HomeViestejäSandra Walter13.5.2020 - Anteeksianto, armeliaisuus ja jumalainen neutraalius

13.5.2020 - Anteeksianto, armeliaisuus ja jumalainen neutraalius

ANTEEKSIANTO, ARMELIAISUUS JA JUMALAINEN NEUTRAALIUS
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
13.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta rakkaat.
 
Paljon siitä, mitä teemme tiennäyttäjinä ja tähtisiemeninä, on valmistautumista kollektiivisiin kokemuksiin. Ennakoimme kollektiivin reaktioita paljastuksiin, tuleviin energioihin, tietoisuusmuutoksiin tai ylösnousemukseen. 
 
Luomme tasapainoa tekemällä hyvän työn, kun valotasot voimistuvat, mikä sallii purkamisen nopeutua.
 
Pidä sydämessä, että kumoamme pelokkaita jälkiä ja käyttäytymistapoja rakkaudella ja ykseystietoisuudella. Emme käyttäydy niin, kuin vanhoissa järjestelmissä tehtiin, emmekä tue alempia agendoja pelkopohjaisilla reaktioilla. Opimme menemään keskusteluun ja energiavaihtoon sydän avoimena ja valmiina luomaan ratkaisuja, nyrkkiin puristettujen käsien ja polarisoituneen mielen sijasta. Tämä on viisautta, jumalaisen rakkauden pitkän tähtäyksen peliä.
 
Ajattele globaalisti, toimi paikallisesti
 
Jatkamme tämän globaalin tauon hyödyntämistä. Kenties tämä on hyvä hetki muistuttaa kaikille, että vaikka monien alempien agendojen energialähteet ovat edelleen suljettuja (koulut, kirkot, huvipuistot, ostoskeskukset jne.), teillä on tilaisuus puhdistaa näitä tiloja, poistaa kiinnikkeitä, kerätä niiden eetterimönjää takaisin Lähteeseen ja yhdistää ne korkeampiin valoverkkoihin. On paljon helpompaa siivota tyhjää tilaa. Emme vatvo vanhaa – siivoamme talon uutta valoa varten ja asetamme näyttämön korkeamman paljastumiselle.
 
Me jotka työskentelemme kulissien takana tai korkeampien maailmojen kanssa, auttaen orgaanista ylösnousemusprosessia, voimme nähdä ja tuntea sen vaikutuksen, mikä joillain näistä paljastuksista on kollektiiviin. Monet niistä ovat positiivisia ja sydäntä avaavia yllätyksiä … sen jälkeen kun vähän tiheyttä on tuotu valoon.
 
Voimme auttaa juuri nyt, ennen kuin voimistunut pimennyskäytävä laukaisee ruumiillistajat uuteen tuntemattomaan ja kauniiseen transformaatiotilaan.
 
Kolme mestaruuden avaintaitoa uudelleentarkasteltavaksi tässä nyt-hetkessä
 
http://www.sandrawalter.com/wp-content/uploads/2020/05/IMG_8856.jpeg 
(forgive = antaa anteeksi)
 
1. Anteeksianto
 
Anteeksianto on voimakas avain ylösnousemukseen ja vapauteen vanhoista tarinoista. Yhtenä perimmäisistä parannusmenetelmistä, anteeksianto vapauttaa sielun kietoutumisista, sirpaloituneisuudesta ja ansassa olemisesta.
 
Anteeksianto neutralisoi negatiivisen tunteen ja estää sitä vaikuttamasta meihin negatiivisella tavalla, kuten katkeruus, viha, tuomitseminen, takaisinmaksu, sairaus kehossa tai alempien agendojen lietsominen.
 
Harjoita anteeksiantoa sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti. Meidän ei tarvitse hyväksyä sitä, mikä on tapahtunut illuusiossa. Opimme oppituntimme, yhdistymme luomaan sydänpohjaisia ratkaisuja ja luovutamme tuomitsemisen korkeammille auktoriteeteille (Jumala).
 
Kun nostamme tasoa ja ruumiillistamme Kristus/kristalli/ykseystietoisuuden, saamme kosmisen perspektiivin. Meistä tulee kanava Lähdetason anteeksiannolle, mikä neutralisoi akaasisia jälkiä kehoista, valokehoista, sieluista, kokonaisilta planeetoilta ja ulottuvuuksista. Tämä on osa ihmeiden välikappaleeksi tulemista.
 
Tee anteeksiantoseremonia. Puhdista ja neutralisoi verkkoja auttamaan kollektiivia siirtymään näiden paljastusten läpi niin helposti ja sujuvasti kuin mahdollista.
 
Anteeksiannon perusteet:
 
* Kenenkään ei tarvitse pyytää anteeksi voidaksesi antaa anteeksi hänelle.
 
* Anteeksiantoa ei voi vaatia toiselta.
 
* Anteeksiannon täytyy olla aitoa ja vilpitöntä.
 
* Pois lähteminen ei ole sama asia kuin anteeksiantaminen. Opi oppitunti ja neutralisoi menneisyys rakkaudella.
 
* Anteeksianto tapahtuu omassa sydämessäsi. Kenenkään muun ei tarvitse todistaa valintaasi, kuin sinun, korkeamman itsesi ja Lähteen. Joskus on parempi lopettaa sopimukset tai kietoutumiset toisen ihmisen tietämättä. Käytä arvostelukykyä. Ilmaise anteeksianto fyysisyydessä, kun se on kohteliasta kummallekin. Helpotus tuntuu kvanttitasolla, kun nämä vanhat energiat on muunnettu.
 
* Mitä nopeammin annat anteeksi, sitä nopeammin ylösnouset. Miksi viivyttää omaa vapauttasi tai kollektiivista vapautta?
 
* Anteeksianto ei katso huonoa käytöstä läpi sormien. Annat anteeksi henkilölle, tilanteelle, isolle pahalle tai itsellesi tehtyjen valintojen vaikutuksen matkaasi tai kollektiiviseen matkaan. Oma reaktiosi ulkoisiin tekoihin tai sisäisiin valintoihin on sinun vastuusi.
 
* Klassinen mestaruus: kohtele toisia niin, kuin haluaisit tulla kohdelluksi. Usein ykseys lentää ikkunasta ulos, kun paljastus tapahtuu. Meidän kaikkien tehtävä on neuvotella positiivinen kollektiivikokemus.
 
* Monet sydämet sulavat jumalaisen rakkauden läsnäollessa. Avaa ovi anteeksiannolle.
 
Massaherääminen voi tuoda hämmennystä, erityisesti kun sieluja "ravistellaan hereille" tänä vuonna ja he pakahtuvat informaatiosta, jonka prosessointiin meillä on ollut vuosikymmeniä. Anteeksianto on henkilökohtaisen ja kollektiivisen paljastumisen, voimaantumisen ja vanhasta kaksinaisesta ja pirstoutuneesta erillisyydestä vapautumisen aspekti.
 
Kyky antaa anteeksi paljastaa toden teolla sydänkoherenssin. Neutralisoi jokainen kiinnittyminen tai kietoutuminen vanhoihin tarinoihin tai vääristymiin. Se kiihdyttää kollektiivin heräämistä. Opettele tämä taito, jotta voit ehdottaa sitä, kun muut kamppailevat sisäisen ja ulkoisen purkamisen kanssa.
 
2. Armeliaisuus
 
Yhteyshenkilönä olen oppinut paljon armeliaisuussopimuksista. Tiedä, että joillekin avainpelaajille, jotka saattavat vaikuttaa syyllisiltä, taattiin armeliaisuus monta vuotta sitten jonkin roolin esittämisestä tai allianssien auttamisesta tai informaation paljastamisesta.
 
Jokainen olento, missä tahansa matkansa vaiheessa, saattaa kokea itsensä paljastumisen ja päättää harmonisoitua positiiviseen valoon tai ylösnousemusaikajanaan. Kaikki aidot sydänpohjaiset pyynnöt kuullaan.
 
Monet teistä ovat aktiivisia korkeammissa ulottuvuuksissa tai työskentelevät allianssien kanssa. Takaamme armeliaisuuden kaikille halukkaille sydämille, jotka haluavat muuttua, paljastaa tai auttaa ylösnousemusta. Kerro jokaiselle, joka haluaa astua esiin ja auttaa, että häntä tuetaan, jos hän tekee oikein – nyt. Lähetä tämä jumalaisena kirjeenä kaikille, jotka tuntevat olevansa huonojen päätösten vanki.
 
Sovella tätä omassa elämänvirrassasi. Priorisoi suurempi kuva, nopeutuminen. Olemme täysin uusia joka hetki.
 
3. Jumalainen neutraalius
 
Jumalainen neutraalius on irtikytkeytynyt ja myötätuntoinen tila. Se on puhdas kosminen aurinko-Kristus-tila. Tässä maailmassa, muttei tästä maailmasta. Se sallii meidän olla missä tahansa tilanteessa ilman, että meidät horjutetaan valitsemaan puoli, tuomitsemaan tai saadaan kietoutumaan vähäpätöisempiin agendoihin.
 
Olet kuullut neuvon olla tyyneys myrskyssä ja pysyä tyynessä keskuksessa, ja näin perspektiivisi on selkeämpi. Sydäntoruksesi keskus sisältää Lähdekipinän. Kun pysymme harmoniassa jumalaisen sydänkeskuksen kanssa, joka on pelkkää rakkautta ilman vääristymiä, teemme parempia päätöksiä.
 
Jumalainen neutraalius ei ole passiivista – se tekee meistä paljon vahvempia Jumalavoiman kanavia. "Minä olen" -olemus tai korkeampi itse voi ohjata matkaa alempien kaksinaisuusrakenteiden – mieli, ego ja tunteet – menemättä tielle. Voimme tulla mihin tahansa tilanteeseen selkeänä, neutraalina ja erottelukykyä käyttäen.
 
Välitämme, muttemme kanna. Pidämme sydämen avoimena, osallistumme ja palvelemme omien taitojemme sekä kaiken/kaikkien korkeimpien intressien mukaisesti. Päätämme luoda sydämestä, ilman kaksinaisuuden hyvä-huono- ja oikea-väärä-vaikutusta. Se sallii viisaammat valinnat.
 
Kokeile sitä kuukausi, ja ajattele pitkäaikaisia ratkaisuja lyhytaikaisten reaktioiden sijasta. Joka kerta kun esiin tulee jokin päätös, valinta, sana, toimi, ajatus tai reaktio, ota hetki harmonisoituaksesi sydämen jumalaisen neutraaliuden kanssa. Sitten toteuta korkein ratkaisu, korkein valo tuosta tilasta käsin. Saatat huomata, ettei suuri osa sisäisestä kaaoksesta tai sisäisistä ajatusmuodoista vaadi lainkaan huomiota.
 
Pimennysportin lähestyminen
 
Kesä-heinäkuun pimennysportti on lähellä, ja tietoisuutta muuttava intensiivisyys on selvää. Uusi valokoodattu plasma voimistuu joka päivä – harmonisoidu ja luo sen kanssa.
 
Valmistele sisäinen ja ulkoinen temppelisi – siivoa kotisi ja tietoisuutesi. Paastoaminen tai myrkynpoisto palvelee meitä hyvin. Valmistele biomaisema tulevan portin ruumiillistumislisäystä varten.
 
Käytä "NIIN SE ON" -lausetta ajatustesi, kommenttiesi ja toimiesi jälkeen tunnistaaksesi, mille annat polttoainetta energiallasi. Jumalaiset ihmisluojataitomme voimistuvat osana aikajanajakautumista. Käytä niitä viisaasti. Me olemme tasapaino. Harjoita ykseyttä ja rakkautta kaikessa kommunikoinnissa.
 
Affirmaatio vuodelta 2018
 
Sydäntäni ei heikennä toisten käyttäytyminen tai edes omani. Minä olen vakaassa ja jumalaisesti neutraalissa tilassa sekä harmoniassa jatkuvasti läsnä olevan rakkaus-valon kanssa, myös haasteissa. Kykyäni antaa anteeksi ja ilmaista kiitollisuutta ei heikennä ulkoinen tai sisäinen maailma. On välitön totuus-, rakkaus- ja hyvyyshavaintotapa. Nämä ominaisuudet ovat selviä, kirkkaampia ja paljastettuja. Vähäpätöisemmät luomukset ja vääristymät ovat myös selviä – niillä ei kuitenkaan ole latausta ja vaikutusta sydämeeni.
 
Kuten aina, pysymme askeleen edellä ja selvitämme kollektiiville energeettisiä polkuja Gaian kristalliulottuvuuksiin. Valitse jumalaisen rakkauden korkea tie, erityisesti silloin kun vaaditaan toimintaa ja ykseyttä.
 
Nähdään sunnuntaina globaalien ykseysmeditaatioiden kentässä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
Huom. valokuva anteeksiantoseremoniasta: olen selittänyt aiemmin tätä kalliolle tehtyä kirjoitusta. Se on kirjoitettu seleniitillä ja huuhtoutuu pois, ennen kuin lähden.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >