HomeViestejäSandra Walter20.8.2020 - Aurinkosisäänvirtauksia ja tuloksia

20.8.2020 - Aurinkosisäänvirtauksia ja tuloksia

AURINKOSISÄÄNVIRTAUKSIA JA TULOKSIA
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
20.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta rakkaat.
 
Kirjoitan tien päältä ja osallistun porttityöhön auttaen kollektiivisessa aikajanamuutoksessa, joka on käynnissä. Maastopalokausi antaa surrealistisen savuisen taivastaustan Sedonasta Mount Shastalle. Se lisää tämän portin mystisyyttä ja tunnetta, että jotain voimakasta tapahtuu.
 
Positiivista kumoamista tapahtuu – muista viestit silmänkääntötempuista. Tämä portti ja matka ovat olleet tutkassani joulukuusta saakka, ja tämä vuosi vain vilahtaa ohi. Korkeammat ulottuvuudet ovat sanoneet: "Jumalaiset lupaukset on pidetty." Tämä on jännittävää ja voimaannuttavaa, koska siinä on kyse meidän ruumiillistumisestamme ja kollektiivisista ylösnousemuskehityskaarista.
 
Osallistu tämän ikkunan aikana toistuvasti meditoimalla, visualisoimalla ja tuntemalla "uuden Maan nyt" ja ottamalla vapauskoodi käyttöön luovan toiminnan avulla. Kuten aina, älä katsele vanhojen todellisuuksien palamista … luo ja vahvista uutta.
 
Auringon aktiivisuus ja Schumannin resonanssin piikit auttavat jatkuvasti 27.8. saakka. Isoja aikajanamuutoksia kaikille halukkaille sydämille. Tämä suotuisa sisäänvirtaus on voimakas, vaativa ja jumalainen.
 
Jatkuvat auringonpurkaukset ja koronan massapurkaukset antavat DNA- ja valokehopäivityksiä. Siitä on jonkin aikaa, kun purkaukset – edes pienet – ovat olleet jatkuvia. Pidä erityistä huolta kehosta vastaanottaaksesi maksimimäärän koodeja. Kristalli-sateenkaari-plasma leviää nyt kaikkiin näihin ulottuvuuksiin. Avaa sydämesi, ja DNA seuraa. Käytä julistuksia, joita on Instagramissani.
 
Tämä voimistunut portti VIRTAA nyt TÄYSILLÄ 13.–27.8. Tämä on laukaisualusta sille, miten seuraavat viisi kuukautta tapahtuu, sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti.
 
Osallistun voimistuneeseen tähtiporttityöhön muutaman seuraavan päivän. Portin- ja verkonvartijat, hyödyntäkää se vapaasti. Nähdään kentässä 27.8. saakka.
 
Sunnuntain ykseysmeditaatiot
 
Yhdistymisemme laajenevat jatkuvasti! Neljä vuotta yhteisiä, orgaanisia off-line-harjoituksia ja kanssaluomistaitomme virittyvät jumalaisen ihmisruumiillstuman uudelle tasolle. 
 
Liity tuhansiin globaaleissa massameditaatioissamme joka sunnuntai klo 5.11, 8.11 ja 11.11. PDT (UTC -7) Missä tahansa olet. Mene luontoon, kun mahdollista – ilman nettiyhteyttä.
 
Keskitä itsesi, hengitä ja ilmaise aikomukseksesi yhdistyä kaikkiin ykseysmeditoijiin. Avaudu palvelemaan puhtaana kanavana rauhalle, harmonialle, rakkaus-valolle ja ylösnousemuksen nopeutumiselle. Meditoi rauhaa 33 minuuttia.
 
Jos et meditoi, ylläpidä pelkästään rauhallista värähtelyä ja visualisoi rauhaa, harmoniaa ja ehdotonta rakkautta koko luomakunnalle. Rukoile, soinnuta, luo – mikä tahansa henkinen harjoitus, joka vahvistaa ykseystietoisuuden korkeampaa värähtelyä.
 
Samaan aikaan elokuun ainutlaatuinen portti jatkaa vahvistumistaan. Puhdista, poista myrkkyjä, yhdisty Gaiaan, antaudu opastukselle seuraavasta palvelutasostasi ja avaa sydämesi vastaanottamaan.
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >