajatuksena. Jos nuo ajatukset pysyvät, ne herättävät tunnereaktion. Tunteet rekisteröidään kehossa fyysisinä aistimuksina. Voimakkaisiin tunteisiin joiden mukana tulee paljon energiaa, täytyy tarttua, muuten tuo energia jää kehoon vangiksi. Jumiutunut energia estää elämänvoimaenergian virtaamisen ja aiheuttaa kipua, vaivoja ja sairauksia.
 
Vihan tukahduttaminen voi olla masentavaa
 
Kutsun masennusta "vihaksi ilman intoa". Kun sivuutat jatkuvasti vihasi, jäät vaille sitä energialahjaa, joka tarvitaan ongelmiesi ratkaisemiseen. Ensin tunnet ahdistusta, joka liittyy turvattomuuden tunteeseen, ja sitten pelko saa energiavirran pysähtymään. Menetät voimakkaan halun parantaa elämääsi ja tyydyt elämään onneton. On paljon helpompaa tehdä muutoksia elämässäsi silloin, kun energia vielä virtaa.
 
Miten viha puretaan turvallisesti
 
Askel 1: lähde liikkeelle!
 
Kun tunnet vihaa, löydä turvallinen tapa ilmaista tunteesi fyysinen osa. Jos olet kotona, mene toiseen huoneeseen tai lähde ulos. Jos olet töissä, poistu vessaan. Tee siten jotain fyysistä, mutta turvallista. Tässä on joitain ideoita:
 
* Mene kävelylle tai juoksemaan.
* Mene voimistelemaan tai punttisalille.
* Tanssi.
* Taputa käsiäsi.
* Tömistele jalkojasi tai marssi paikallasi.
* Tee haarahyppyjä.
* Ravistele kehoasi.
* Huuda tyynyyn.
 
Askel 2: Tee jotain rauhoittavaa
 
Kun kiihkeä energia lähtee sinusta, tee seuraavaksi jotain rauhoittavaa. Tässä on muutama ehdotus:
 
* Qi Gong, jooga tai muu meditatiivinen liikemuoto.
* Syvähengitysharjoitukset.
* Uiminen.
* Kävely puistossa tai veden äärellä, vetäen sisään ympärillä olevaa kauneutta.
* Laulaminen.
 
Nyt kun sinusta tuntuu rauhallisemmalta, on täydellinen aika selvittää, mikä teki sinut vihaiseksi, ja käyttää vihan lahjaa.
 
Askel 3: Kirjoita, lue ja pohdiskele
 
Jos viha toistuu, pidä päiväkirjaa parantumismatkastasi. Kirjoita päivästäsi. Mikä vihaa edelsi? Kenen kanssa olit, kun tunsit sitä? Mitä sanottiin? Mitä tuolloin tapahtui? Miltä sinusta tuntui? Millä tavoin reagoit? Näihin kysymyksiin vastaaminen auttaa sinua kartoittamaan laukaisijat, jotta sinulla on selvempi ajatus siitä, miksi olet vihainen. Tämä vuorostaan näyttää sen, mitä sinun täytyy muuttaa.
 
Askel 4: Pyydä apua
 
Jos huomaat itsessäsi sisäisen muutostarpeen (eli ahdistuksen käsitteleminen) tai tarvitset apua vihasi syyn tunnistamisessa, niin etsi apua. Konsultoi ihmisiä, joihin luotat, jotka rakastavat sinua ja joilla on korkeampi hyväsi sydämessään (eli ystävät, perhe, lääkäri, neuvonantaja, terapeutti, parantaja, henkinen neuvonantaja jne.). Saatat huomata, että sinulla on traumaperäinen stressihäiriö. Tämä on paljon yleisempää, kuin useimmat ihmiset käsittävät. Tämä johtuu siitä, että purat vihaa ja pelkoa vain ollessasi turvassa. Jos luulet itselläsi olevan traumaperäinen stressihäiriö, etsi ammattiapua. Ole vain varovainen lääkemääräysten kanssa. Lääkkeet voivat turruttaa kivun ja ahdistuksen, mutta ne saattavat tukahduttaa myös kykysi korjata ongelmasi. Keskustele huolistasi lääkärin kanssa.
 
Askel 5: Tee positiivisia muutoksia
 
Kun pohdit laukaisijoitasi, on luonnollista tuntea vihan tulevan taas pintaan. Mutta nyt olet rennommassa ympäristössä (toivottavasti) ja voit siksi käyttää turvallisesti vihan energiaa muodostaaksesi positiivisen toimintasuunnitelman ja seurataksesi sitä. Kysy itseltäsi: "Mitä elämässäni tarvitsee muuttua, jotta olisin onnellisempi?" Tarkastele sekä sisäisiä että ulkoisia muutoksia.
 
Oletko edelleen jumissa vihassasi?
 
Parantumista ei voi kiirehtiä
 
Niin paljon kun haluatkin tuntea olosi paremmaksi, sinun täytyy antaa itsellesi aikaa parantua. Jos sinun pitäisi purkaa kaikki kerralla, se olisi musertavaa ja mahdollisesti aiheuttaisi sinulla suurta harmia. Anna itsellesi paljon aikaa parantua ja ymmärrä, että tämä prosessi on syklinen. Voi tuntua siltä, että otat kaksi askelta eteenpäin ja yhden taaksepäin, mutta edistyt. Kun vapautat vihaa, sinulla on enemmän hyviä kuin huonoja päiviä. Ole kärsivällinen parantumismatkasi kanssa. Lopputulos on sen arvoinen.
 
Entisen elämän traumojen parantaminen
 
Saatat käsitellä jotain entisen elämän ongelmaa. Kaikilla on entisen elämän pelkoja ja traumoja, koska sielu on inkarnoitunut monta kertaa. Jokainen 3D-inkarnaatio päättyi kuolemaan. Olosuhteista riippuen sinulla saattaa olla paljon pelkoa ja vihaa, joka täytyy puhdistaa. Tietämättä, mitä aiemmissa inkarnaatioissa tapahtui, voi olla vaikea parantua. Vanhalla vihallasi ei näyttäisi olevan mitään syytä. Jokin entisten elämien terapia voi auttaa pääsemään vihasi todelliseen ydinsyyhyn, jotta voit tuulettaa sitä turvallisesti ja tuntea enemmän rakkautta ja myötätuntoa itseäsi kohtaan prosessin aikana.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >