HomeViestejäSandra Walter28.8.2020 - Kollektiivinen aikajanamuutos - välitön ja aistittava

28.8.2020 - Kollektiivinen aikajanamuutos - välitön ja aistittava

KOLLEKTIIVINEN AIKAJANAMUUTOS – VÄLITÖN JA AISTITTAVA
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
28.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta rakkaat.
 
Uusi positiivinen kollektiivinen aikajanamuutos tapahtuu pian. Kiitollisuutta kaikille, jotka ovat osallistuneet tämän portin aikana. Onnittelut hyvin tehdystä työstä. Tämä muutos fyysistyy, kun siirrymme syyskuuhun – uuteen todellisuutta muuttavaan kuukauteen tänä transformaatiovuotena.
 
Pysykää fokusoituneena korkeimpiin lopputuloksiin koko ihmiskunnan kannalta ensi tiistain  kristallitäysikuun loppuun saakka. Magnetismi voi tuntua siltä, kuin katkaisimesta olisi käännetty – koska on.  
 
Tämä jatkuu voimallisena käytävänä, ja massiivinen määrä positiivisia muutoksia on edessä. Purkamisella ja paljastumisella on välittömiä sivuvaikutuksia. Tätä kollektiivista alitajunnan puhdistusta on joskus rankkaa katsella. Tietysti on yrityksiä ohjata sydämiä ja mieliä draamaan. Antakaa heidän saada kokemuksensa, sen ei tarvitse fyysistyä ja päästä valloilleen. Kuten aina, pitäkää fokus uuden Maan paljastumisessa – ja kanssaluomisessa.
 
Vanhan purkaminen sisältää fyysisiä muutoksia näissä maailmoissa. Tämän ei pitäisi olla yllätys, eikä tilaisuus tavoitella sensaatioita, eikä tapa pitää vanhaa kerrontaa hengissä. Epäorgaanisten todellisuuksien täytyy romahtaa, aivan kuten aikarakenteiden täytyy romahtaa, jotta orgaaninen totuus nyt-läsnäolosta voi paljastua. Tämä on voimakas käytävä eetterin fyysistymiseen, ja suuri osa luonnonvoimistamme heijastaa maailmojen puhdistumista. Kaikki on voimistunut – käytä erottelukykyä siinä, mitä tarinoita (tai "loitsuja") tuet.
 
Voimistuneita näkyjä uusista tähtiporteista ja uusista geometrioista
 
Olemme hyvin latautuneessa aallossa, lisääntyvässä fotonitiheydessä, mikä kääntää nurin kollektiiviset todellisuutemme. Jos huomaat kietoutuneesi alempiin draamoihin, nyt on hetki vaihtaa kaistaa. Anna itsellesi vastuullisen luomisen lahja: tunne uusi, korosta uusia valintoja koluttumaan kehoa uudelleen ja ole kiitollinen siitä kaikesta.
 
Positiiviset fotonit luovat järjestystä, mikä voi näyttää kaaokselta, kun epäorgaaniset todellisuudet romahtavat. Käytä moniulotteista tietoisuutta kaikkeen – alempia todellisuuksia on kutsuttu illuusioksi syystä. Käytä supervoimaasi, rakkautta. Korkeampia valintoja hetkestä toiseen. Sydänkenttä laajenee ja paljastaa sisäisen epäharmonian. Päästä irti, nollaa ja vaihda orgaanisiin rauhantodellisuuksiin.
 
Oleta tulevan jälkivaikutuksia ympäri ulottuvuuksia, kun orgaaninen aikajana sivuuttaa vanhan. Se ei ole ohi hetkessä – meillä on siunaus todistaa vanhan purkautuminen, kun se vaipuu unholaan aikajanoiltamme. Tämä muutos käynnistää nopeutuneen purkautumisvaiheen (pyysimme tätä kollektiivina). Tämä nopeuttaa myös uuden paljastumista ja uusien järjestelmien käyttöönottoa.
 
Tärkeitä tähtiportteja on avautunut elokuussa. Kirkkaita, uusia ja mukautuvia, dynaamisia geometrioita virtaa näiden orgaanisten porttien läpi. Meditoi sydämen ja käpylisäkkeen vapautta ja vähäisempää vanhojen rajoittavien rakenteiden vahvistamista. Muista viestit vuoden 2020 silmänkääntötempuista, ja anna sydämesi ohjata henkilökohtaista kokemustasi näiden muutosten läpi. Kuten Gaia on sanonut: "Uuden Maan maailmassa ei ole vanhoja tarinoita." Projisoi tätä elämänvirtaasi ja käännä kerrontaasi tarvittaessa.
 
Saatat olla uupunut, kun pyörivä kristalliplasmavalo voimistuu. Moni saa uuden Kristus-tietoisuustason muutaman kuukauden aikana, vakauttamaan joulukuun sisäänvirtausta. Meistä tulee silta maailmojen välille, aktivoidun DNA:mme kautta.
 
Ehdotuksia korkeamman aikajanakokemuksen ruumiillistamiseen
 
Jumalainen neutraalius. Neutraali ja voimaantunut hetkessä. Jätä kaksinainen tuomitseminen, kuka on hyvä tai paha. Fokusoidu siihen, mitä haluat, ja näe kollektiiviset oppitunnit kaikessa. Saamme sitä, mihin fokusoidumme. Sydänpohjainen erottelukyky palvelee näitä magneetti- ja aikajanamuutoksia.
 
Vesipaasto. Yksi yksinkertaisimmista tavoista nostaa DNA-tasoa, fokusoitua ja lisätä valomäärää on 1–3 päivän vesipaasto. Pelkkää vettä. Paastoaminen puhdistaa kenttiä, mieltä, rauhasia (chakrat), elimiä, soluja ja DNA:ta, minkä vuoksi se on kunnioitettu henkinen harjoitus. Se vahvistaa mitokondriota ja lakaisee pois heikot tai vääristyneet solut. Kuten aina, tarkista omalta keholtasi – korkeampi opastus ja terveydenhoito ohjaavat, mikä on parasta sinun polullesi. Seuraa opastustasi – sinun kehosi ja polkusi on ainutlaatuinen.
 
Meditointi ja korkeimman aikomuksen harjoitukset. Tuo koko moniulotteinen itsesi pöytään nyt. Harjoita säteilevää ja laajentavaa jumalatason meditointia. Ääni, soinnutus ja valokieli ovat voimakkaita aktivoijia tässä nyt-hetkessä.
 
Liity meihin sunnuntain ykseysmeditaatioihin. Käytä tuota kollektiivista tukea luomaan uutta. Yhdistymme netin ulkopuolella vahvistaen orgaanista kokemusta puhtaasta ykseystietoisuudesta. Rakkausvärähtely on sunnuntaisin (päivä kunnioittaa kristalli-aurinkovaloa sisällä ja ulkona) aistittava ja parantava. (Suom. huom. englannin kielessä "sunnuntai" on sananmukaisesti "aurinkopäivä".)
 
Liikuta kehoasi ja valokehoasi. Joogaa, kuntoilua, tanssia, kävelyä – mitä tahansa rakastat. Uusien vapauskoodien värähtelyä täytyy ilmaista – ei pohtia mentaalitasolla. Pane energia liikkumaan, jotta vapaudut vanhan aikajanan kietoutumista helposti ja kannustat uutta DNA:ta yhdistymään.
 
Lepää, nuku ja OLE tässä uudessa valossa. Kollektiiviset aikajanamuutokset ovat aina olleet uuvuttavia. Tämä vuosi on voimallinen, ja kyllä, se on uuvuttava. Vaatii syvää lepoa, unta, meditointia ja läsnäoloa yhdistää ja "niputtaa" DNA:mme uudelleen. Kristallisäikeiden taso nousee joka kerta, kun osumme näihin kollektiivisiin valintakohtiin siitä, miten matkamme kehittyy. Ja tämä on valtava hyppy, joka liittyy joulukuun lopputuloksiin. Nukkuminen on välttämätöntä. Älä tee siitä ongelmaa. Lepää.
 
Käytä mestaritaitoja – anteeksianto, armeliaisuus, kiitollisuus, ehdoton rakkaus ja ylösnousemus – joka ajatuksessa, sanassa ja teossa. Tietäminen on tekemistä. Ykseystietoisuus paljastaa kaiken: tämä vaatii sellaista läpinäkyvyyttä, joka saattaa olla mukavuusalueesi ulkopuolella. Ole nähty, tunnettu ja kuultu kristalliolentona, joka olet. Harjoita korkeinta aikomusta hetkestä toiseen.
 
Yhdisty Gaiaan. Aktiivisina osallistujina tämän ylösnousemuksen kanssaluomisessa, meidän tasomme nousee Luojataitoihin elävän kirjaston avaamisen myötä. Tämä ei ole vain sen paljastumista, kuka olimme, vaan kuka meistä on tulossa. Tämä laajenee jatkuvasti kollektiivisten muutostemme myötä. Mene ulos harmonisoitumaan ja vastaanottamaan. Jos et pääse ulos, yhdisty kasveihin, eläimiin, puuhun, mineraaleihin, kristalleihin, luonnonääniin, epsom/suolakylpyihin ja orgaanisiin tuoksuihin tilassasi.
 
Odota loistoa. Ihmeet ovat puhtaan hengen ruumiillistamisen luonnollinen lopputulos. Kun meistä tulee moniulotteisen itsemme kanava ja ruumiillistamme positiivista fotoniplasmaa, todellisuutemme heijastaa kristalliolemista (ja saa ihosi säteilemään). Luojatila on hyvin erilainen olemistapa. Edistä uutta uutta joka päivä.
 
Mukautuva todellisuus. Orgaaniset ensisijaiset aikajanat toimivat virrassa, nyt-ajassa. Kun niistä tulee helposti tavoitettavia, anna suunnitelmiesi olla joustavia ja pysy valppaana korkeammille kutsuille sydäntilassa. Luovuus on avain resonointiin uuden Maan todellisuuksien kanssa. Sovella luovia ratkaisuja kaikkeen, mitä tulee polullesi.
 
Tässä on portinvartijamääräys nyt-hetkeen:
 
Kutsumme orgaanisia ensisijaisia Kristus-ylösnousemusaikajanoja kumoamaan ja ylikirjoittamaan kaikki alemmat aikajanat ja vääristymät ja antamaan puhtaan ja aidon orgaanisen ylösnousemuskokemuksen kaikille halukkaille sydämille.
 
Kutsumme positiivista fotonivaloa ja Lähdekoodattua kristalliplasmaa täyttämään kosmiset tähtiportit, Solariksen, Gaian, valtakunnat, elementaalit ja rakkaan ihmiskunnan, kaikilla aikajanoilla, näkyvissä ja näkymättömissä rinnakkaistodellisuuksissa, ja puhdistamaan ja "jumalistamaan" kaikki luomukset korkeimmalle kosmisen lain sallimalle tasolle.  
 
Avaan itseni Lähteen, yhden/ainoan puhtaan ja todellisen äärettömän Luojan kanavaksi, paljastuksen, ehdottoman rakkauden ja puhdistuksen timantti-aurinkovalon virtaamiseksi kaikissa näissä maailmoissa, kaikkien osallisen korkeimman edun mukaisesti.
 
Määrään tämän, puhtaan Lähdetietoisuuden koko armon ja kaikkien voimien alaisuudessa. Niin olkoon.
 
Sunnuntain ykseysmeditaatiot
 
Liity netin ulkopuolella yhteiseen kenttään sunnuntaina 30.8. Kaikki kristallisydämet mukaan korkeamman aikajanan aistittavaa nopeutumista varten. Globaalit ykseysmeditaatiot klo 5.11, 8.11 ja 11.11 PDT (UT-7). Yksityiskohtia ja ohjattu meditaatio täältä.
 
Lähetän teille kaikille rakkautta ja vahvuutta, kun siirrymme vuoden 2020 viime kuukausiin. Tämä on ihmeen ja loiston vaihe. Kunnioittakaamme sitä ja käyttäkäämme nämä energiat korkeimman kokemuksen kanssaluomiseen kaikille osallisille. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >