HomeViestejäSandra Walter7.5.2020 - Toukokuun energiat ja uudet tähtiporttivirrat

7.5.2020 - Toukokuun energiat ja uudet tähtiporttivirrat

TOUKOKUUN ENERGIAT JA UUDET TÄHTIPORTTIVIRRAT
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
7.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta rakkaat.
 
Onnellista täysikuuta, Wesakia, galaktista porttia ja jumalaista äitienpäivää kaikille!
 
Lyhyt päivitys, koska hyvin monet meistä ovat työskennelleet tällä viikolla intensiivisesti uusien tähtiporttien kanssa.
 
Toukokuu tuo timantti-aurinkofokuksen sisällä ja ulkona. Auringon aktiivisuus palaa tässä kuussa, ja tähtiportinvartijoilla ja verkkotyöläisillä alkaa uusi jännittävä vaihe.
 
Jokainen avoin ja harmonisoitunut sydän pystyy kutsumaan, ohjaamaan ja hyödyntämään näitä uusia valoaaltoja. Kolminaisuuskoodit virtaavat sekä ylikirjoittavat ja kumoavat alempia todellisuuksia ja vähäpätöisempiä agendoja.
 
LUOTA TÄHÄN PROSESSIIN
 
Tarkentuminen lisääntyy maailmojen halki nollapistedynamiikkojen myötä. Aikomuksen (alitajuinen ja tietoinen halu) ja luomisen (mitä ilmentyy todellisuuteesi/aikajanavalintasi) bumerangista tulee hyvin selkeä ja välitön, kun lähestymme muutoksen suurempia portteja.
 
Muista, että tarkentumiset kirkastavat kaiken. Vapaus, paljastukset, henkiinherääminen ja ylösnousemuskoodit kiihtyvät. Pidä valo korkealla, kun sekä purkaminen että ylösnousemus nopeutuu.
 
Ruumiillistajat, kuljetaanpa Gaian kanssa. Käynnit lisääntyvät, ilmiöt (intensiivinen välähtely) ja aurinkovälähdyskokemukset (koko kehon Kristus-DNA-aktivoinnit) lisääntyvät myös. Hiljenny integroidaksesi kolminaisuuskoodit kunnolla.
 
Kuten aina, ankkuroimme nämä korkeamman kehityskaaren ylösnousemuskokemukset, mikä on jo käynnissä.
 
Ajattele kvanttisesti. Varaudu siihen, että korkeampi värähtely ravistelee irti muutaman lisäkerroksen tässä kuussa. Veljes- ja sisarkuntien edustajat, tämä on voimakas kuukausi siirtyä orgaanisiin virtoihin ja vaihtaa todellisuutta – kesä-heinäkuun pimennyspaljastuksia varten.
 
Menkää ulos maankamaralle, rakkaat ystävät. Jos ette itsenne, niin toisten puolesta, jotka eivät pysty. Palvelemme YHTENÄ kollektiivina ykseystietoisuudessa. Harjoitus tekee täydellisen!
 
Toukokuu paljastaa paljon henkilökohtaisista valinnoistamme – kaikki valmistelua kesäkuun ruumiillistumiseen, lisäaskel eteerisen Itse fyysistymisessä.
 
Koko fokus kristallin vahvistamiseen, ja alemmat maailmat purkautuvat nopeammin. kykymme kanssaluoda täysin uusia todellisuuksia on palaamassa!
 
Osallistu ja jaa globaalit sunnuntain ykseysmeditaatiomme klo 5.11, 8.11 ja 11.11 PDT (UTC-7). Yksityiskohdat, lataukset ja aikamuuntimet täältä.
 
Video keskustelusta John Burgosin kanssa viime viikolla ja tulevat nettitapahtumat täällä.
 
Lähetän kaikille rakkautta, vahvuutta ja korkeampaa viisautta tämän matkamme ainutlaatuisen vaiheen aikana. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >