HomeViestejäSandra Walter12.3.2020 - Nopeita todellisuusmuutoksia ja päiväntasausraportti

12.3.2020 - Nopeita todellisuusmuutoksia ja päiväntasausraportti

NOPEITA TODELLISUUSMUUTOKSIA JA PÄIVÄNTASAUSPORTTI
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
12.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta, rakkaat.
 
Ennustettu voimistuminen tuottaa surrealistisia vaikutuksia ylösnousevassa kollektiivissa. Kuten aina, hyväksymme nämä muutokset tietäen, että olemme uuden jumalaisen vapausmallin polunraivaajia.
 
Heräsin eilen uusien valoenergioiden ja täysin uuden todellisuuden täyttämänä. Kaikki tuntui täysin erilaiselta – jälleen. Tätä tapahtuu koko ylösnousemusprosessimme ajan, kun karistamme vanhaa itseä. Kuitenkin nyt kun meillä on vanhojen järjestelmien kosmisen tason purkamista uusien tähtiporttijärjestelmien kautta ja hyvin korkean tason ruumiillistumista tapahtuu Gaialla, alempien ulottuvuuksien romahtaminen tuntuu tältä – jatkuvasti. Vanhojen todellisuuksien, aikajanojen ja kiinnikkeiden täydellistä poisputoamista.
 
Keinotekoiset luomukset on helppoa purkaa tai sammuttaa kollektiivisella aikomuksella, yhtenäisyydellä ja sopimuksella (toiminta). Luonnonmukaiset luomukset selviytyvät, koska ne käyttävät puhdasta Lähde-energaa, jumalaisen rakkauden tai Jumalaisen äidin taustavärähtelyä. Koska harjoittelemme kaiken tämän kokemista samanaikaisesti nollapistesydämen kautta, tunnemme korkeamman nyt-hetken, vanhan nyt-hetken ja kummallisen välitilan kehossa. Näin ollen tasapaino, meditointi ja itsehoito ovat oleellisia.
 
Reaktiosi osoittaa tietoisuustasosi
 
Aikajanajakautumisista tulee fyysisiä tänä vuonna – ja se on hyvin selvää keinotekoisten, pelkopohjaisten aikajanojen ja luonnonmukaisten uuden Maan kristalliluomusten fyysistyessä tällä hetkellä. Katso korkeammasta perspektiivistä (älä unohda, kuka olet, rakas sydän) ja näe totuus siinä, mitä tapahtuu.
 
Ne jotka ovat harmoniassa Veljeskuntien ja Sisarkuntien kanssa, saattavat tuntea kontrolloitujen aikajanojen selvää vähentymistä tässä nyt-hetkessä. Teidät vapautetaan noista todellisuuksista, ja vapauskoodit lisääntyvät omassa DNA:ssanne. Kulissien takana ja energiatasolla tapahtuu massiivisia sulkeutumisia. Muistakaa, että se on energiatuen poistamista, ei taistelua. Huomatkaa värähtelevät ja välähtelevät kentät, kun uusi valo tunkeutuu verhojen läpi.
 
Keskityimme laajamittaisesti kuolemaan vuoden alussa. Portinvartijat saattavat olla vähän ylirasittuneita, kuitenkin innostuneita. Tiimimme ja korkeammat tasot ovat hyvin linjassa tällä hetkellä. Monet ovat erittäin kiireisiä unitilassa, koska tähän liittyy monia itsen tasoja ja alliansseja, joita ylläpidetään yläkerrassa.
 
Henkilökohtaisessa elämässä tuntuu surrealistiselta kehityskaarien vähentymiseltä. Nämä muutokset todellisuudessamme fyysistyvät – eilen peruttiin Joogafestivaali, päivää ennen, kuin sen oli määrä alkaa.
 
Mount Shasta on kutsunut minut kotiin päiväntasausta varten, ja tunnen sen voiman, mitä kohta tapahtuu. Selkeä kosmisen tason, Lähdetason havaintotapa sydämen kautta palvelee meitä hyvin tämän käytävän aikana.
 
Lauantai 14.3. – Päiväntasausta edeltävä webinaari
 
Koska ennustettu transformaatiovaihe 13.3.–13.4. on käsillä, emännöin nettiwebinaarin lauantaina 14.3. klo 10–12 PDT. Annan sensuroimatonta informaatiota siitä, mitä tapahtuu tämän vaiheen aikana, puhun käsillä olevista globaaleista ongelmista, vahvistan meitä jumalaisessa valossamme, annan työkaluja nousta kollektiivisen ajatusmuototohinan yläpuolelle ja harmonisoin kultaisen rodun DNA-koodien ja Kristus-aktivoinnin sisäänvirtauksien kanssa. Sen jälkeen vastaan kysymyksiin. Liity seuraamme livenä tai katsele/kuuntele nauhoitus. Yksityiskohdat täältä.
 
Päivitys kristalliyhtymisestä
 
Ensin lähetän jättimäisen sydänsäteen Korkeavärähteiselle heimolle, kun rekisteröinnit lisääntyivät tällä viikolla. Se kertoo PALJON tähtisiemenperspektiivistä, yhtenäisestä aikomuksesta ja korkeamman opastuksen seuraamisesta.
 
Minulla oli sydämellinen tapaaminen Sedonan luovan elämän keskuksen kanssa tapahtumastamme ja ajankohtaisista yleisistä terveyshuolista. He näkivät (ja ihailivat) ryhmämme fokuksen, voiman ja läsnäolon 12-12-tapahtumassa ja olivat samaa mieltä siitä, että on tärkeää toteuttaa korkeamman tason opastuksemme ja ottaa käyttöön aktivointimme tämän voimakaan portin aikana.
 
Rehellisesti sanottuna, minusta tuntuu voimakkaammalta kuin koskaan. Jotkut kamppailevat kollektiivisten ajatusmuotojen kanssa, ja he ovat aidosti huolestuneita. Kunnioitan kaikkia kokemuksia siitä, mitä tapahtuu. Tunnen – ja Keskus ja pitopalvelumme olivat samaa mieltä – että tämä pelko-, kontrollointi- ja sairausagenda purkautuu nopeasti. Perumisen tai lykkäämisen sijasta selvitämme Livestream- ja nauhoitusvaihtoehdot niille, jotka tuntisivat olonsa turvallisemmaksi kotona. Se tuntuu hyvältä investoinnilta. Lisää siitä hyvin pian.
 
Te joilla on lippu tällä hetkellä, antakaa minulle hetki selvittää yksityiskohtia. Viivyttäkää kaikkia "mitä tehdään" -sähköposteja päiväntasauksen yli, kiitos. Saatte pitkähkön sähköpostin, jossa on vaihtoehdot, ja yksityiskohtia postataan Tapahtumasivulle mahdollisimman pian. Muistakaa, että minun täytyy matkustaa tällä viikolla. Hengittäkää ja tuntekaa korkeampi kokemus siitä transformaatiosta, jota kanssaluomme.
 
Määräyksiä nyt-hetkeen
 
Jaan DNA-määräyksiä sosiaalisessa mediassa kesäkuun alun porttiin saakka. Voit katsoa niitä, vaikkei sinulla olisi tiliä.
 
Sunnuntain ykseysmeditaatiot – päiväntasauksen yhdistyminen
 
Yhtenäisyys rakentaa henkistä voimaa. Kultaisen rodun kollektiiviset DNA-koodiosuudet ovat "päällä". Lisäämme kaikkien epätäydentävien todellisuuksien ylikirjoittamista ja mitätöimistä tässä nyt-hetkessä.
 
Liity meihin sunnuntaina 15.3. klo 5.11, 8.11 ja 11.11 PDT (UTC -7) globaaleihin ykseysmeditaatioihimme.
 
Globaali päiväntasausmeditaatio/seremonia
 
Meillä on erityisykseysmeditaatio torstaina 19.3. klo 20.49 PDT (UTC -7) päiväntasauksen huipentuessa. Avatkaa sydämenne, meditoikaa tai juhlikaa, selkeän aikomuksen kera nostaa rakkaus-valotasoa.
 
Lähetän kaikille ekstrarauhaa, -voimaa ja -suojelua tälle viikolle. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >