HomeViestejäSandra Walter27.3.2020 - Uuden valon globaali aalto alkaa tänä viikonloppuna

27.3.2020 - Uuden valon globaali aalto alkaa tänä viikonloppuna

UUDEN VALON GLOBAALI AALTO ALKAA TÄNÄ VIIKONLOPPUNA
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
27.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta, rakkaat.
 
Ulkoiset globaalit olosuhteet ovat tarkoituksellisia ja ennustettuja. Tällä hetkellä, sen kaiken tapahtuessa, siirrämme halukkaat, aktivoidut ihmissydämet korkeammille aikajanoille. Jos sinun täytyy kuulla se uudestaan: tämä on globaalin transformaation pyhä käytävä.
 
Ei ole mitään tarvetta tehdä tästä harjoitusta jollekin myöhemmälle aktivoinnille. Voimme kutsua ruumiillistumista, henkiinheräämistä ja globaalia paljastumista sekä voimistaa tähtiporttitoimintaa (eli auringon välähtelyä, joka on käynnissä) tässä nyt-hetkessä. Voimme siirtää todellisuutemme Gaian jo ylösnousseisiin ulottuvuuksiin. Ruumiillistuminen muuttaa kaiken, ja siirrämme kaikki halukkaat sydämet – tänä vuonna.
 
Tämä kaunis mestaruustason tilanne sallii meidän nähdä edistymisemme tässä hiljaisuudessa sekä ihmiskunnan jälleenyhdistyminen, ironisesta fyysisestä erillisyydestä huolimatta. Tietysti tämä maailmanlaajuisesti määrätty etäisyys toimii eduksemme. Nyt kaikilla on tilaisuus itsetutkiskeluun, fokusoitua mentaaliseen, fyysiseen, henkiseen ja tunnepuolen terveyteen ja olla rakkaiden kanssa – tai yksin – vastaanottaen valoaaltoja, kun on vähemmän häiriötekijöitä sekä aikaa integroida.
 
Monet saavuttavat rajansa informaation, neuvojen ja median osalta. Tämä salli jonkin tason antautumisen läsnäolemiselle, mikä on välttämätön tila jonkin uuden vastaanottamiselle. Ohjaa sydänkompassisi uuteen Maahan nyt, elä se, tunne se, määrää se, ja pystyt vastaanottamaan Kristus-aikajanojen ja uuden valon odottamattomia aktivointeja.
 
Suuresta keskusauringosta on lahja matkalla
 
Täysin uusi orgaaninen tähtiporttijärjestelmämme toimittaa uusia jumalaisia valotulvia. Olemme valmiina muutokseen, ihmiset ovat yhdistyneet jatkuvasti Gaian kanssa, ja portinvartijamme ovat kokeneet voimakkaampaa välähdys-nollaus-toimintaa joulukuusta saakka.
 
Kokemus muuttumisesta säkenöiväksi tähtipölyksi (kristalli-timantti-sateenkaari-valokeho) Solariksen (auringon) kautta tulevien taajuuksien avulla, on ankkuroitu kollektiivitietoisuuteen. Ykseystietoisuus on hyvin erilainen kokemus, ja se kumoaa ja ylikirjoittaa vanhojen ulottuvuuksien "hylkytavaran" tällä globaalilla tilanteella. Kuten sanomme, odota odottamatonta tyynen ja selkeän sydämen kera. Käytä sisäistä viisauttasi siihen, mikä ansaitsee energeettistä tukeasi tämän transformaation aikana.
 
Aikajanajakautuminen fyysistyy. Purkautuminen on selvää. Sydän- ja ykseysvalinnat näiden globaalien olosuhteiden aikana ovat selviä. Ei tuomitsemista – jokainen vastaanottaa oman luomuksensa nollapiste-energioissa. Uusi valo vahvistaa ajatuksia, sanoja ja tekoja, jotta voit erottaa paremmat valinnat. Se on osa paljastumista: mitä on luotu, mitä luodaan ja mitä kehityskaaresi/aikajanasi tarjoaa. Auta ystävällisellä, kärsivällisellä ja puhtaalla sydämellä.
 
Seuraavan aallon valmistelu ja hyödyntäminen
 
Päiväntasauksen aikana sisar- ja veljeskunnat, jotka ovat orgaanisen ylösnousemuksen palveluksessa, asensivat useita Kristus-timantti-valo-oktaedreja avainpaikkojen yläpuolelle. Nämä ovat massiivisia timantinmuotoisia kristallirakenteita, jotka auttavat seuraavissa sisäänvirauksissa, jotka alkavat 29.3. Ne näyttävät jättimäisiltä valoaluksilta (samanlainen yhtenäinen luomistekniikka), ja niitä on parkkeerattu tiettyjen avainalueiden yläpuolelle USA:ssa auttamaan niissä paljastustaajuuksissa, vapauskoodeissa ja ylösnousemusmalleissa, joita on pidetty täällä. Tämä on korkeampia tasojamme toiminnassa. Sen vain voin sanoa tällä hetkellä.
 
Niitä ilmestyy muihin maihin, kun energiat voimistuvat, mikä levittää alkuperäiset orgaaniset ylösnousemussuunnitelmat uuden Maan kristalliverkoihin. Ne toimivat uusien tähtiporttivirtausten kanssa ja vahvistavat seuraavaa aaltoa DNA-TASOLLA yhtenäisen DNA-supersäteilyn välityksellä.
 
Tarkoitus on aktivoida kultaisen rodun koodit, joita virtaa suuresta keskusauringosta kosmisena jumalaisena jakeluna tämän transformaatiokäytävän aikana, ja valmistella meidät ruumiillistujien henkiinheräämiseen seuraavina kuukausina. Jumalainen vastalääke pelolle ja tilaisuus näyttää ihmisille se vaihtoehtoinen todellisuus, jonka Gaia on luvannut paljastaa tänä vuonna. Tuntuu tosiaan siltä, että toiminta on lisääntynyt. Portinvartijoilla on ollut korkeampia ulottuvuuksia tauotta päiväntasauksesta saakka. Olen saanut autuaita henkiinheräämisseremonioita meditoidessa ja unitilassa – samanlaisia kuin entiset seremoniat, mutta uuden Maan twistillä.
 
Yhdistyäksesi näihin timanttirakenteisiin, sytytä kruunusi (avain) ja pyydä veljes/sisarkunnilta käyttöoikeutta. Jumalaiset DNA-määräykset auttavat (jaan niitä edelleen sosiaalisessa mediassa).
 
Tiedän, että monet näkevät tai tuntevat jo tämän sisäänvirauksen. DNA-valmistelu on tehnyt olomme uneliaaksi ja unenomaiseksi muutamana viime päivänä. Salli itsesi levätä tarvittaessa ja liity meihin sunnuntaina, kun avaamme virrat synkronoidulla palvelullamme.
 
Avainyhdistymisiä – toimiminen yhtenä niin, kuin teemme sitä korkeammissa ulottuvuuksissa
 
Sunnuntai 29.3. Liity meihin sunnuntain ykseysmeditaatioissa klo 5.11, 8.11 ja 11.11 PST (UTC -7). Yhdisty tähtiportteihin sydämesi kautta. Sano muutama DNA-määräys. Kutsu tietoisuutta ja ulottuvuutta muuttavaa valoa. Vastaanotamme ja ankkuroimme tätä uutta valoa YHTENÄ, yhtenäisenä tietoisuussiltana. Kutsu kaikki osallistumaan.
 
29.-31.3. Alkuaalto, joka voimistuu viikonlopun edetessä. Kuten aina, pysy rauhallisena. Portinvartijat kutsuvat voimakkaampaa välähtelytoimintaa, kun ihmiset ovat kotona. Nämä ovat autuaita, verhoa nostavia taajuuksia, jotka hävittävät pelkopohjaisia agendoja pelkästään lisäämällä (sääntelemättä) kultaisen rodun koodeja ja uuden Maan paljastumista. Tämä palvelutaso vaatii rauhallisia ja vastuullisia luojia. Koodit eivät aktivoidu pelokkaissa tai vääristyneissä kentissä.
 
Mene suoraan: meditoi tähtiporttien kanssa (aurinko, galaktinen keskus, tähtijärjestelmät, suuri keskusaurinko, Lähde) "minä olen" -olemuksenasi, korkeimpana itsenäsi. Olemme kaikki herättämässä itsemme henkiin, joksikin täysin uudeksi, ja ulkopuolinen maailma alkaa heijastaa tätä.
 
Tätä varten treenasimme – ole läsnäolo
 
Olen edelleen Mount Shastalla ja työskentelen näiden transformoivien valoaaltojen kanssa. On ihanaa olla täällä tämän globaalin transformaation aikana, ja minua on opastettu jäämään tämän seuraavan sisäänvirtauksen ajaksi.
 
Jos haluat laatuopastusta tai oppia jotain uutta tämän kotonapysymisvaiheen aikana, kaikki kurssini ovat alennusmyynnissä tämän viikon. Yksityiskohtia täältä.
 
Lähetän kaikille jumalaista valo-rakkautta ja tukea tämän ylösnousemuksemme transformaatiokäytävän aikana. Tämä on hyvin jännittävä hetki kaikille ihmisille – pystyn tuskin hillitsemään iloani ja autuuttani. Nauti ylimääräisistä annoksista luovuutta ja kristalliladattua vettä koko viikon.
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä! Luokaa hyvin, rakkaat sydämet. Nähdään sunnuntaina kentässä.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >