HomeViestejäSandra Walter28.5.2020 - Vuoden 2020 kolmiosainen pimennysportti

28.5.2020 - Vuoden 2020 kolmiosainen pimennysportti

VUODEN 2020 KOLMIOSAINEN PIMENNYSPORTTI
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
28.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta rakkaat.
 
Tässä kesä–heinäkuun kolmiosaisessa pimennyskäytävässä on hyvin esoteerinen tuntu ja tarkoitus. Voi tuntua siltä, että kuljemme tähtiportin läpi, koska teemme niin. Tämä on ennustettu käytävä, joka sisältää dynaamisia kosmisia taajuuksia, kvanttitähtiportteja (yhdistäen muinaisen ja tulevan) ja jumalaisia jakeluja valoveljeskunnilta ja -sisarkunnilta, jotka ovat orgaanisen ylösnousemuksen palveluksessa. Nauhoituksen kaksituntisesta webinaaristamme joka käsitteli tätä käytävää, saa täältä.
 
Tämä on vuoden 2020 merkittävä kosminen tapahtuma – vuoden joka on täynnä dramaattisia muutoksia ja ylösnousemuslaajennuksia.
 
Ruumiillistuminen joka alkoi 2018, menee täysin uudelle tasolle tämän käytävän aikana. Tästä syystä hyvin monet ovat kokeneet koko kehon aurinkovälähdys-Kristus-aktivointeja joulukuusta saakka. Ankkuroimme nämä korkeammat kokemukset kollektiiviin, valmisteluna voimakkaampiin taajuuksiin ja täysin uusiin kokemuksiin.
 
Ruumiillistuminen määritellään täydellisenä jälleenyhdistymisenä moniulotteisen Kristus-itsemme kanssa, mitä seuraa tuleminen Lähteen puhtaaksi kanavaksi. Tämä jumalainen taivastila on jatkuva sydämessä olemisen tila, fyysisesti ja energiakentissä.
 
Tavoitteemme ruumiillistaa Kristus-itsemme, kolminaistunut oleminen, sallii Jumalan puhtaan ja vääristymättömän läsnäolon näissä ulottuvuuksissa. Kultaisen rodun aktivoinnin. Kuten Gaia kertoi, ruumiillistuminen muuttaa kaiken. Kun pidämme tuon värähtelyn fyysisyydessä, se nopeuttaa niitä energioita, joita Gaia pystyy vastaanottamaan ja välittämään.
 
Kolmiosainen pimennyskäytävä
 
Nämä pimennykset toimivat yhdessä tammikuun 13. päivän tähtiporttiavautumisen ja marras–joulukuun pimennysten kanssa. Tämä on vuoden 2020 keskikohta ja voimakas ruumiillistumiskäytävä. Se asettaa meidät korkeimmille aikajanoille niitä merkittäviä energiatapahtumia varten, joita on myöhemmin tänä vuonna. Tämän vuoden ensimmäinen puolisko valmisteli meitä tähän käytävään, eteerisen fyysistämiseen.
 
Perjantai 5.6. kuunpimennys klo 12.24 PDT (täysikuu klo 12.12 PDT)
 
Fokus: valoveljes- ja sisarkuntien aktivointi. Tämä on galaktisen tason DNA-aktivointi, joka käynnistää valoallianssien fyysistymisen enemmän kuin koskaan. Ole varautunut hyväntahtoisiin vierailuihin koko tämän käytävän ajan.
 
Muinaiset tähtiperheemme – korkeammat aspektimme – osallistuvat. Saatat muistaa inkarnoitumista edeltävät kosmiset lupauksesi, kun tämä ruumiillistuminen tapahtuu. Ota vastaan Jumalan rakkauden, äärettömän valon ja ylösnousemuksen suuri laki tässä nyt-hetkessä.
 
Sunnuntai 20.6. päivänseisaushuippu klo 14.43 PDT, rengasmaisen auringonpimennyksen tulirengas klo 23.40 PDT (uusi kuu klo 23.40 PDT; näkyy Afrikassa, Intiassa ja Kiinassa)
 
Tämä on merkittävä galaktinen yhtyminen, mikä tuo linjaan galaktisen ekliptikan kanssa, ja kristallivalon superaallon. Muinaiset tähtiportit ja taivaalliset käytävät avataan suotuisalle jumalaiselle interventiolle, suoraan ruumiillistajien kautta.
 
Se on hyvin esoteerinen tapahtuma, joka hyödyntää täysin uusia tähtiporttivirtoja. Nämä ovat tietoisuutta ja ulottuvuutta muuttavia virtauksia, joita käytämme epäorgaanisten vääristymien ylikirjoittamiseen ja kumoamiseen.
 
Tuntuu siltä, että merkittävä energiatapahtuma tapahtuu jo, ja kokemuksemme ja laajentumistunteemme paljastavat, että jalostuneempaa jumalaista tietoisuustilaa ankkuroidaan tällä hetkellä.
 
Samaan aikaan kun odotetaan aikajanojen voimakkaampaa jakautumista, huomatkaa tavoitteena olevan, että vain hyvin harvoja alempia aikajanoja on tämän vuoden loppuun mennessä. Lopulta vääristyneissä ulottuvuuksissa on hyvin harvoja osallistujia, silloin kun ne purkautuvat täysin. Jumalainen tahto ja vapaa valinta hallitsevat kuitenkin henkilökohtaista ja jumalaista kokemusta.
 
Tässä aurinko-tähtiporttiaktivoinnissa Gaian kristalliydin ja verkot siirtyvät sen tähtimäisten ominaisuuksien seuraavalle tasolle. Magneettimuutokset ovat jo käynnissä sopeuttamaan sen kentät vastaaviksi.
 
Kosminen aurinko-Kristus-sydänkeskuksemme on puhdistunut, jumalaistunut. DNA:mme timantti-aurinkoaspektit ovat vahvistuneet. Uudelleensitominen ja uudelleenyhdistyminen tuntuu hyvin tähtiporttimaiselta, ja saatat nähdä portteja näyissäsi tämän käytävän aikana.
 
Auringonpurkaustoiminta joka palasi toukokuussa, sallii tämän uuden valon vahvemman toimittamisen, mikä tuo täysin uusia kokemuksia halukkaille sydämille, jotka palvelevat ylösnousemusta. Koko kehon kristalli-aurinkovälähdyskokemuksien odotetaan lisääntyvän. Mene ulos ja yhdisty aurinkoon usein.
 
Lauantai 4.7. osittainen kuunpimennys klo 21.29 PDT (täysikuu klo 21.44 PDT)
 
Galaktisen sisar/veljeskunnan ylösnousemuskoodeja on ankkuroituna USA:n ikivanhoihin kristallikerrostumiin. Syvällä pääkristallijuonteen alla joka kulkee Pohjois-Amerikan keskiosaa pitkin, on mestarikristalleja, jotka on koodattu ylösnousemustamme varten. Ne säteilevät paljastumis-, henkiinheräämis- ja vapauskoodeja kaikille halukkaille sydämille ja sisältävät arkistot Lemurian, Atlantiksen ja taivaallisista ylösnousemuskehityskaarista. Amerikalla on merkittävä rooli ylösnousemuksessa näiden mestarikristallien ja niiden porttien vuoksi, joita on ankkuroitu ympäri USA:ta.
 
Tällä pimennyksellä on syvä esoteerinen vaikutus ja se sytyttää taas ne Kristus-kehityskaaret, jotka on laitettu paikoilleen aioneita sitten. Kahden kesäkuun hyvin voimakkaan pimennyksen aktivoitua muinaisen tähtisukulinjamme DNA:ssa ja sydämessä, tämä viimeinen pimennys avaa täysivaltaisen valintamme ylösnousta, suoraan Gaian elävän kirjaston ja jumalaisen DNA:mme kautta.
 
Vapauskoodien seuraava kerros vapautetaan kristallikerrostumien kautta. Tämä tapahtuu kerran vuodessa alkuvapautuksen jälkeen 2019. Se on "kaikki sydämet palvelukseen" -hetki, fyysisestä sijaintipaikastanne riippumatta. Yhdistykää Amerikkaan ennen tätä tapahtumaa. Kutsukaa näitä koodeja esiin pitkin tätä pimennyskäytävää: vapaus, henkiinherääminen, paljastuminen, ylösnousemus. Nämä auttavat jumalaista oikeuttamme nousta rajoitusten yläpuolelle ja säilyttää jatkuva vapaus/autuustila ulkoisista olosuhteista riippumatta.
 
Auringon aktiivisuus lisääntyy, kristalli-DNA-aktivointeja on runsaasti. Tällaisten voimakkaiden käytävien luonnollinen sivuvaikutus on kaoottisempi käyttäytyminen ulkoisessa. Meidän tehtävämme on pitää korkeampaa valoa ja ruumiillistaa korkeampi tietoisuus. Valitse ja luo kokemuksesi viisaasti.
 
VALMISTAUTUMINEN on avain – olemme jo tässä portissa
 
Tunnusta ylösnousemusmatkasi ja ota täysi vastuu luomuksestasi. Laajentuminen tuo paljastuksia, ja aikajanakokemukset ovat henkilökohtainen valinta sekä kollektiivista toimintaa. Kiinnitä huomiota valintakohtiin hetkestä toiseen.
 
* Globaalit olosuhteet ovat häirinneet rutiineja. Harjoita uuden Maan virtausta ja läsnäoloa.
 
* Meditointi, meditointi, meditointi. Saat sen, mitä meditoit. Liity meihin globaaleissa sunnuntaimeditaatioissa joka viikko, erityisesti tämän käytävän aikana. Kutsu kaikki halukkaat sydämet osallistumaan. Tämän kentän kautta on jaettavana voimakkaita aktivointeja.
 
* Paasto. Yhdestä kolmeen päivän vesipaasto voi nollata DNA:n ja sallia kehon uudelleenkalibroitua. Meille tulee nyt voimakkaita energioita joka päivä. Kuten aina, käytä erottelukykyäsi ja ota selvää oikeasta menettelytavasta, jos tämä on uutta sinulle.
 
* Tule läsnäoloksi ja tee korkeimpia valintoja hetkestä toiseen.
 
* Elä kuin mestari. Saat määritellä, mitä se on.
 
* Liiku integroimaan valo ja saamaan meridianit virtaamaan. Lammikoiksi kerääntyvät energiat aiheuttavat sairautta. Maattumista, joogaa, luonnossa kävelemistä, tanssia jne.
 
* Nuku kunnolla. Anna kehon ja aivojen nollata.
 
* Nesteytys. Magneettimuutokset ja auringon aktiivisuus aiheuttavat kuivuutta. Vesi (plasma) on valokoodien tähtienvälinen toimitusjärjestelmä. Juo paljon vettä. Mene luonnonvesiin, kun mahdollista.
 
* TUNNE ja visualisoi korkein lopputulos kaikille. Hyvin monet heilautetaan negatiivisen lopputuloksen vahvistamiseen. Tarkkaile sanojasi, ajatuksia ja tunteitasi. Tunteet luovat kemiallisen reaktion, joka muuttaa DNA:ta, ja tämä muuttaa kokemuksiasi. Kuten Jeshua sanoi, rukoile, kuin se olisi jo tehty. Tunne tulevaisuutesi ja harjoita "uutta Maata nyt".
 
* Käytä kristalli-DNA-julistuksiasi. Ilmainen e-kirja täältä.
 
* Tuijota aurinkoa (turvallisesti) tai ole ulkona saadaksesi noita aamu- ja iltakoodeja.
 
* Avaa sydämesi. Timantti-aurinkosydänaktivointeja voimistetaan tämän käytävän aikana. Käytä mestaruustaitojasi avautuaksesi hetkessä, koska tahansa. Kiitollisuus, rakkaus, arvostus, jumalainen neutraalius, anteeksianto ja armeliaisuus palvelevat meitä hyvin ja pitävät meidät korkeammilla aikajanoilla.
 
Lisää valmistautumista, selkeyttä, pimennysyksityiskotia ja yhdistyneitä valokoodeja webinaarinauhoituksesta täältä.
 
Tämä on voimakas käytävä aktivoimaan taas Luojatilamme ja todellisuutemme täysivaltaisen hallinnan. Kuten aina, hyödynnämme nämä energiat sen sijaan, että odotamme niiden muuttavan meidät.
 
Koko tämän prosessin ajan olemme luoneet jotain uutta. Korkeampien ulottuvuuksien paljastuminen ja uusi oleminen tulee hyvin selväksi, kun vanhat järjestelmät purkautuvat. Tämä on galaktinen perintömme toteutumassa.
 
Rakkaus on aktiivinen tunnetila ja valinta. Siirtämällä tietoisesti ajatuksemme, sanamme, tekomme, DNA:mme, energiakenttämme, tunteemme ja luomuksemme jumalaisen tahdon, jumalaisen rakkauden ja jumalaisen valon korkeampaan värähtelyyn, sallimme Lähteen puhtaan läsnäolon itseoikaista näitä ulottuvuuksia. Autamme Gaiaa paljastamaan uuden Maan kouriintuntuvaksi todellisuudeksi kaikille osallisille, juuri tässä ja juuri nyt.
 
Tämä on jännittävä pimennyskäytävä! Henkilökohtainen matkamme voi olla intensiivinen, kun ruumiillistuminen laukaisee meidät tuntemattomaan. Hengitä ja tasapainotu. Tarkista usein, miltä sinusta tuntuu sydämessä. Ole avoin ja kiitollinen uudesta valosta. Tällä kaikella on upea korkeampi tarkoitus – käytä sitä viisaasti.
 
Yhdistymme näiden tapahtumien aikana seuraavat viisi viikkoa, vankkumattoman korkeimman aikomuksen kera ja palvelun ja kollektiivisten meditaatioiden myötä. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >