HomeViestejäSandra Walter17.7.2020 - Kosmista puristusta - magnetismi, uupumus ja toinen puolisko

17.7.2020 - Kosmista puristusta - magnetismi, uupumus ja toinen puolisko

KOSMISTA PURISTUSTA – MAGNETISMI, UUPUMUS JA TOINEN PUOLISKO
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
17.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta rakkaat.
 
Menemme voimakkaan portaalin läpi tässä nyt-hetkessä.
 
Kenties tunnet magneettista puristusta, kun sillat avautuvat. Kenties näet ja tunnet kosmisen hiekan vetäytyvän ennen valotsunamia. Kenties näet kultaisia tähtiportteja. Toisessa puoliskossa on kyse hyvin nopeasta ankkuroimisesta kollektiivitodellisuuteen, mikä kulminoituu joulu–tammikuun transformaatiossa. Kuten aina, voimme virrata sen myötä tyynessä nollapisteessä tai painia virtausten kanssa kaoottisen myrskyn keskellä.
 
Korkeammasta perspektiivistä näen monien sellaisten portinvartijoiden, oppaiden ja tähtisiementen yhdistyvän, jotka ovat huolissaan jumalaisen suunnitelman korkeimmasta kehittymisestä tänä vuonna. Olemme tämän vuoden 2020 pyhän ja hurjan kyydin toisessa, voimistuneessa puoliskossa, ja eetterin fyysistymisestä tulee hyvin fyysistä.
 
Helppous ja armo, rakkaat sydämet. Fokusoitukaa nöyrään, sydänkeskeiseen ja kaikkia palvelevaan vapauden, rakkauden ja aidon valovoiton luomiseen. Tietoisuusnollaukset ovat vääjäämättömiä. Tämän kosmisesti muuttavan vuoden toinen puolisko selkeyttää aikajanavalintojanne. 20/20-selkeys vaikuttaa kaikkeen – yksikään kivi ei jää kääntämättä eikä vääristymä huomaamatta, henkilökohtaisesti ja globaalisti.
 
Nollapiste-energiat saavat meidät tuntemaan samanaikaisesti, että kaikkea tapahtuu eikä mitään tapahdu. Pitäkää asiat yksinkertaisena ja käsitelkää nyt-hetkeä. Tämä globaali nollaus kouluttaa meitä luottamaan sisäiseen läsnäoloon ja uuden Maan dynamiikkoihin, jotka ovat jatkuvasti harmoniassa kaikkien osallisten korkeimpien intressien kanssa.
 
Magneettimuutokset aiheuttavat väsymystä ja paljastumisia
 
Aikajanat perustuvat henkilökohtaisiin ja kollektiivisiin toruskenttiin. Nämä kentät sisältävät taajuuskaistan, joka antaa tietyn kokemuksen. Toruskentät pitävät värähtelytodellisuudet paikoillaan. Näin aikadynamiikat, energiakentät, planeettailmaisumuodot, henkilökohtaiset ja kollektiiviset ilmaisumuodot kanssaluodaan. Ne heijastetaan suoraan aktivoidusta DNA:sta. Kun DNA:si kootaan uudelleen yhteen ja se sisältää oikean torusmuodon, heijastat universaalia mallia – ja voit muuttaa aikajanoja, muistoja ja todellisuuksia.
 
Ajatukset, tunteet ja teot leimaavat torusvirtoja – spiraalisilmukoita toruskentässä. Tiheämmissä ulottuvuuksissa nämä alemman tason värähtelyt tai alitajuiset kaavat pitävät toruskentät lukittuna paikoilleen ja luodaan kokemus erillisyydestä ja lineaarisesta ajasta. Kollektiivinen aikakokemuksemme perustuu tunnejälkiin toruskentässä. Henkilökohtainen DNA luo ajan samalla tavalla. Tunteet luovat tiheitä muistikenttiä, jotka sisältävät menneisyys-nykyisyys-tulevaisuus -illuusion ja lineaarisen aika- ja erillisyysrakenteen. Tunteet ovat magneettisia, ajatukset ovat sähköisiä. Kummatkin edistävät lineaaristen todellisuuksien tiheää rakennetta. Nämä tiheät sähkömagneettiset kentät pitävät meidät eri tahdissa kuin totuus – jumalainen läsnäolomme tai epälineaarinen nyt.
 
Korkeammalla värähtelevät aikajanat (torusspiraalisilmukat) eivät säilytä muistoja samalla tavalla. Ne ovat kristallisia, moniulotteisia ja vähemmän tiheitä. On hyvin erilainen ja vähemmän lineaarinen kokemus ajasta. Kun ylösnousemme, avaudumme korkeammalla värähteleville, vähemmän tiheille, vähemmän tunteellisille ja enemmän virtaaville aikajanoille. Tästä syystä tunnepuhdistus, neutraalius ja parantuminen ovat prosessimme hyvin tärkeä osa.
 
Tähdet, galaksit ja universumit pystyvät pyörittämään monia todellisuuksia – monia toruskenttiä – samanaikaisesti. Kosminen solaari-Kristus-malli tekee saman ihmisille ja antaa moniulotteisen tietoisuuden ja toimii jumalaisen rakkauden Lähde/sydänyhtenäisyyden avulla. Olemme universaalin toiminnan heijastus, fraktaaliesitys.
 
Korkeamman taajuuden valo leviää kaikkeen ylösnousemuksen aikana. Vastikään uudelleen aktivoitu orgaaninen tähtiporttijärjestelmä vahvistaa tätä. Plasman sisäänvirtaukset ravistelevat (värisyttävät) kirjaimellisesti vanhoja rakenteita vapauttamaan kollektiivisia luomuksia, aikaansaaden vapautta vanhoista kokemuksista. Magneettikentät muuttuvat, hajoavat ja aiheuttavat polariteettimuutoksia paljastamaan korkeampien todellisuuksien uutta magnetismia. Kadotamme kiinnikkeen negatiivisiin muistoihin. Kollektiiviset vääristymät paljastetaan ja vapautetaan.
 
Kenties hallitsevin henkilökohtainen fyysinen ilmiö tässä nyt-hetkessä on uupumus, joka liittyy muuttuvaan magnetismiin. Gaian täysin avoin tähtiporttijärjestelmä antaa pääsyn uuden Maan uusiin ulottuvuuksiin. Magnetismimuutokset vetävät erilleen vanhaa, kun ne avaavat tietoisuuden uuteen kokemukseen – tietoisella valinnallamme. Ja se laukaisee DNA-toruskenttämme seuraamaan perässä.
 
DNA:mme sisältää rekisterin kaikesta, mitä olemme olleet ja tulemme olemaan ulottuvuuksien ja tiheyksien poikki. Magnetismin avaaminen vapauttaa sen, mitä ei tarvita, ja vahvistaa sitä, mitä käskemme. Tämä DNA-aktiivisuuden voimistuminen johon maapallon magnetismi vaikuttaa, voi uuvuttaa kehon, kun se yrittää pysyä mukana uuden valon vaatimuksissa ja alitajunnan puhdistamisessa.
 
Tukea uupumukseen
 
Aallot magneettimuutoksen aikana aiheuttavat dramaattista (vuorovesi)aaltoilua. Tämä voimistuu, kun kristalli kumoaa alemmat ulottuvuudet kvantti-ilmiöllä (korkeampi värähtely napsauttaa polkuja auki korkeampiin värähtelykenttiin, eli portteja).
 
Tämä voi uuvuttaa energiakenttämme, kun henkilökohtaiset toruskentät laajentuvat ja supistuvat jatkuvasti, harmonisoimaan fyysisen kehon, Gaian kentät ja ylösnousemusaikajanat DNA:mme kautta. Paljon tapahtuu kerralla, kun nollapistelaukaisimet voimistuvat.
 
Muutamia työkaluja uupumuksen käsittelemiseen:
 
* Tiedä, että se on globaali ilmiö. Älä tee siitä ongelmaa – lepää. Hyväksy se syvä transformaatio, jossa olemme. Meidän kaikkien täytyy LEVÄTÄ voidaksemme pitää tasapainon.
 
* Kollektiivinen puhdistaminen on uuvuttavaa. On uuvuttavaa katsella, kun vanha palaa. Rajoita altistumistasi ajatusten, tunteiden ja kaksinaisuuden pirstoutumiselle. Rajoita sosiaalisen median skrollaamista tai paljastusten metsästystä – pidä aivosi ja sydämesi mahdollisimman yhtenäisenä.
 
* DNA:n uudelleenkirjoitus muuttaa koko fyysisistä kokemusta magneettimuutosten myötä tällä hetkellä. Pidä erinomaista huolta itsestäsi ja lepää tarvittaessa. Se ei kestä ikuisesti, älä tee siitä ongelmaa.
 
* Maattuminen ja maadoittuminen luonnossa auttaa. Kävele tai meditoi luonnossa piristyäksesi, edes muutama minuutti. Mene luonnonvesiin, kun mahdollista: plasmakoodit (ylösnoussutta vettä) ovat toiminnassa.
 
* Käytä aamua: auringonnousun taajuudet ovat aina eliksiiriä ylösnousevalle sielulle.
 
* Kurkista komeettaa: mystisiä ja sielua täydentäviä koodeja virtaa Neowisen kautta. Yritä päästä ulos auringonlaskun jälkeen, kun taivas on pimeä uuden kuun iltoina. Yksityiskohtia täältä.
 
* Vapauskoodit vapauttavat vanhan Itsen. Se tuntuu vanhan Itsen kuolemalta ja usein vain kuolemalta. Hyväksy kvanttiperspektiivi: se näyttää vanhan toimintamallin, vanhan itsen ja vanhojen vääristymien kuolemalta ja samanaikaisesti paljastuu uutta. Tämä on uusi Maa, joka kouluttaa meitä olemaan vapaa Luojatilassa. Sopeutumaan ja kehittymään uusien valodynamiikkojen myötä – jatkuva "aina nyt-hetkessä" -virtaus.
 
* Viime vuonna oli monia muistutuksia käyttää "MENE-ikkunoita" – hetkiä, tunteja, päiviä jolloin luominen virtaa helposti ja sujuvasti. Luovuus auttaa. Pienet mikroliikkeet jotain tavoitetta kohti tai yksinkertaiset luovat teot miellyttävät sydäntä ja rauhoittavat sielua.
 
* Mikroliikkeet auttavat valomaadoittamaan. Se voi olla hetki, minuutti, tunti, päivä tai kaksi … pieniä sydämen liikkeitä. Se auttaa tasapainottamaan magneettisen laajentumisen ja supistumisen aiheuttamaa väsymystä.
 
Tulevia tapahtumia tukemaan korkeimpia kehityskaaria 2020
 
Sunnuntain ykseysmeditaatiot, rauhan ja ylösnousemuksen globaalia lisäämistä klo 5.11, 8.11 ja 11.11 PDT (UTC -7). Yksityiskohtia täältä.
 
Maanantai 20.7. klo 10.33 PDT uuden Kuun portaali. Toivota tervetulleeksi paljastumiset, tue purkamista. Luo verkko henkilökohtaisille ja globaaleille korkeimmille kehityskaarille.
 
Sunnuntai 26.7. Mayojen uusi vuosi. Sunnuntain ykseysmeditaatiot klo 5.11, 8.11 ja 11.11 PDT.
 
Lauantai 1.8. webinaari klo 10–12 PDT, uusintojen kera. Uudelleenkalibrointia ja tukea. Yksityiskohtia ensi viikonloppuna.
 
Sunnuntai 9.8. live ykseysmeditaatio klo 5.11 PDT Cathedral Rockissa, Sedonassa.
 
Huom. Lokakuun "Maailman kongressi" -tapahtuma Santa Fessä on peruutettu, ja ollaan luomassa nettitapahtumaa. Yksityiskohtia julkaistaan, kun niitä on käytettävissä. 
 
Mestari, tiedä itsesi Jumalaksi
 
Pysy lähellä Lähde-itseäsi tämän käytävän aikana. Meditoi. Rukoile ja pidä seremonioita maan pinnalla. Pidä sydänvaaka höyhenenkevyenä. Kiellä kaksinaisuutta pääsemästä arvokkaaseen Luojaitseesi. Jumalainen rakkaus sanoissa, ajatuksissa ja teoissa auttaa.
 
Ole läsnä siinä, mitä tunnet ja mitä tarvitaan hetki hetkeltä. Hiljaisuutta, puhdistamista, luovuutta ja lepoa. Sitoudu uudestaan luottamaan jumalaiseen rakkauteen ja ykseystietoisuuteen. Tajusimme tämän. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >