HomeViestejäSandra Walter30.10.2020 - Muuttuminen - marraskuun kosmiset tapahtumat ja transformaatio

30.10.2020 - Muuttuminen - marraskuun kosmiset tapahtumat ja transformaatio

MUUTTUMINEN – MARRASKUUN KOSMISET TAPAHTUMAT JA TRANSFORMAATIO
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
30.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta rakkaat.
 
Geomagneettimyrskyjä, auringonpurkauksia, Schumann nousee … kosmisessa, auringon ja Gaian muutosaktiivisuudessa tapahtuu ennakoitua lisäystä.
 
Tässä nyt-hetkessä, voimakkaan täysikuun viikonloppuna, tunne-, mentaali-, fyysiset ja valokehopuhdistukset voivat saada meidät tuntemaan, että kaiken täytyy muuttua. Kunnioittakaa tuota opastusta, rakkaat sydämet. Täysikuu on lauantaina 31.10. klo 7.51 PST. Olemme siirtymässä näiden nyt-energioiden voimistuneelle kuumalle alueelle, mikä kulminoituu auringon ja tietoisuutta muuttavien tapahtumien tulvassa joulukuussa.
 
Laukaistaanpa marraskuu liikkeelle positiivisen muutoksen jumalaisena käytävänä. Mitä ikinä ilmeneekin matkallasi, ota noita pieniä askelia tai suurempia loikkia visioitasi kohti. Kehon puhdistaminen, liikuttaminen, valmistelu ja paastoaminen on avain.
 
Pidämme jumalaisen rakkauden tasapainoa ja vakautta, kun USA kokee "vaalikuukauden". Käyttäkäämme vastuullisen luomisen työkalujamme ja sallikaamme korkeimpien lopputulosten kehittyä mahdollisimman helposti ja sujuvasti.
 
Minulla oli tällä viikolla kaunis keskustelu, joka voi palvella balsamina niille, jotka haluavat keskittyä uudelleen tässä verhonnousemisvaiheessa. Alla on linkki "Beyond the Ordinary" -videoon. Fokuksen viemistä takaisin sydämeen ja sisäisen opastuksen seuraamista valmistelemaan, harmonisoimaan ja kiinnittämään huomiota henkilökohtaisiin ja kollektiivisiin korkeimpiin lopputuloksiin.
 
Marraskuu tuo meille "jäljitettävää" ja näkyvää lisääntymistä kosmisessa aktiivisuudessa. Uusia. todellisuutta muuttavia energioita virtaa tässä ja nyt. Muista, että aurinko on pystynyt lähettämään, virtaamaan ja vastaanottamaan Lähdekoodatun fotonivalon korkeampia taajuuksia kesäkuun lopulta saakka.
 
Se tuntuu erilaiselta, koska se on. Sen tavan uudelleenkoodaus jolla aurinko toimittaa informaatiota, vaikuttaa kollektiivipaljastuksiimme. Sen voi tuntea yhdistyvän kristallirakenteisiin kehossamme – uudelleenyhdistynyt DNA:mme saa aikaan tämän kokemuksemme metamorfoosin.
 
Joulukuun sisäänvirtaus on merkittävä ylösnousemusprosessillemme. Tämä vaikuttaa todellisuushavaintoomme, auringon, magnetismin ja Gaian näkyvien ja selvien energiamuutosten lisäksi. Sen paljastuminen mitä olemme luoneet ja luomme, tulee etualalle kokemuksessamme. Niillä jotka ovat fokusoituneet ylösnousemukseen, aidon sydämen, "minä olen" -olemuksen, paljastuminen ja kokemusaikomukset fyysistyvät. Puhdas kokemus kristalliruumiillistumasta. Kristallitilat lisääntyvät jo, vallaten ja puhdistaen havaintotapaamme.
 
Level Up Onlne -kurssi: kaikki sisältö on nyt käytettävissä. Hyödynsin MENE-ikkunan tällä viikolla ja postasin kaikki jäljellä olevat moduulit, videot, meditaatiot ja pdf:t "Level Up Mastery" -kurssiin. Ensimmäinen osallistujien yhdistymispuhelu on 7.11. Rekisteröidy koodilla LEVELUP ja saat 111 dollarin alennuksen.
 
"Beyond the Ordinary". Nauhoitus tämän viikon sydänpohjaisesta keskustelusta liittyen ylösnousemukseen, auringonvälähdyksiin, jumalaisiin autuustiloihin, joulukuun muutoksiin ja muuhun. (Katso video)
 
Kristalli-DNA-aktivointi. Valokoodattu yleiskatsaus DNA-aktivoinnista, Jean-Luc Bozzolin upean aktivointitaiteen kera. (Katso video) (Suom. huom. vaikkei ymmärtäisi englantia, tämä videon kuvat puhuvat omaa kieltään.)
 
DNA, aika ja muisti. Miten DNA johtaa lineaarista kokemustamme ja muistiamme. (Katso video)
 
Sunnuntain ykseysmeditaatiot. Kelloja käännetään taaksepäin USA:ssa. Meditaatiot ovat Tyynenmeren (Kalifornia) aikaa, joka vaihtuu tänä viikonloppuna. Liity meihin klo 5.11., 8.11 ja 11.11 PST (UT-8). Yksityiskohtia täältä.
 
Vuoden 2020 viimeinen webinaari. Sunnuntai 14.11. klo 10–12 PST. Opastusta ja valmistautumista joulukuun muutokseen ja vuoteen 2021, livetapahtuma nauhoitusten kera. Kaikki tervetulleita. 33 dollaria. Yksityiskohtia ja rekisteröinti täällä.
 
Globaalit seremoniat ja portit
 
Luettelo tapahtumista ja sisäänvirtausten fokuspäivämääristä vuoden 2020 lopulle. Monet meistä ovat menossa autuuteen ja korostuneeseen uuden Maan tietoisuuteen, mikä tekee meistä tehokkaita kanavia, kun yhdistymme. Taajuuden laadulla on enemmän vaikutusta tässä uudessa valossa. Hyvä muistaa omissa ajatuksissa, sanoissa, teoissa ja luomuksissa.
 
Marraskuun sisäänvirtaukset. Jatkuvaa, lisääntyy 14.11.
 
Kuunpimennys. Maanantai 30.11. klo 1.42 PST
 
Transformaatioportti. 12.12.–14.1. Kosminen toiminta voimistuu, valokeho- ja DNA-transformaatioita, sydämen avautumisia, todellisuutta muuttavia kokemuksia, paljastuksia monilla tasoilla.
 
Joulukuun porttiavautuminen. 12.–14.12. – globaali verkko- ja porttifokus. Kaikki tämän sisäänvirtauksen käynnistymiskohdan jälkeen on transformoivaa monille. Yksinkertaista aikataulusi, salli valon muuttaa sinua. Suunnittele olla mahdollisimman paljon ulkona näiden kolmen päivän aikana.
 
Auringonpimennys. Maanantai 14.12. klo 8.13 PST.
 
Päivänseisaus. Maanantai 21.12. klo 2.02 PST
 
Paljastusportti. Voimistuu täysikuun myötä 29.12.–7.1.
 
Nähdään kentässä meditaatioita ja seremonioita sekä näiden jumalaisten energioiden jatkuvaa nyt-hetkeä varten. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >