HomeViestejäTanaaz26.4.2018 - Seitsemän elämää muuttavaa viestiä tuonpuoleisesta

26.4.2018 - Seitsemän elämää muuttavaa viestiä tuonpuoleisesta

SEITSEMÄN ELÄMÄÄ MUUTTAVAA VIESTIÄ TUONPUOLEISESTA

Kirjoittanut Tanaaz (foreverconscious.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minulla oli äskettäin ilo osallistua "Viisautta kuoleman lähikokemuksesta" -symposiumiin Austinissa Teksasissa. Kolmipäiväisen tapahtuman aikana kuulin monien uskomattomien puhujien jakavan tarinansa ja matkansa tuonpuoleiseen.

Kaikki puhujat olivat kokeneet ns. kuoleman lähikokemuksen, joka on taianomainen tapahtuma, jossa kuolee tai on lähellä kuolla ja palaa sitten takaisin kera muistojen vierailusta korkeampiin ulottuvuuksiin ja jumalaisten olentojen tapaamisesta. Kaikki kuulemani tarinat olivat ainutlaatuisia ja hyvin koskettavia omalla tavallaan, mutta niissä oli myös yhteinen teema ja punainen lanka.

Tässä on seitsemän viestiä, jotka jaettiin kaikissa kuulemissani kuoleman lähikokemustarinoissa.

1. Kauneutta tulee kaikista asioista
Minua kosketti todella Mary C. Nealin tarina. Kuoleman lähikokemuksensa aikana hänelle kerrottiin, että hänen poikansa kuolisi. Hänelle muistutettiin, että vaikka tämä olisi haastava tapahtuma hänelle, siihen oli syy ja suunnitelma. Hänelle näytettiin heijastevaikutus, joka pojan kuolemalla olisi – ei vain hänen perheeseensä, vaan paljon, paljon kauemmas. Hän näki sen aallon, joka saataisiin aikaan, ja polut jotka muuttuisivat, ja hän kykeni näkemään siitä kaikesta tulevan kauneuden. Hänelle näytettiin, että asioiden suuremmassa suunnitelmassa kaikilla kamalilta näyttävillä tapahtumilla oli oma eritystarkoituksensa, joka lopulta johti johonkin kauniiseen.

2) Meitä rakastetaan ja olemme rakkautta
Kaikki puhujat kertoivat, että kuoleman lähikokemuksensa aikana he tunsivat kiedottavan mitä uskomattomimpaan ja voimakkaimpaan rakkauteen. Tämä rakkaus oli toisenlaista kuin mikään, mitä he olivat kokeneet maan päällä, ja hyvin voimakasta ja parantavaa. Tämän rakkaustunteen avulla kaikki kokijat tiesivät, että tämä rakkaustila oli heidän todellinen luontonsa ja Maa ja heidän fyysinen kehonsa oli vain tilapäinen olotila. Emme pysty täysin käsittämään tämäntyyppistä rakkausenergiaa täällä maan päällä, koska se olisi liian voimakasta fyysisen kehomme käsiteltäväksi ja häiritsisi meitä siinä työssä, jota olemme tulleet tekemään. On kuitenkin mahdollista ymmärtää se tai saada pilkahdus siitä meditoinnin kaltaisten harjoitusten avulla.

3) Kaikilla meilla on suunnitelma
Meillä kaikilla on tarkoitus ja syy olla maan päällä ja osa siitä liittyy rakastamisen oppimiseen. Kaikki meistä ovat täällä oppiakseen, miten ollaan rakkautta, levitetään rakkautta ja annetaan rakkautta. Rakkaus on perimmäinen voima, ja tämän oivaltamalla voimme kasvaa ja kehittyä. Kaikki tämän elämän vaikeudet, tuskat ja taistelut aiheuttaa rakkaudenpuute, ja mitä enemmän rakkautta voimme antaa, sitä enemmän parannamme itseämme, toisia ja planeettaa. Sielullemme laaditaan suunnitelma ennen tulemistamme tähän kehoon, mutta meillä on myös vapaa tahto ja vaihtoehtoja, kun pääsemme tänne. Kukaan meistä ei ole immuuni tuskalle ja kärsimykselle, kun tulemme tähän elämään, mutta oppiminen rakastamaan ja olemaan ystävällinen toisille kaikesta siitä huolimatta on osa prosessia.

4) Olemme kaikki yhteydessä
Olemme kaikki yhtä. Vaikka vaikutamme olevan erillään toisistamme, olemme kaikki samaa. Lähdettyään kehostaan suurimmalla osalla kuoleman lähikokijoista oli uskomaton tunne yhteydestä toisten kanssa. Tämä yhteys salli heidän ymmärtää toisia ihmisiä syvimmillä tasoilla, ja tämän ymmärryksen myötä he oivalsivat, että olemme kaikki yhteydessä. Olemme kaikki yhtä. Kun loukkaamme toisia, loukkaamme itseämme, ja samalla tavalla kun loukkaamme itseämme, loukkaamme toisia. Emme voi ryhtyä mihinkään toimeen vaikuttamatta toisiin ja saamatta aikaan heijastevaikutusta, joka tunnetaan koko universumissa.

5) Ei ole tuomitsemista
Meille kerrotaan usein, että kun kuolemme, jokin korkeampi olento tuomitsee meidät ja rankaisee sen mukaisesti. Näin ei kuitenkaan ole niiden mukaan, joilla on ollut kuoleman lähikokemus. Itse asiassa kaikki puhujat kuvasivat kuolemansa olleen enemmänkin "tuomitsemattomuuspäivä", jolloin heitä rakastettiin ehdottomasti ja heidät hyväksyttiin täysin riippumatta siitä, mitä he olivat tehneet. Ainoa tuomitseminen elämän jälkeen tulee itseltä, kun lähdettyäsi fyysisestä kehostasi muistat, mitä sielusi lähetettiin oppimaan, ja sinulla on täysi tieto, oletko saavuttanut sen vai et. Osana tätä kokemusta sinut viedään elämäsi läpi ja sinulle näytetään, miten käyttäytymisesi ja tekosi vaikuttivat toisiin. Tämän elämän tarkastelun aikana tunnet ja elät läpi ne tunteet, joita aiheutit toisille – hyvät ja huonot. Tämän tarkastelun ja näiden tunteiden kokemisen avulla sielusi saa tietoisuuden siitä, mitä se on saavuttanut ja mitä sillä on vielä opittavana.

6) Kuolema ei ole mitään pelättävää
Puhujat kertoivat, että kuoleman lähikokemuksensa aikana heidät tehtiin tietoiseksi tietystä kynnyksestä, jonka ylittäessään he eivät voisi enää palata kehoonsa. Kaikki kuulemani puhujat halusivat ylittää tuon kynnyksen ja jatkaa kuoleman jälkeiseen elämään. He kaikki kuvasivat sitä upeaksi ja rakastavaksi paikaksi, joka tuntui todella kodilta, eikä kukaan heistä halunnut lähteä sieltä! Joillekin kokijoille kerrottiin, ettei ollut heidän aikansa, mutta toisille annettiin vaihtoehto. Tarkastellessaan tuota vaihtoehtoa he päättivät palata kehoonsa. Tämän kokemuksen avulla he oivalsivat, että kuolema ei ollut vastaus heidän ongelmiinsa ja kaikkiin tämän elämän keskeneräisiin asioihin palattaisiin vain toisessa elämässä. Tämä kokemus vapautti myös kaikesta kuolemanpelosta.

7) Kaikki rakkaamme ovat ympärillä
Useimmat symposiumiin osallistuneet ihmiset olivat menettäneet rakkaitaan, ja näin usein kysyttiin, millaista oli nähdä heidät toisella puolella. Melkein kaikki puhujat kertoivat, että heidän edesmenneet rakkaansa tervehtivät heitä kehosta lähdettyä, ja he havaitsivat, että nämä olivat edelleen hyvin läsnä heidän elämässään. Kuten yksi puhujista, Cherie Aimee, kertoi, tämän elämän ja taivaan välinen verho on hyvin ohut ja rakkaamme ovat aina siinä, jos haluamme lähestyä heitä. Kaikki kuoleman jälkeisen elämän kommunikointi on telepatiaa, ja näin ollen voidakseen kuulla ja vastaanottaa viestejä edesmenneiltä, auttaa, kun opettelee hiljentämään mielen ja pysymään avoimena kaikille merkeille tai kaikelle synkronismille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >