HomeViestejäSandra Walter29.5.2021 - Paljastumista ja purkautumista pimennys-päivänseisaus -käytävässä

29.5.2021 - Paljastumista ja purkautumista pimennys-päivänseisaus -käytävässä

PALJASTUMISTA JA PURKAUTUMISTA PIMENNYS-PÄIVÄNSEISAUS -KÄYTÄVÄSSÄ

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
29.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Toukokuun johdonmukaisuus/jatkuvuus päättyy koronan massapurkauksilla, roihupurkauksilla ja voimakkailla hajoamisenergioilla tänä viikonloppuna.

Paljastuminen on punoutunut yhteen vääristymien purkautumisen kanssa. Yksi maailma romahtaa, toinen syntyy.

Syvälliset sisäiset muutokset ovat mahdollisia tämän käytävän aikana. Se miten reagoimme, itsekorjaamme ja harmonisoidumme uudelleen näiden energiahuippujen aikana, määrittää kehityskaaremme. Värähtely = värähtely. Itserakkaus ja itsen paljastuminen ovat syvästi yhteydessä. "Pätevöi" säteilemäsi valo jumalaisen rakkauden taajuudella, hetkestä toiseen.

Tämä käytävä vaatii vanhentuneiden uskomusten, tapojen ja vääristymien purkamista. Se auttaa meitä olemaan vakaita ja tasapainoisia tiennäyttäjiä, kun ulkoiset paljastukset haastavat kollektiivin. Kuten mainitaan alla olevalla videolla, tee hyvää työtä nyt, luovu vanhentuneista perspektiiveistä ja uskomuksista nyt, ja tämä käytävä on helpompi.

Tasapainotu luovuudella, liikkumisella keskustelulla ja toiminnalla "Uusi Maa nyt" -unelmiesi suuntaan. Ilmentyminen on jokseenkin välitöntä näissä energioissa. Muuta taajuuttasi, pysy avoimena jumalaiselle kvanttitahdolle, ja korkein tarkoitus tulee muotoon.

Kaksi videota tällä viikolla

Ensimmäinen: mitä näiden kosmisten tapahtumien myötä kehittyy, sisällä ja ulkopuolella.

Toinen: kolme viikkoa konvergenssiin! Yleiskatsaus esityksistä ja miten osallistutaan.

Nähdään sunnuntaina globaaleissa ykseysmeditaatioissa.

Ääretöntä RakkausValoa kaikille tämän syvällisen käytävän aikana. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >