HomeViestejäSandra Walter1.4.2021 - Henkiinheräämisportti ja kollektiivinen aktivointi

1.4.2021 - Henkiinheräämisportti ja kollektiivinen aktivointi

HENKIINHERÄÄMISPORTTI JA KOLLEKTIIVINEN AKTIVOINTI

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
1.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Kaiken karistamisen, uudelleensuuntautumisen, luomisen, laajentumisen ja integroitumisen keskellä, tulee pääsiäisen henkiinheräämisportti.

Kun yhdistymme tietoisesti jumalaisen ykseyden perimmäiseen yhtenäisyyteen, oivallamme sisäisen äärettömyyden. Ei pyhänä opiskeluna tai dogmaattisena käsitteenä, vaan todella tuntien Lähteen koko luomakunnassa ja ollen monisyisesti osa sitä kaikkea.

Tämä on vapautta erillisyydestä ja vääristymistä. Se aktivoi sydämen harmoniat, mikä palvelee Lähteen taajuusgeneraattorina puhdistamaan todellisuudet ympärillämme.

Sydämen kristallitähtiportista tulee yhtä Jumalaportin kanssa – puhdas itseoivaltaminen aktiivisena, ruumiillistuneena ja ehdottomana rakkautena.

Tämä kokemus ykseystietoisuudesta tekee meidät tietoiseksi moniulotteisista aspekteistamme, Lähteestä ja muista ilmaisumuodoista multiversumissa. Tunnemme Itsen valtavuuden, kokein samalla ykseyttä Lähteen kanssa. Todistamme/vahvistamme äärettömyyden rajattomuuden, äärettömyytenä.

Kun kohtaamme Itsen menettämisen, kuolemisen vanhalle Itselle, tunnemme tarvetta Lähteeseen. Se palauttaa kompassimme oikeaan asentoonsa – etsimään jälleenyhdistymistä, luottamaan äärettömään Luojaan. Tämä on tietoinen oivaltaminen, ylösnousemusprosessin tietoinen valinta kokea "Lähde Itsenä" sisällä.

Henkiinheräämme kohonneeseen, uuteen itseen, joka tuntee itsensä ja koko luomakunnan Lähteenä.

Koska meidän täytyy menettää illuusio saadaksemme totuuden, puramme vanhaa todellisuutta samanaikaisesti, kun herätämme henkiin uutta. Tämä on todellisuuksien haarautumisen syvempi merkitys. Tuo haarautuminen tuntuu omassa elämänvirrassamme. Sen täällä ja tuolla olemisen sijasta, tunnemme jakautumisen omassa tietoisuudessamme, kun valheelliset illuusiopäällysteet poistetaan.

Henkiinheräämiskoodit, vapauskoodit ja syvät "kuolemasta uuteen elämään" -vertauskuvat vahvistuvat täysillä nyt. Magnetismin muuttuessa saattaa olla huimausta, sekavuutta, aaltomaisia tuntemuksia, Gaian keinumistuntemuksia tai levitointituntemuksia.

Sytytä nuo vapauskoodit suurimmilla ja laajimmilla unelmilla itseilmaisusta ja vapaudesta, mitä voit kuvitella. Valomaadoita ne näihin todellisuuksiin taiteella, musiikilla, runoudella, projekteilla ja luomuksilla, jotka kohottavat sydämen ja mielen uuden Maan tasolle.

Meditoi usein nollapistehiljaisuudessa – anna korkeampien ulottuvuuksien eliksiirien virrata esteettä.

Henkiinheräämistaajuus ja pääsiäissunnuntai

Pääsiäinen sisältää kultaisen rodun kuolemattomuus- ja henkiinheräämiskoodeja. Käytä niitä viisaasti.

Liity meihin sunnuntain globaaleissa ykseysmeditaatioissa klo 5, 8 ja 11 PDT (UT -7). Meditoi 30 minuuttia rauhaa, rakkautta, harmoniaa, jumalaisen ihmisen henkiinheräämistä ja ylösnousemusta kaikille halukkaille sydämille. Yksityiskohdat täältä.

TUNNE tämä ja "syökse" sitä verkkojen ja ihmissydänverkon läpi. Säteile sitä koko luomakuntaan!

Päiväntasauksen webinaarinauhoitus

Monet ovat huomanneet aktivointien lisääntyvän viime webinaarin jälkeen. Koodit, taajuudet ja käpylisäkkeen järjestelyt ovat voimakkaita, ja Ikiaikaiset ja paratiisiauringot työskentelevät kanssamme pimennys-päivänseisaus-vahvistusten läpi. Ehdotus: tee ohjatut kokemukset kolme kertaa maksimivaikutusta ja integrointia varten. Nauhoitus löytyy täältä.  

Kaunista henkiinheräämisviikkoa! Kiitollisuutta tästä ylösnousemuksemme kiehtovasta vaiheesta.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >