HomeViestejäSandra Walter10.3.2021 - Päiväntasaussiirtymä ja Vesimiehen tähtiportit

10.3.2021 - Päiväntasaussiirtymä ja Vesimiehen tähtiportit

PÄIVÄNTASAUSSIIRTYMÄ JA VESIMIEHEN TÄHTIPORTIT

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
10.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Portit sisältävät tyypillisesti auringon asetelmia ja aktiivisutta, jotkut voivat olla galaktisia tai universaaleja asetelmia. Jotkut tähtiporttiasetelmat laukaisevat voimakkaita päivityksiä ylösnousemuksessamme. Päiväntasauskäytävä esitetään kvanttiavautumisena uuteen olemistapaan. Vesimiehen aika saattaa olla vanhentunut termi – kuitenkin uuden toimintamallin syvempi merkitys, ihmisilmaisun seuraava taso ja halukkaiden ja valmiiden sydänten ylösnousemus, paljastaa kohta korkeamman tarkoituksen.  

Tähtiportit jotka kohta asettuvat riviin ja avautuvat, ovat vastuussa uusista kollektiivisista todellisuuksista, uusista harmonisista sekvensseistä kristalli-DNA:ssamme ja kvanttitietoisuustasosta, jota emme ole pystyneet ylläpitämään kollektiivina ennen tätä hetkeä. Näitä kutsutaan Vesimiehen tähtiporteiksi, koska ne tuovat mukanaan kollektiivikokemuksemme uuden ajan.

Vesimiehen tähtiportit panevat alulle tietoisuutta muuttavia nollapistekoodeja yli kuukauden. Surrealistisia taajuuksia, uusia harmonioita ja tunne lähestyvistä muutoksista ovat läsnä. Kahden kuluneen viikon jatkuvat geomagneettimyrskyt ja Schumannin resonanssin piikit ovat valmistelleet kenttiä ja verkkoja tähän tulvaan. Gaian magneettikentät tuntuvat aaltoilevilta tai tutisevilta. Henkilökohtaisesti tuntuu siltä, kuin leijuisin. Vähemmän tiheyttä, vähemmän gravitaatiota.

Pane merkille globaalit magneettivaikutukset: enemmän kosmisia kappaleita tunkeutuu ilmakehäämme, elementaalit ovat voimakkaampia, myrskyt voimistuvat, verhot ohenevat, harmonioiden volyymi lisääntyy, paljastukset ovat jatkuvampia ja elävä kirjasto Gaiassa ja DNA:ssamme avataan. Kvanttitietoisuus vuorovaikutuksesta kosmisten kenttien kanssa.

Monet kertovat autuustiloista, jumalaisesta neutraaliudesta, monikerroksisista soinneista, painemuutoksista ja DNA:n ja valokehoaktivoinnin painottomuudesta. Kenties huomattavin on muutos havaintotavassa. Voi tuntea aivojen, sydämen ja havaintotavan nostavan tasoa laajentuneeseen moniulotteiseen tiedostamiseen.

Tämä päiväntasauskäytävä tuo ainutlaatuisen virityksen kvanttitietoisuuteen. Se vaatii paljon integrointia. Meditoi usein nollapistettä. Päästä irti, uudelleenkoodita, paljasta. Huomaa sydänkettäsi laajentuminen. Vie kristalli-DNA:si ulos maankamaralle fyysistä portti- ja verkkotyötä varten, jos opastetaan. Auringonpilkkuja muodostuu jo, valmistautuen plasmavapautuksiin ja purkauksiin. Nämä portit avautuvat 12.3. ja virtaavat koko kuukauden.

Mielentyyneys mahdollisuutena

Verkkoja ja kenttiä täytetään uusilla harmonioilla ja kristalliplasmalla. Monet ovat kuulleet ja tunteneet sen muutaman viime viikon. Nämä harmoniat soittavat DNA:tamme kuin sinfoniaa, mikä aktivoi eetterikentät/-säikeet tuottamaan uusia todellisuuksia – tietoisella ohjauksellasi.

Valmistaudu vastaanottamaan voimakkaita taajuusmuutoksia. Poista myrkkyjä, tyhjennä paastolla, määrää, meditoi, mene luontoon, puhdista tilasi ja kristallisi. Upea käytävä aloittaa jotain uutta, ryhtyä toimeen uuden luomisessa ja päästää irti sellaisesta, mikä tuntuu tiheältä tai hankalalta.

Portin- ja verkonvartijat, avaudumme perjantaina 12.3. Gaia tarvitsee sitä, että olemme läsnä ja yhdistyneitä ja pidämme vapauskoodeja vahvoina, kun globaalit narratiivit muuttuvat.

Yhdisty omaan totuuteesi, Lähteeseesi sydämessä. Tämä on itsenäisen viisauden ja vanhentuneista narratiiveista vapautumisen käytävä. Jumalainen neutraalius sisältää ykseyden pyhän liiton korkeimpana totuutena.

Vapaa kvanttitahto astuu esiin ja toimii kaikkien osallisten korkeimman intressin mukaan. Kosmisen lain käyttöönotto linjassa rakkauden ja ykseyden kanssa.

Kvanttiarmo ruumiillistuu jumalaisena läsnäolona, ystävällisyytenä, kärsivällisyytenä ja tasapainona kaikissa Itsen aspekteissa.

Ylläpidä korkeampi perspektiivi, kun nämä energiat kääntävät ympäri globaaleja narratiiveja. Vältä häiriötekijöitä ja fokusoidu oppimaan olemaan harmoninen luoja. Ole näkemässä totuus sydämesi toiveista.

Päiväntasaus-webinaari

Seuraava webinaarimme siirretään päiväntasaukseen – energiat ja lataukset ovat liian voimakkaita huhtikuuhun odottamiselle. Liity seuraani päiväntasauksessa, sunnuntaina 20.3. klo 10–12 PDT. Yhteisaktivointeja, sensuroimatonta tietoa ja opastusta. Katso webinaari livenä tai nauhoituksena. Rekisteröidy täällä.

Sunnuntain ykseysmeditaatiot

Asuinpaikastasi riippumatta meditaatiot perustuvat Mount Shastan, Kalifornian aikavyöhykkeeseen. Kelloja siirretään USA:ssa eteenpäin ensi viikonloppuna. Tarkista aikavyöhykkeesi synkroniin globaalin kollektiivin kanssa.

Fokusoidumme kollektiiviseen DNA-aktivointiin, sydämen avautumisiin ja käpylisäkevirityksiin tämän käytävän aikana. Avaudu vastaanottamaan sunnuntaina klo 5, 8 ja 11 PDT (UT-8) globaalien sunnuntain ykseysmeditaatioidemme aikana. Yksityiskohtia täältä.

Lähetän jumalaista rakkaus-valoa, vahvuutta, rauhaa ja voittoa kaikille. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >