HomeViestejäSandra Walter7.8.2020 - Ykseysviikonloppu ja elokuun sisäänvirtauksen valmistelua

7.8.2020 - Ykseysviikonloppu ja elokuun sisäänvirtauksen valmistelua

YKSEYSVIIKONLOPPU JA ELOKUUN SISÄÄNVIRTAUKSEN VALMISTELUA
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
7.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta rakkaat.
 
Voitko tuntea sen? Suuria hyppäyksiä taajuudessa koko viikon sekä magnetismin muutoksia, jotka järjestelevät uudelleen aikajanojamme ja todellisuuksiamme tulevaa sisäänvirtausta varten.
 
Ulkoiset tapahtumat nopeutuvat ja voimistuvat ja tapahtuu lisää korkeampien värähtelyjen fyysistymistä, mikä ravistelee irti alempia rakenteita. Huomaa tämän viikon räjähdykset ja tulipalot – jotkut niistä merkittävissä tähtiporttipaikoissa – mikä alkoi välittömästi tuo portin avauduttua maanantaina. Tässä sitä hehkutaan.
 
Siksi yhdistyimme viime viikonloppuna webinaarissa. Elokuu on voimakas ja näyttää sinulle, mitä valintojasi luot. Selkeä todiste aikajanoista, ja paljon puhdistumista, kun vanha romahtaa. Magnetismi vaikuttaa tunnekenttiin – sydämesi saattaa karistaa miljoona kerrosta tässä kuussa, jos sallit sen, valitset sen ja transformoidut sen myötä.
 
Harmoniset sydämet valmistautuvat nyt-hetkessä joulu–tammikuun siirtymään. Ja tämä korostunut toiminta alkaa ELOKUUSSA, kuten ennustettiin.
 
Elokuun transformaatioporttia voimistetaan tarkoituksella ykseysseremonialla Leijona-porttiviikonloppuna, ja se alkaa VIRRATA TÄYSIN 13.–27.8.
 
Tämä on sen orgaanisen tähtiporttijärjestelmän lisävahvistumista, joka avautui tammikuussa. Se on laukaisualusta myös sille, miten seuraavat viisi kuukautta kehittyvät, sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti.
 
Voitko tuntea keskustelujen, kumppanuuksien, sydänallianssien ja kanssaluomisten tulevan yhteen näiden magneettimuutosten myötä? Eetterin fyysistyminen on vuoden 2020 teema – miten sinä säteilet kosmisen Itsesi ruumiillistumaa näissä ulottuvuuksissa? Luo-poisluo-vaihtelu treenaa meitä harmonisoitumaan uuden Maan dynamiikkoihin. Virtaus. Antautuminen. Läsnäolo. Jatka noiden mikroliikkeiden tekemistä, silloin kun MENE-luomisikkunoita ilmaantuu.
 
Te jotka työskentelette orgaanisten tähtiporttien kanssa, saatatte tuntea olevanne "humalassa" tai teillä on pyörimistuntemuksia tämän käytävän aikana, kun magneettiverkon muutoksia tapahtuu ja monia "alentavia" aikajanoja puretaan.
 
Vapauskoodeja voimistetaan vastuullisella luomisella. Näytä ihmisille uusi jumalainen ihminen. Yhdistynyt, vapaa, myötätuntoinen, luova. Kiellä epäorgaaniset impulssit ja jätä kaksinaisuus kauas taakse. Rakastetaan, ei tuomita.
 
Muista se valtava, koskematon ja nuhteeton Kristus-itse, joka olet. Yhdisty kollektiiviseen aikomukseen voimistaa ylösnousemusta, rauhaa ja harmoniaa aina, kun se on läsnä.
 
Tänä viikonloppuna
 
Lauantai 8.8. Globaalit Leijona-porttiseremoniat, kunnioittaen muinaisyhteyttä Sirukseen. Monet ryhmät kunnioittavat vielä 8-8-päivää. Ykseys on ykseyttä. Nämä kollektiiviset aikomukset tukevat PORTTIA, JOKA ON SEN JÄLKEEN, kutsumaan sisään enemmän jumalaista rakkaus-valoa. Lisää valosi rakkauden ja korkeimman aikomuksen kenttään.
 
Sunnuntai 9.8. Sunnuntain ykseysmeditaatiot klo 5.11, 8.11 ja 11.11 PDT.
 
Ryhmäsäteilyä Sedonasta sunnuntain meditaatioon klo 8.11 Cathedral Rockin ulkopuolella. Yhdisty mukaan tähän pyhään pyörteeseen tai liity seuraamme. Avaudumme ja asetamme korkeimmat kehityskaaret merkittäville kosmisille tähtiporttivirtauksille (13.–19.8. ja 23.–27.8.)
 
Yhtä lailla on toiminnassa se massiivinen portti, joka elokuu 2020 on. Hengitä, harmonisoidu ja kertaa aikomuksesi palvella jumalaisen rakkauden kanavana. Puhdista, poista myrkkyjä, fokusoidu ja ole "Uusi Maa nyt" -moodissa NYT.
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >