HomeViestejäSandra Walter8.4.2020 - Transformoituva magnetismi ja vapaus- ja henkiinheräämiskoodit

8.4.2020 - Transformoituva magnetismi ja vapaus- ja henkiinheräämiskoodit

TRANSFORMOITUVA MAGNETISMI JA VAPAUS- JA HENKIINHERÄÄMISKOODIT
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
8.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta, rakkaat.
 
Huom. Olen ollut jumalaisesti muuntuneessa tilassa Mono-järvellä portin avautumisesta saakka 3.4. Saavuin Sedona-paikkaani lauantaina, täällä ei kuitenkaan ole ollut intenertiä tällä viikolla. Jumalainen ajoitus tosiaankin! Minulla on ystäviä Sedonassa, joten pystyn tänään lataamaan postaukset, lähettämään uutiskirjeen ja sunnuntain ykseysmeditaatiomuistutukset. Sitten vietän tämän pyhän käytävän "hehku-säteile-meille" -henkiinheräämistilassa. Tässä nyt-hetkessä tapahtuu kenttämme syvää parantumista ja uudistumista. Aion kiinnittää huomiota.
 
Saanko ehdottaa taukoa kollektiivisesta epämukavuudesta tuntemattomaan liittyen ja sen käytettämistä omaan matkaasi. Nauti joistain luovista ja pyhistä ponnistuksista siihen transformaatioon, jota nämä energiat tarjoavat meille tällä hetkellä. Kiitos myös kärsivällisyydestänne sähköposti- tai sosiaalisen median vastausten kanssa.
 
Mono-järvi ja magnetismimuutokset
 
Saatat muistaa tähtiporttiavautumisen Mono-järvellä viime vuonna 3.7., päivää ennen kuin minut lähetettiin Ridgecrestiin vapauskoodiaktivointia ja siihen liittyvää puhdistamista varten China-järvellä. Mono-järvi on magneettimuutosten (napamuutosten) dokumentoitu aloituskohta sekä useiden aktiivisten suotuisien kosmisten tähtiporttien paikka. Nämä ovat yhteydessä tähtijärjestelmiin, jotka osallistuvat aktiivisesti Gaian transformaatioon, koska se vaikuttaa moniin maailmoihin ylösnousemuksellaan.
 
Lähdin Mount Shastalta varhain ja saavuin perjantaiaamuna 3.4. hyvin voimakkaaseen moniulotteiseen kenttään Mono-järvellä. Magnetismi oli tosiaan muuttumassa. Puskin kouriintuntuvien kenttien läpi päästäkseni järvelle (joka on teknisesti ottaen suljettu nyt). Osa tästä vierailusta oli panna alulle "kolminaistettu" magnetismi, joka on napamuutoksen, polariteettimuutoksen pehmeämpi versio. Se avaa kristalliverkon kumoamaan ja ylikirjoittamaan kaksinaisuuspolariteetit, joita ajankohtaiset globaalit olosuhteet ovat jonkin verran stimuloineet.
 
Ylösnousemuksemme, ruumiillistumisemme, uuden Maan ulottuvuudet ja kristallisillat uuteen Maahan luodaan muuttamalla toruskenttämagnetismia. Ne kentät jotka pitävät vanhoja polarisoituneita todellisuuksia paikoillaan, hajoavat. Kentät jotka on luotu kristalliverkon ja uuden Maan ulottuvuuksien kautta, vahvistuvat. Toruskentät sydämen ja DNA:n ympärillä alkavat resonoida korkeampien ulottuvuuksien laajentuneiden kenttien kanssa. Ne pyörivät nopeammin, värähtelevät nopeammin ja aikaansaavat värähtely-yhteensopivuuden uuteen kokemukseen.
 
Matkustaminen näiden sulkeutumisten aikana oli mielenkiintoista. Luojan kiitos, portinvartijoilla ja verkkotyöläisillä on paljon kokemusta matkustaa käyttämättä hotelleja tai palveluja. Kaikilla minne menin – Mount Shastalta Mono-järvelle, Kuolemanlaaksoon, Vegasiin, Mohaveen ja Arizonaan – oli sama avainviesti: hyväntahtoiset allianssit ovat soluttautuneet suurimpaan osaan näistä avainalueista. Ja se täydentää vapauskoodiaktivointia – kaikille.
 
Transformaatio – tämän kuukauden pituisen portin viimeinen vaihe
 
Tämä pyhä viikko sisältää monia lahjoja ensiruumiillistujille. Henkiinheräämiskoodit, vapauskoodit ja syvät "kuolema uuteen elämään" -vertauskuvat ovat täysin vahvistettuja nyt. Magnetismin muuttumisen myötä, sinulla saattaa olla huimausta, sekavuutta, äkillisiä aaltomaisia tuntemuksia kentissäsi, Gaian keikkumistuntemuksia tai levitointituntemuksia. Kun purkautumisen fyysistyminen lisääntyy, ruumiillistumamme fyysistyy. Valokehomme on transformaatiossa, mikä purkaa vanhaa tietoisuutta ja syvää solumuokkausta.
 
Tiiviimmän magnetismin löystyminen lisääntyi porttiavautumisen myötä 3.4. ja globaalin tähtisiemenfokuksen myötä 444:ään. Kiitos kaikille, jotka osallistuivat moniin joukkomeditaatioihin lauantaina ja sunnuntaina. Harjoitettuamme neljä vuotta viikoittaista globaalia meditointia, meistä tuntui tosiaankin vanhimmilta. Ylläpidimme massiivisia suojakenttiä uusille meditoijille ja selkeän nollapistefokuksen vahvistumista korkeimpiin lopputuloksiin ja uuteen Maahan nyt.
 
Transformaatiota joka tasolla
 
Vaikka ulkoinen voi näyttää hataralta tai kaoottiselta, yllytän sinua tuntemaan, mitä tapahtuu henkilökohtaisessa matkassasi. Pane merkille, mikä on sinun ja mikä on kollektiivista ahdistusta. Jos pystyt, ota muutama päivä pyhään seremoniaan, henkilökohtaiseen näkemykseen ja rauhallisen tasapanon ylläpitämiseen kaikille osallisille. Sytytä nuo vapauskoodit suurimmilla ja laajimmilla unelmilla itseilmaisusta ja vapaudesta, mitä voit kuvitella. Valomaadoita ne näihin todellisuuksiin taiteella, musiikilla, runoudella ja luomuksilla, jotka kohottavat sydämen ja mielen uuden Maan tasolle. Meditoi nollapistehiljaisuudessa usein. Anna korkeamman itsesi eliksiirien virrata esteettä.
 
Henkiinheräämistaajuus ja pääsiäissunnuntai
 
Hyödynnämme henkiinheräämisen vapauskoodeja koko viikon, mikä huipentuu tämän vahvistetun portin viime päiviin 13.4. Pääsiäinen sisältää koodit kultaisen rodun kuolemattomuuteen ja henkiinheräämiseen. Käytä sitä viisaasti.
 
Tuntemukset alemman aikajanan poisputoamisesta ovat olleet jatkuvia. Miten voit heijastaa tätä omassa elämänvirrassasi? Paljon tästä nyt-hetkestä on levon, tasapainon ja näiden uusien taajuuksien integroitumisen sallimista. Monet ovat kokeneet sen auringon välähtelyn tai Kristus-aktivoinnit, joita kuvasin joulukuussa. Tämä on koko kehon uudelleenkirjoituskokemus, ikään kuin "vaiheilisit" täysin pois alemmista todellisuuksista. Se tapahtuu monta kertaa ylösnousemusprosessissamme – tämä viimeisin kierros on kovasti vahvistunut ruumiillistumisen myötä. Vaikka se tuntuu isolta hetkeltä sinulle, se on ykseystietoisuuden kollektiivisten DNA-koodien ja kultaisen rodun aktivoitumista valmistautuneiden sydänten ja DNA:n kautta.
 
Kun ankkuroimme nämä kokemukset ruumiillistujien kautta, herätämme lisää kollektiivia. Mitä useammat heränneet päättävät nostaa tasoa ja ylösnousta, sitä enemmän vapauskoodeja aktivoidaan kollektiivisessa ihmisgenomissa.
 
Korkeammalle aikajanalle siirtymisen pointti on saada kaikki halukkaat sydämet Kristus-aikajanoille, kun vanhat aikajanat romahtavat kollektiivisissa todellisuuksissa. Globaalit olosuhteet ovat selvä indikaattori purkautumisesta, sekä syvä alitajuinen kanssaluomus heränneiden tarpeesta pysäyttää kaikki, kääntyä sisäänpäin ja arvioida uudelleen henkiset sydänpohjaiset halumme tähän matkaan.
 
Sunnuntain ykseysmeditaatiot sisältävät aikomuksen henkiinheräämistuesta. Työskentelemme joidenkin Itsen hyvin korkean tason olentojen ja tasojen kanssa tällä hetkellä. On todellista ja puhdasta tukea kaikille halukkaille sydämille palvelussa.
 
Muista: jos internet kaatuu tai mikä tahansa häiritsee lineaarisia työkaluja, sunnuntain ykseysmeditaatiot ovat aina olemassa. Yhdistymme klo 5.11, 8.11 ja 11.11 PDT (UTC-7) 33 minuutiksi. Yhteydettä, missä tahansa olet. Nollapistehiljaisuudessa tai omassa meditointimenetelmässäsi.
 
Osallistumisesi on hyvin tervetullutta. Yksityiskohdat, aikamuuntimet, grafiikat ja tekstit jaettavaksi sosiaalisessa mediassa hashtagilla #sundayunitymeditations ja ilmainen ladattava ohjattu meditaatio ovat saatavilla täältä.
 
Pyhää ja transformoivaa porttia, rakkaimmat timanttisydämet!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >