HomeViestejäTanaaz15.5.2019 - 2019 valmistelee meitä vuoden 2020 ylösnousemusenergia-aaltoon

15.5.2019 - 2019 valmistelee meitä vuoden 2020 ylösnousemusenergia-aaltoon

2019 VALMISTELEE MEITÄ VUODEN 2020 YLÖSNOUSEMUSENERGIA-AALTOON
 
Kirjoittanut Tanaaz (foreverconscious.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vuodessa 2020 on voimakkainta kosmista energiaa, jota olemme nähneet pitkään aikaan, ja tämä johtuu pääasiassa Pluton ja Saturnuksen asetelmasta, joka huipentuu tammikuussa 2020. Näiden kahden planeetan asetelma asettaa sävyn koko vuodelle, ja sielumme opettelee yhdessä maaplaneetan kanssa, miten harmonisoidutaan tämän ultravoimakkaan energian kanssa.
 
Vuonna 2020 on monia merkittäviä asetelmia ja transiitteja. Tässä artikkelissa haluan keskittyä kuitenkin enemmän siihen, miten vuosi 2019 valmistelee meitä tähän uuteen energia-aaltoon.
 
Se mitä tulee 2020, tuntuu valtavalta tilaisuudelta ylösnousta korkeammille tietoisuustasoille. Planeetan värähtely muuttuu ja kohoaa, ja kun tämä energia tulee lähemmäs, henkinen kasvumme kiihtyy.
 
Tämä on valtava ylösnousemus- ja heräämisprosessi, mutta kuten kaikessa siirtymisessä valoon, täytyy olla myös jonkin verran pimeyttä. Vuodessa 2020 ei ole välttämättä kyse kahlaamisesta pimeyden läpi, jotta se voidaan korjata – on kyse sen yläpuolelle nousemisesta. On kyse itsemme nostamisesta niin korkealle, että pimeydellä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin pudota pois.
 
Pimeys on liian raskasta kannettavaksi tähän uuteen olemisaaltoon, joten meidän täytyy purkaa se ja päästää siitä irti voidaksemme harmonisoitua planeetan ja kosmoksen kanssa. Ja vuonna 2019 on aika alkaa arvioida ja karistaa, sillä kun 2020 tulee, kohoamisen aika olisi jo alkanut.
 
Nyt on aika päästää irti, nyt on aika purkaa (matkatavarat), nyt on aika ajatella, mitä voit karistaa ja vapauttaa voidaksesi siirtyä uuteen, ja monet kosmiset asetelmat viittaavat tähän 2019.  
 
Jos katsotaan vuoden 2019 viittä ensimmäistä kuukautta, voimme nähdä tiettyä kaavamaisuutta. Tammikuusta toukokuuhun aika on nopeutunut, kun olemme kokeneet sarjan voimakkaita täysikuita. Tammikuussa meillä oli verikuunpimennys, jota seurasi superkuiden trio. Meillä on ollut kaksi täysikuuta, jotka ovat osuneet samaan merkkiin peräjälkeen, sekä "vuodenajan sininen kuu". Kaikki nämä epätavalliset täysikuut paljastavat universumin syvemmän teeman. Meitä kehotetaan päästämään irti, meitä kehotetaan antamaan mennä, ja tämä prosessi nopeutuu.
 
Samaan aikaan kun on aina hyvä ajatus päästää irti asioista, jotka painavat meitä alaspäin ja pidättelevät, tässä ei ole kyse vain siitä, että päästetään irti vanhasta poikaystävästä tai negatiivisesta puheesta itselle. Tämä on syvempää, ja kenties olet tuntenut sen, kun vuosi 2019 on jatkunut pidemmälle.
 
Tässä energiassa meitä kehotetaan hitaasti karistamaan ja kuorimaan tuntemamme yhteiskunnan ja elämän kerroksia. Tässä on kyse kaiken sen sallimisesta murentua, mitä tiedät. Tässä on kyse luopumisesta kaikesta, mitä luulet olevasi ja mitä olet ollut. Tässä on kyse päästämisestä irti menneisyytesi lisäksi myös tulevaisuudestasi. Tässä on kyse kaiken sen karistamisesta ja irtipäästämisestä, mitä olet koskaan uskonut, halunnut, uneksinut tai toivonut. Tässä on kyse täydellisestä luopumisesta.
 
Kaikki on esillä kyseenalaistettavaksi. Kaikki on esillä tarkasteltavaksi. Kaikki mitä olet koskaan ajatellut tai uskonut, haastetaan. Jotkut asiat pysyvät, jotkut asiat jäävät entiselleen, mutta muut täytyy karistaa, vapauttaa, transformoida ja olla valmis niiden osalta. Se kuka luulit olevasi, muuttuu, ja maailma muuttuu myös.
 
Mitä ikinä kehkeytyykin vuonna 2020, se ei tapahdu yhdessä yössä. Nämä muutokset, nämä parannukset, nämä energia-aallot ovat kuplineet elämämme pohjavirtauksessa, ja vaikkemme ehkä näe täysin lopputulosta tai suuntaa ennen vuotta 2020, meitä valmistellaan tällä hetkellä.
 
Merkittävimmät kuukaudet tässä valmistelutyössä ovat maaliskuu, syys-lokakuu ja joulukuun 2019. Näinä kuukausina on tarkoitus kiinnittää tarkkaa huomiota siihen, missä sinua kehotetaan muuttumaan, päästämään irti, heräämään ja astumaan aidompaan itseesi. Näinä kuukausina voit saada pienen maistiaisen siitä, mitä on tulossa sekä globaalilla että henkilökohtaisella tasolla.
 
Samalla kun meitä kehotetaan tyhjentämään itsemme, niin kehotetaan myös maaplaneettaa. Saatamme nähdä muutoksia taloudessa, hallituksissa, politiikassa ja ympäristössä. Saatamme nähdä muutoksia myös siinä, miten lähestymme rakkautta, motivaatiota, kuuluisuutta ja menestystä yhteiskuntana. Kun Saturnus ja Pluto ovat päätoimijoita tässä energiassa, saatamme nähdä myös ongelmia, jotka liittyvät valtaan, rakenteeseen ja järjestykseen.
 
Vaikka en usko, että on mahdollista ennustaa, mitä täsmälleen tapahtuu poliittisella tai globaalilla tasolla, voimme katsoa, mitä menneisyydessä on tapahtunut samanlaisten astrologisten asetelmien aikana. Vuosi 2020 on ainutlaatuinen, mutta jos tarkastelemme maailmantapahtumia, punainen lanka tuntuu olevan vallan väärinkäyttö, tapahtuu sitä sitten sotina, laskusuhdanteina tai vallankumouksina. Vaikka vallan väärinkäyttö voi ilmentyä monin eri tavoin ja saada myös eri merkityksiä, tätä olemme klassisesti nähneet.
 
Samaan aikaan kun voi olla vallan väärinkäyttöä jossain laajuudessa tai siihen liittyviä asioita, se merkitsee myös, että on menossa vallan muutos. Kun väärinkäyttö tulee mukaan, on vain ajan kysymys, ennen kuin jotain tehdään tilanteen muuttamiseksi tai korjaamiseksi, ja toivottavasti tässä tapauksessa se voidaan ratkaista parempaan päin.
 
Vuoden 2020 asetelmat "tihkuvat" vuoteen 2021, joten kuka tietää, milloin näemme merkittävien muutosten ilmentyvän, mutta sen vaikutukset mitä tapahtuukin, ovat todennäköisesti kauaskantoisia.
 
Vaikka saatamme nähdä maailmannäyttämöllä tapahtuvan muutoksia, jotka huolestuttavat, energiatasolla tämä on aikaa, jolloin voimme todella ylösnousta ja erottaa itsemme vanhojen ajattelutapojen raskaudesta. Tämä on aikaa, jolloin voimme nostaa itsemme ylöspäin – ei välttämättä ollaksemme vapaa pimeydestä, vaan jotta voimme siirtyä kevyempään ja aidompaan olotilaan.
 
Kanavoitu viesti minun sydämestäni sinun sydämeesi:
 
Nouse ylöspäin, nouse ylöspäin. Tämä on meidän aikaamme säteillä. Sielusi oli tarkoitettu olemaan maan päällä tänä aikana näitä ylösnousemusaaltoja varten. Tiesit sen olevan tulossa, ja olet valmis tähän. Nouse jatkuvasti korkeammalle, hyväksy ja omista itsesi jatkuvasti, sillä se on avain.
 
Korkeammalle nousemisessa ei ole kyse siitä, että poistaa kaiken negatiivisuuden eikä tee koskaan virhettä – siinä on kyse aitoudesta. Siinä on kyse ihmiskokemuksen kaikkien monien puolien omistamisesta. Omista hyvät jutut ja huonot jutut. Tiedä, että elämä on vain peliä. Ei ole oikeasti alkua tai loppua eikä elämä ole kaikki, mitä on, mutta sen lyhyen aikaa jolloin olemme täällä, velvollisuutemme on tehdä siitä paras, ottaa siitä enin irti ja kunnioittaa sitä kaikesta, mitä se voi tehdä.
 
Elämä tuo kaikissa määritelmissään uskomattomia asioita tähän maailmaan ja seuraavaan, joten ala elää.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >