HomeViestejäSandra Walter23.4.2020 - Edistymisemme näkeminen uudessa valossa

23.4.2020 - Edistymisemme näkeminen uudessa valossa

EDISTYMISEMME NÄKEMINEN UUDESSA VALOSSA
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
23.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta rakkaat.
 
Tämä hyvin erilainen valolaatu viime viikosta saakka tähtää tietoisuuden ja ulottuvuustajunnan muuttamiseen ja nollapistedynamiikkojen vahvistamiseen. Se auttaa fotonien korkeampaa positiivista järjestystä: jumalainen rakkaus, jumalainen valo, jumalainen tahto.
 
Tämä merkitsee, että kaikki ajatuksemme, tunteemme ja tekomme voimistuvat – yleisesti, positiiviset ja negatiiviset. Uusi valo tukee todellisuuksiemme erottelua ja vahvistaa Lähteen pyyntöä, että täysi uusi harmonia on normi. Se ravistelee erilleen (kirjaimellisesti kvanttivärähtely) kaiken, mikä ei ole harmoniassa uuden valotason kanssa, ja näin ollen parhaillaan on käynnissä todellisuuksien purkaminen.
 
Kyllä, se on melkoinen show. Se on myös suuri tilaisuus tarkastella vastuullista luomista: kuka ymmärtää ja resonoi uuden valon kanssa ja kuka revitään rikki. Vastuullinen luominen on avain päästä käsiksi kultaisen rodun DNA-koodeihin. Lisää siitä pian.
 
Korkeampien DNA-koodien ja näiden Itsen korkeampien ulottuvuustaajuuksien ruumiillistaminen hajottaa alemman itsen illuusion. Menetämme vanhan identiteetin, kun Kristus/kristalli/yhtenäinen Itse asuu esiin. Ei hetkessä (se tuhoaisi kehon). Tarpeeksi hitaasti sen poisputoamisen havaitsemiseksi, tarpeeksi hitaasti egon uudelleenkalibroimiseksi, tarpeeksi hitaasti ylösnousemuksen kokemiseksi kollektiivina, tarpeeksi hitaasti jumalaisen transformaation joka hetken näkemiseksi.
 
Edistymisemme näkeminen tässä muutoksessa
 
Kun on monta kokemusviikkoa takana globaalia kotona pysymistä ja vielä lisää edessä, on hyvä hetki tehdä inventaario henkilökohtaisesta matkastamme. Tartu päiväkirjaasi, ole hurjan rehellinen itsellesi ja pidä vastauksesi yksityisinä. Ennustetusti jälkiviisaus on 20/20 (suom. huom. merkitsee tarkkaa näköä USA:ssa) tänä vuonna 2020 ja valtava lahja globaalin muutoksen tässä vaiheessa. Loppupeleissä on paljon silmänkääntötemppuja. Parasta arvioida itse oma kertomuksesi, omat aikomuksesi ja reaktiosi, kun ne voimistuvat.
 
Kokemusten valomaadoittaminen pitämällä päiväkirjaa auttaa kollektiivista matkaa. Tehdäänpä inventaari omasta reagoinnistamme tilanteeseen tähän mennessä, jotta voimme tehdä tietoisesti korkeimpia valintoja eteenpäin mentäessä. Ei syyttelyä, ei häpeää tai ei tuomitsemista tai mitä teit tai teet tässä haastavassa vaiheessa.
 
Ole suora, totuudenmukainen ja nauti tästä harjoituksesta. Tee siitä fyysistä (kirjoita vastaukset tai sano ne ääneen) valomaadoittaaksesi sen näihin ulottuvuuksiin. Tässä hehkumme:
 
Mikä on ollut reaktioni sulkemisiin ja sosiaaliseen etäisyyteen? Miltä reaktioni tuntuu minusta?
 
Mitä pelkoja, ahdistuksia tai haasteita heräsi? Miten käsittelin tai käsittelen ne?
 
Mitkä tunne-, mentaali-, fyysiset ja henkiset työkalut auttavat minut tästä läpi?
 
Mitkä henkilökohtaiset tarinat haastetaan, uskotaan/vahvistetaan tai hajoavat? Ovatko ne omiani vai kollektiivin kertomuksia ulkopuolista lähteistä? Mitä tunnen niistä?
 
Olemme magneettimuutoksessa, joka haastaa kenttiemme, DNA:n ja koko kaksinaisuuden polariteetin. Valitsenko puolen, tai salliko kollektiivisten "hyvä vastaan paha" -kertomusten tunkeutua henkilökohtaisiin luomuksiini, suhteisiini tai ylösnousemuspalveluuni?
 
Miten kollektiivinen eristäytyminen ja hidastaminen on vaikuttanut omiin toimiini?
 
Muutunko, luonko vai pyörinkö ahdistuksen, pelon tai toistuvan käyttäytymistavan kera tunteakseni turvaa? Onko mitään epätervettä tai vähemmän mairittelevaa käyttäytymistapaa, joka täytyy muuttaa?
 
Miten usein pysähdyn tuntemaan, mitä tarvitsen ja miten tunteeni, mieleni ja kehoni käsittelevät tämän?
 
Mihin toimiin ryhdyn tunteakseni oloni paremmaksi, maadoittuneeksi tai laajentuakseni korkeampaan tietoisuuteen?
 
Miten olen reagoinut toisten reagointiin tähän tilanteeseen?
 
Mitä sellaista olen luonut tämän käytävän aikana, mistä pidän? En pidä?
 
Olenko puhdistanut tai järjestänyt tilani tukeakseni selkeämpää uutta itseä tai uutta ilmaisua?
 
Onko mitään prioriteettien uudelleenarviointia? Paljastuksia? Mitään aiemmin käsiteltyjä pelkoja, jotka ilmaantuvat taas?
 
Mitä henki näyttää minulla itsestäni ja ylösnousemuspolustani tässä siirtymävaiheessa?
 
Miten voin auttaa kollektiivia, kun siirrymme tuntemattomaan? Uusia opeteltavia taitoja? Haluanko auttaa?
 
Kun tunnen sydämeni totuutta – ei mielen – tunnenko anteeksiantoa, myötätuntoa ja kiitollisuutta siitä, mitä tapahtuu?
 
Miten paljon kollektiivinen pelko ja ohjelmointi vaikuttaa sydämeeni, ajatuksiini, henkeeni, toimiini, sanoihini tai luomuksiini? Mitä teen neutraloidakseni sen tai pysyäkseni tasapainossa?
 
Mitä pelkoja, epäilyksiä tai ahdistuksia on tullut esiin? Ovatko ne minun vai kollektiivista kerrontaa?
 
Onko ilmentynyt mitään viivyttely-. lykkäämis- tai odottelupeliä ("kun tämä tapahtuu, niin voin siirtyä eteenpäin" jne.)? Mitään halua, että asiat olisivat kuin ennen? Pettymystä, jos ne palaavat entiselleen?
 
Miten usein laajennun korkeampaan valoperspektiiviin, uuden Maan moodiin ja koen korkeamman rinnakkaistodellisuuden, joka vahvistuu?
 
Millä alueilla tarvitsen enemmän tukea, taitoja tai työkaluja käsitelläkseni tämän ennustetun, tuntemattoman vaiheen?
 
Erityiskysymyksiä ruumiillistujille:
 
Miltä minusta tuntuu nähdä tämä Itsen syvä transformoituminen, samalla kun alempi todellisuus purkautuu hyvin elävällä tavalla? Tuntuuko mikään tasapainottomalta tai polarisoituneelta?
 
Mitkä paljastukset yllättävät minut? Mitä uskomuksia putoaa pois?
 
Miten käsittelen sen samanaikaisen tiedostamisen, että moniulotteisesta Itsestäni on tulossa ensisijainen todellisuuteni?
 
Mitä työkaluja käytän tunne-, mentaali-, henkiseen ja fyysiseen tasapainoon?
 
Mitä sellaista tarvitsen, minkä vain minä voin antaa itselleni tämän vaiheen aikana?
 
Mitä olen oppinut 2020 tähän mennessä, ja mitä rakastaisin kokea tulevien kollektiivisten ruumiillistumisaktivointien myötä?
 
Nämä energiat, yhdessä säännöllisen aikataulun kollektiivisen häviämisen kanssa, voivat saada olomme tuntumaan hämmentyneeltä tai maadoittumattomalta. Uudelleenkalibroi kompassi pitkin päivää tarvittaessa. Käytä aikomushälytystä (neljä kertaa päivässä) tilanteen tarkistamiseen ja nollaamiseen. Pysähdy ja yhdisty siihen, miltä sinusta tuntuu, mitä tarvitset värähtelyäsi nostamiseen, mielialasi muuttamiseen, korkeamman valinnan tekemiseen, hyvänolon tuntemiseen, kehon liikuttamiseen, rauhan luomiseen tai heräämisen tukemiseen.
 
Uusi voimakas tähtiporttimuutos
 
Korkeampien harmonioiden uusi voimistuminen tapahtuu 23.–29.4. Vääristyneet alemmat aikajanat putoavat ja akaasisten vääristymien selkeytyminen jatkuu.
 
Teistä jotka kuulette tai ruumiillistatte paljon korkeammat taajuudet, saattaa tuntua kuin jumalaiselta ihmisääniraudalta (koska olemme). Gaia on jatkuvasti läsnä kentissämme ja paljastaa korkeammat ulottuvuudet ja jumalaisen tietoisuustilan, jota tarvitaan korkeampien ulottuvuuksien kokemiseen. Monet näistä taajuuksista tulee Gaialta, kun yhdistymme taas orgaaniseen tähtijärjestelmään.
 
Kristallit ja vesi lähettävät näitä taajuuksia tällä hetkellä, suoraan kehossamme ja DNA:ssamme. Kehossamme tapahtuu paljon tämän vahvistumisen myötä. Tämä on radikaalisti erilainen, todellisuutta pirstova valolaatu. Saatetaan tarvita syvää lepoa. Monet teistä työskentelevät yläkerrassa korkeammissa ulottuvuuksissa, mikä voi aiheuttaa "väsynyt mutta pingottunut" -tuntemuksia. Tuntuu moniulotteisen Itsen samanaikaista aktiivisuutta hereillä ollessa, kuitenkin syvä ja pitkähkö nukkuminen on tällä hetkellä yleistä.
 
Antaudu luonnossa nollapistetietoisuuden vahvistumiselle niin usein kuin mahdollista. Miten helppoa onkaan saavuttaa tämä puhdas tila nyt! Salli tämän puhtaan Lähdehiljaisuuden hetkien pidentyä ja laajentua. Gaia käyttää meitä puhtaina kanavina uusien ulottuvuuksiensa paljastamiseen tänä vuonna. Olen yhdistynyt tuntitolkulla sen, valtakuntien ja elementaalien kanssa ja sulautunut yhteen uuden Gaia-tietoisuuden kanssa. Meditointi silmät auki on upea tapa integroida näitä jatkuvia latauksia ja DNA-kohotusta. Tuijota luontoa, hiljennä mieli ja OLE. Luonnon vedet auttavat myös – käytä niitä, jos pääset niiden luokse.
 
Teille jotka pääsette ulos, jakakaa kokemuksenne telepaattisesti niiden kanssa, jotka jumittavat sisällä. Olen jakanut enemmän kuvia ja videoita luonnosta sosiaalisessa mediassa tämän käytävän aikana, valokoodattuna kvanttijakeluun niitä varten, jotka eivät pääse ulos.
 
Meillä on neljä vuotta viikoittaista harjoittelua nähdä, tuntea ja yhdistyä energeettisesti, sydänpohjaisten sunnuntain ykseysmeditaatioidemme kautta. Yhtenäisellä rauhan meditoinnilla on monia positiivisia moniulotteisia vaikutuksia – harjoittelu ilmentyy henkisenä vahvuutena. Tämä eristäytyminen vahvistaa korkeampaa tietoisuuttamme ja langattomia kykyjämme. Jakakaa levolliset ja laajentavat kokemuksenne ylösnousevan ihmisverkon kanssa, niille halukkaille sydämille jotka tarvitsevat sitä. Vapauskoodit ovat kollektiivisia ja yksilöllisiä, kuten on myös yhdistynyt DNA:mme ja ylösnousemuksemme.
 
Olemme myös raiteilla auringon aktiivisuuteen toukokuussa ja hyvin voimakkaisiin ruumiillistumisaktivointeihin kesäkuussa. Kaikki on hyvin.
 
Sunnuntain ykseysmeditaatiot
 
Osallistu ja jaa globaalit sunnuntain ykseysmeditaatiomme klo 5.11, 8.11 ja 11.11 PDT (UTC-7). Poissa linjoilta, missä tahansa olet. Yksityiskohtia, ohjattuja ladattavia meditaatioita ja aikamuuntimia täältä.
 
Henkilökohtainen viesti
 
Olen Sedonassa ja minua on siunattu ihanalla tilalla loppuvuoden ajaksi. Tietysti kaikki voi muuttua silmänräpäyksessä. Olen kuitenkin innostunut, että minulla on tukikohta tämän transformaatiovaiheen aikana. Uusia luomuksia on asettumassa riviin, ja nautin kovasti kaivatusta virkistävästä levosta.
 
Tuleva videolähetys: Beyond the Ordinary Show tiistaina 28.4. klo 17 PDT. Suora videolähetys jossa esiintyvät Sandra Walter ja John Burgos. Aihe: Purkaminen ja kvanttiuudestisyntymä tässä nyt-hetkessä.
 
Tukevia ilmaisia työkaluja
 
Kokonainen webinaari siirtymisestä ruumiillistumisaikajanoille – mitä ne ovat, miten ne vaikuttavat matkaasi ja miten niitä muutetaan.
 
Ylösnousemuksemme ruumiillistumisvaihe: video – hyvä niille, joille ruumiillistuminen on uutta.
 
Jumalaisia DNA-määräyksiä: e-kirja – valmistaudu päivityksiin!
 
Lähetän kaikille rakkautta, vahvuutta ja korkeampaa viisautta tämän matkamme ainutlaatuisen vaiheen aikana. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >