HomeViestejäSandra WalterJoulukuu 2021 - Nollapisteeseen, transformoitumista varten

Joulukuu 2021 - Nollapisteeseen, transformoitumista varten

JOULUKUU 2021 – NOLLAPISTEESEEN, TRANSFORMOITUMISTA VARTEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
30.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Hehkumme jumalaiseen käytävään. Tämä käytävä on transformoiva, ja todellisessa transformaatiossa on haasteensa.

Joulu–tammikuun portti on vuoden voimakkain pyhä käytävä. Pimennykset aloittavat transformaation, 12-12 voimistaa jumalaista äitiä Gaian ytimessä, päivänseisaus tuo nollapisteasetelmia ja kosminen aktiivisuus räjäyttää auki tähtiportteja sisällä ja ulkona tammikuun kolmanteen viikkoon saakka.

Voimme hyödyntää nämä ainutlaatuiset taajuudet ja porttiasetelmat ja näin saattaa sopusointuun prosessimme, tehdä nopeita muutoksia ja paljastaa korkeampia kehityskaaria.

Verhot ovat ohuimmillaan tänä aikana; voimme kommunikoida korkeampien tasojemme kanssa selvästi ja suoraan ja saada viisautta polkuamme varten.

Jatkuvat kristalliplasma-aallot (hyvin psykedeelisiä katsoa), magneettimuutokset ja uudet tähtiporttivirrat tukevat globaalia transformaatiota.

Joulukuun yhteistapahtumat

Perjantai 3. joulukuuta: auringonpimennys klo 23.33 PST

Hyvä hetki olla ulkona ja avustaa uusia tähtiporttiavautumisia. Avaudu puhtaaksi kanavaksi. Fokusoidu vapauteen sydäntähtiportin kautta. Laita kätesi maahan, yhdisty Gaiaan ja sano "vapaus", kun säteilet rakkaus-valoa koko luomakuntaan.

Sunnuntai 12. joulukuuta: 12-12-portti

12-12-portti on nollapistetaajuuksien ja jumalaisen äidin taajuuksien voimakasta sisäänvirtausta. Portinvartijat ja verkonpitäjät, olemme ulkona maankamaralla VASTAANOTTAMASSA näitä sisäänvirtauksia kaikkien puolesta. Sunnuntaimeditaatiot ovat voimakkaita – yritä synkronoitua sessioihin klo 5, 8 ja 11 PST.

Tiistai 21. joulukuuta: päivänseisaus klo 7.58 PST

Henkiinheräämisenergiat vahvistuvat. Kuolema ja uudestisyntymä nollapisteessä. Syvällinen jälleenyhdistyminen Lähteeseen/äärettömään Luojaan/jumaluuteen tapahtuu monille. Globaaleja meditaatioita ja seremonioita jotka fokusoituvat paljastumiseen, henkiinheräämiseen ja sydämen avautumiseen. Jumalainen viikko sisäisten paljastusten fyysistymiselle, vaikuttaen globaaleihin kehityskaariin vuodelle 2022.

Nollapiste-energiat muuttavat todellisuuksia

On kaoottista, kuitenkin voimakasta nopeutumista. Muista, että olemme täällä tätä varten – edistämässä uuden Maan transformaatiota. Näyttämässä jumalaisen neutraaliuden, rauhan ja ykseystietoisuuden tietä. Rakastamassa, ei tuomitsemassa. Ykseystietoisuutta soveltaen: kaikki mitä teemme henkilökohtaisesti, vaikuttaa kokonaisuuteen.

Nämä taajuudet tulkitsevat jumalaista DNA:tamme kuin kvanttiarkistoa. Valo TUNTEE sinut ja Gaia tietää, kuka olet ja miksi olet täällä tässä nyt-hetkessä. Jumalaisen itsen ja Lähteen oivaltamista tuetaan täysin tämän käytävän aikana. Käyttäkää valoa viisaasti, rakkaat sydämet.

Kristallirakenteidemme aktivoitumisen myötä, pystymme vastaanottamaan enemmän informaatiota ja aktivointitaajuuksia. Oletko huomannut, miten laajoja ja säteileviä sunnuntain ykseysmeditaatiokentät ovat nyt? Tämä on voimakas käytävä ykseystietoisuutta ja kaikkia niitä sydänpohjaisia lahjoja ja taitoja varten, joita se antaa.

Saatat huomata työntöä kohti jotain uutta ilmaisumuotoa: nollapiste leikkaa illuusion läpi ja paljastaa, mitä korkein kehityskaaremme ja korkeimmat valintamme ovat. Tämän korkeamman polun paljastuminen vaatii muutosta tämän käytävän aikana – vanhan purkamisesta voi tulla intensiivistä. Luota, pysy keskittyneenä ja säilytä tasapaino, kunnioittaen samalla jumalaisia muutoksia.

Pimennys-päivänseisaus -webinaarin nauhoitus

Meillä oli voimallinen nettitapahtuma viime viikonloppuna, joka käsitteli näitä uusia energioita, transformaatiota, henkiinheräämistä, sydämen avautumista ja valmistautumista vuoteen 2022. Ykseyskenttä on aistittava, ja transformaatiomme on ilmeinen. Marraskuun webinaarin nauhoitus saatavana täältä.

Sunnuntain ykseysmeditaatiot

Tämä on syvällinen hetki korkeampien valintoja fyysistämiseen ja yhdistymiseen rauhallisessa meditaatiossa. Telepaattiset kvanttiyhteytemme voimistuvat näiden plasma-aaltojen myötä.

On vaikea kuvata näitä uusia taajuuksia, joita levitetään ja vahvistetaan joka viikko näissä meditaatioissa. Minä häviän/liukenen sen jumalaisen rakkaus-valon kauneuteen ja voimakkuuteen, jota virtaa sessioissamme.

Osallistukaa globaaleihin ykseysmeditaatioihimme auttaen korkeimman kokemuksen kanssaluomisessa kaikille osallisille. Siunattuja ovat rauhantekijät, rakkaat sydämet. Kaikkien ajatuksia, tunteita, sanoja ja tekoja tarvitaan. Yksityiskohtia täältä.

Lähettäkää rakkautta ja kulta-timanttivaloa koko ihmiskunnalle mahdollisimman usein.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >