HomeViestejäSandra Walter18.4.2020 - Kvanttimuutos käynnissä kaikissa ulottuvuuksissa

18.4.2020 - Kvanttimuutos käynnissä kaikissa ulottuvuuksissa

KVANTTIMUUTOS KÄYNNISSÄ KAIKISSA ULOTTUVUUKSISSA
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
18.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
https://mcusercontent.com/3ab536d3544c908f7d663ca60/images/ec1eb686-ca29-4e8c-98a8-4294ab0d487c.png
 
Siunausta, rakkaat.
 
Porttiaktiivisuuden voimakas vaihe on menossa. Aioin kirjoittaa paljon pidemmän artikkelin. Huomiotani kuitenkin tarvitaan Gaiassa ja sisäänvirtauksessa tänä viikonloppuna. Toivottavasti pystyn kirjoittamaan maanantaina.
 
Ennustettu tietoisuutta ja ulottuvuutta muuttava vaihe on käsillä. Ruumiillistajat, käyttäkää nämä taajuudet tukemaan ylösnousemustanne tässä nyt-hetkessä. KIITOLLISUUTTA kaikille, jotka jatkavat tämän uuden valon kutsumista ja palvelevat näiden taajuuksien avoimena kanavana.
 
Tämä kvanttitoiminta palvelee kaikkia ulottuvuuksia, todellisuuskerroksen toisensa jälkeen sulautuessa nyt YHDEKSI ja kumotessa alemmat ulottuvuudet kirkkaalla elävällä Kristus-valolla. Saatat nähdä korkeampien ulottuvuuksien "päällyskerroksen" tulevan selvemmäksi, fyysisemmäksi.
 
Tämä on erityisen totta omassa olemuksessamme. Muutaman viime päivän viestinä on ollut LEVÄTÄ ja sallia DNA:n muuttaa fyysisiä ulottuvuuksia, mukaan luettuna oma kehotietoisuutemme. Erittäin voimallinen muutosviikko on käynnissä, kun pidämme kvanttikenttää korkeimmille kehityskaarille.
 
Tunne se, omista se ja ilmaise sitä ajatuksissa, sanoissa ja toiminnassa. Monista teistä tuntuu YLIMAALLISELTA seuraavan viikon aikana, ylläpitäen korkeamman valon ja korkeampien ulottuvuuksien vahvistumista, kun alemman purkaminen voimistuu myös. Vastuullinen luominen on AVAIN. Pitäkää vakaa fokus päällekirjoittamisessa, uusien ulottuvuuksien uuden ilmaisumuodon syntyessä tässä nyt-hetkessä.
 
Fyysiseen kokemukseen voi sisältyä:
 
* unisia ja unenomaisia transsimaisia tuntemuksia
* ajan pysähtymis- ja nollapistehiljaisuustuntemuksia
* syvä sydänkentän transformaatio; voi tuntua siltä, että teet siirtymän
* autuustiloja; rakkauden ylläpitäminen
* voimakkaat tuntemukset jumalaisesta äidistä ja ylösnousseesta Gaiasta kumoavat alemmat pelko-ohjelmat vapaudella, anteeksiannolla ja uudella-Maalla-nyt
* vuorovaikutus uusien kosmisten tähtiporttien kanssa näyissä, unitilassa tai meditoidessa
 
Muistetaanpa, että pelkoa ei ole korkeammissa ulottuvuuksissa – ei ole koskaan ollut. Tuleminen takaisin tähän viisauteen karistaa vanhojen ohjelmien akaasiset jäljet ja toivottaa tervetulleeksi totuuden vapaudesta. Kumoa omat luomuksesi ja kietoutumisesi ja elä tämä vapaus-henkiinheräämisaktivointi nyt.
 
Olemme syvällä Gaian kanssa tässä polariteettimuutoksessa.
 
http://www.sandrawalter.com/wp-content/uploads/2020/04/Screen-Shot-2020-04-17-at-4.00.40-PM.png
 
Jaoin Mono-järven aktivointikokemuksen muutama viikko sitten. Portinvartijat ja verkkotyöläiset, olette saattaneet huomata polariteetin muutosaktiivisuutta tulevan tuon tähtiportin läpi. Maanjäristysaktiivisuus on tuon energia-avautumisen fyysistymistä, ja se jatkuu Mono-järvellä, kun portti laajenee. Huomatkaa voimakas aktiivisuus tuolla alueella järistyskartoilla. Tuo ankkuripiste on yhdistytty jälleen uuteen tähtiporttijärjestelmään, ja se auttaa meidän kutomisessa takaisin orgaaniseen kosmiseen tähtiporttijärjestelmään.
 
Orgaaniset tähtiportit yhdistävät myös planeettoja, tähtiä ja galakseja uuteen universaaliin kokemukseen. Galaktinen perintömme säteilee ulos siitä, mitä olemme saaneet aikaan täällä Gaialla. Gaia on ainutlaatuinen avain universaaliin uudelleenkirjoittamiseen, ja kosmisen tason perspektiivimme todistaa planeettojen, kuiden, aurinkojen, tähtijärjestelmien ja galaktisen keskuksen kristalli-uudelleenkirjoittamista (joka voimistuu myös tässä nyt-hetkessä).
 
Lyhyesti sanottuna kaikki vääristymät pyyhitään. Ruumiillistumisen myötä emme enää pidä noita muistoja kentässämme. Vapaus!
 
Valitse fokuksesi viisaasti. Purkaminen ja henkiinherääminen tapahtuvat samanaikaisesti, ja kokemisemme nopeutuu nollapiste-energioiden lisääntyvän ruumiillistamisen myötä.
 
Sunnuntain ykseysmeditaatio – DNA:n supersäteilyn aktivoiminen
 
Milloin: sunnuntaina klo 5.11, 8.11, ja 11.11 PST (UTC-7)
Missä: missä tahansa olet; poissa linjoilta ja luonnossa, kun on mahdollista
Miten: keskitä itsesi, hengitä ja ilmaise aikomus yhdistyä kaikkiin ykseysmeditoijiin
 
Avaudu palvelemaan rauhan, harmonian, rakkaus-valon ja ylösnousemuksen voimistumisen puhtaana kanavana. Leiki yhdistyneen DNA-supersäteilyn kanssa (yhdistyneen kultaisen rodun koodien kvantti-DNA-vahvistuminen), jos opastetaan. Nuo aktivoinnit ovat ulottuvilla tietoisen aikomuksen myötä.
 
Meditoi hiljaisuudessa 33 minuuttia tai käytä jotain opastettua laajentumismeditaatiota, kuten Kristus-valoaktivointi (linkki alla).
 
Tämä synkronoitu harjoitus on opettanut meille viimeiset neljä vuotta, miten PIDETÄÄN VALOA ulkoisista olosuhteista huolimatta ja yhdistytään telepaattisesti YHDEKSI tietoisuudeksi, ilman epäorgaanisen teknologian tarvetta.
 
Lisätkää hastag #sundayunitymeditations sosiaalisen median postauksiinne toistenne löytämiseksi ja SANAN LEVITTÄMISEKSI. Mitä enemmän on puhtaita sydämiä jumalaisessa palvelussa, sitä voimakkaampi vaikutus.
 
Kuvia jaettavaksi, aikamuunnin, ohjattu meditaatio ja yksityiskohtia täältä.
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
Huomautus Schumannin resonanssikaaviosta. Muistutus (vuodesta 2009 saakka!), että uutta valoa ei voi mitata tällaisilla lineaarisilla työkaluilla. Se on lähin lineaarinen kuva siitä, mitä tunnemme. Parasta TUNTEA se, mitä tapahtuu näissä porteissa – kaavio on hauska esitys kokemuksestamme ja hauska viite niille, jotka tarvitsevat lineaarista taustatukea matkalleen. Monista tulkinnoistaan huolimatta, tämä venäläinen työkalu voi olla selittämättömästi synkronissa kokemustemme, aktivointien, meditaatioiden, porttiavautumisten jne. kanssa. Käytämme näitä kuvia ja auringon välähtelyä ja muita kaavioita, kun ihmiset heräävät. Kuten aina, 3D-kaaviolla ei pysty täsmällisesti mittaamaan uutta valoa. On hauskaa todistaa kvanttituntemusten läpivuotoa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >