HomeViestejäSandra Walter5.3.2020 - Päiväntasausvalmistelua - paljastuminen, ääni ja suojautuminen

5.3.2020 - Päiväntasausvalmistelua - paljastuminen, ääni ja suojautuminen

PÄIVÄNTASAUSVALMISTELUA – PALJASTUMINEN, ÄÄNI JA SUOJAUTUMINEN
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
5.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta, rakkaat.
 
Gaia on kertonut, että se paljastaisi uusia ulottuvuuksia tänä vuonna, kun saamme taas kyvyn fokusoitua korkeampaan ilmaisuun ja oppia olemaan jumalaisia luojaolentoja. Kultaisen rodun DNA-koodit jotka ovat olleet horroksessa Atlantiksen jälkeen, aktivoituvat ruumiillistujissa. Korkeammat tasomme ovat toistaneet viimeiset viisi vuotta tätä viestiä: näyttäkää, että pystytte olemaan vastuullinen Luoja, ja koodit aktivoivat jälleen Luojatilan. ©
 
Ruumiillistuminen vaatii puhdasta korkeinta aikomuskenttää. Siirrä fokus ilmaisumuotosi hienovirittämiseen, jos haluat tämän aktivoinnin. Gaia paljastaa seuraavat askeleet DNA:mme kvanttivaikutuksen kautta, paljastaen sen, mikä on jo luotu ja tallennettu tulevalle/korkeammalle aikajanallemme.
 
Laita kätesi maahan ja pyydä sitä paljastamaan korkein kehityskaaresi. Saatat saada tämän lahjan siltä tai tuntea uuden kosmisen tähtiporttijärjestelmän. Sama pätee aurinkoon ja sen välähtelyyn, joka on jo käynnissä – yhdistä sydämesi Solarikseen ja pyydä. Nämä aktivoinnit tuntuvat siltä, että Tapahtuma tapahtuu soluissasi, ikään kuin solusi ja valokehosi laajenevat ulospäin poreilevaksi timanttitähtisumuksi.
 
Kiville laulaminen – muistutus äänen käyttämisestä
 
Muutama vuosi sitten plejadilaiset muistuttivat meitä laulamaan kiville ja avaamaan kentän äänellä. Tämä on säännöllinen harjoitus portinvartijoilla/verkkotyöläisillä, äänen käyttäminen aktivoinneissa ja porttityössä.
 
Valopuumerkkimme käyttämisestä oman äänemme avulla tulee tehokas työkalu tämän käytävän aikana. Huomaamme tämän kokoontumisissa – harmoniat ja soinnut, joita saadaan aikaan, kun soinnutamme, laulamme ja puhumme valokieltä tai sanskritiä yhdessä, luovat muuntuneen tilan. Teimme tätä 12-12-tilaisuudessa Sedonassa, mikä sai aikaan aistittavan kentän DNA-aktivoinnille ja suoran kokemuksen avoimesta portista korkeampiin ulottuvuuksiin. Mitä enemmän harjoitamme tätä taitoa yhdessä, sitä enemmän aktivoimme UUSIA taitoja muuntaa fyysisyyttä yhtenäisellä aikomuksella – ja äänellä.
 
Käytä soinnutusta, mantralaulua, valokieltä, laulamista ja määräyksiä henkilökohtaisella matkalla toimiaksesi korkeampana itsenäsi. Ole rento värähtelyjen osalta, kun ne muuttuvat ja puhdistavat kenttiäsi. Minulle avoimesta kanavasta on tullut voimakkaampi ja selkeämpi harjoittelun myötä vuosien saatossa, ja se voi olla voimakas verhon lävistävä aktivointi.
 
Mikä tärkeintä, silloin kun laulamme kiville, elementaaleille, kasveille, eläimille, vuorille tai mille tahansa Gaian aspektille aikomuksenamme kutsua esiin kristalli-ilmaisua, ne reagoivat, ikään kuin odottaisivat meidän lupaamme. Pidä se sydämessä ja pyydä kristalli/Kristus/uuden Maan versiota ilmaisemaan suoraan tuon puun, kristallin, kiven, puron, eläimen, kuun tai minkä tahansa kautta, joka tulee polullesi. Pyydä saada nähdä se – se näyttäytyy sinulle.
 
Käytä valopuumerkkiäsi äänesi kautta, avaa sydämesi ja ole vuorovaikutuksessa niin, kuin teemme korkeammissa ulottuvuuksissa. Yhdisty taas kosmisen ykseysrakenteen kanssa ja karkota vanhan Maan vääristymät – kaikki on yhtä rauhassa, harmoniassa ja ylösnousemuksessa. Tunnistamme, että koko Gaia käy läpi ruumiillistumista, ja voimme auttaa korkeamman ilmaisumuodon nopeampaa paljastumista tässä nyt-hetkessä.
 
Määräyksiä nyt-hetkeen
 
Jaan edelleen DNA-määräyksiä sosiaalisessa mediassa kesäkuun alun porttiin saakka. Voit nähdä ne, vaikkei sinulla ole tiliä.
 
Tässä on muutama määräys vuorovaikutukseen uusien tähtiporttien kanssa ja suojautumiseen pelkoajatusmuodoilta, jotka vahvistuvat ja fyysistyvät hajoavista energioista. (Huom. Kaikki voimistuu/fyysistyy erottelemaan aikajanamme ja kokemusvalintamme. Ohjaa ajatuksesi, sanasi ja todellisuusvalintasi viisaasti. Lopeta tai muuta vastuuttomat luomiskeskustelusi.)
 
Vedä henkeä. Tunne sydämen pyhä portti. Yhdistä Itsen kaikki tasot ja kerrokset tässä nyt-hetkessä.
 
Ääretön Luoja, puhdas Lähdetietoisuus – näe tämä. Tunne tämä. Jumalainen DNA sisälläni, avaa kosminen tähtiporttitoiminta, joka yhdistää minut puhtaiden luonnonmukaisten ylösnousemustähtiporttien jumalaiseen kosmiseen valoon. Vahvista tätä toimintaa jumalaisessa ykseydessä sydänkeskukseni ja korkeampien tasojeni kanssa. Harmonisoi, harmonisoi, harmonisoi.
 
Kutsun kaiken kaksinaisuuden muuntamista jumalaiseksi kolminaisuustäydellisyydeksi. Lähetän puhdasta rakkautta korkeampiin ulottuvuuksiin, yhdistyn niiden kanssa ja kutsun kosmisen Kristuksen ylösnousseita valkoisia liekkejä ja säteilevää timanttivaloa kaikkiin pyhiin portteihin ja uuden Maan kristalliverkkojärjestelmiin nyt. "Jumaloi" ja aktivoi rauhan, harmonian, ykseyden, jumaluuden, ehdottoman rakkauden sekä puhtaan ja aidon luonnonmukaisen ylösnousemuksen jumalaiset vapauskoodit sen maksimimäärän, jonka kosminen laki sallii tässä nyt-hetkessä.
 
Kutsun rakkauden, valon, jumalaisten harmonioiden ja ylösnousemusaktivointien korkeimpia tasoja tulemaan Kristus-tähtiporttien läpi, virtaamaan sisäisten tähtiporttieni läpi, vahvistaen jumalaista DNA:tani liittymänä suureen kohottamiseen ja puhtaan ja aidon luonnonmukaisen ylösnousemuksen paljastumiseen. Annan itseni kanavaksi tähän jumalaiseen toimintaan tässä nyt-hetkessä.
 
Rakkaat ylösnousemustähtiportit sisä- ja ulkopuolella, lähetän teille vilpitöntä kiitollisuuttani, rakkauttani ja jumalaista palveluani ja avaan itseni Lähdetietoisuuden puhtaaksi kanavaksi näiden ulottuvuuksien läpi, säteillen valomajakkana ja vahvistaen puhtaan jumalaisen rakkauden taajuuksia jokaisella ajatuksella, sanalla, teolla ja toimella jumalaisena olemuksenani tässä nyt-hetkenä.
 
Ääretön Luoja, jumalainen äiti, taivaallinen isä, Jumalan paratiisiauringot, suuren keskusauringon puhtaus ja voima, sulkekaa minut jumalaisen timanttivalon kosmiseen haarniskaan. Ympäröikää ylösnousemuspilarini ja olemukseni tässä pyhän tulirakkauden pilarissa. Kuljen näissä ulottuvuuksissa suojeltuna ja voimaantuneena, ympärilläni valaiseva pyhä suojaviitta. Olen kuolematon jumalainen valo-olento, ja määrään kaikki todellisuuteni heijastamaan tätä.
 
Kristus-mestaruuden säteilevät timanttisäteet, liekehtikää Gaian joka aikajanaan, rinnakkaistodellisuuteen ja ulottuvuuteen, näkyvään ja näkymättömään. Poistakaa kaikki jäljellä oleva epäsointu, rajoittuneisuus, epäharmonia tai vääristymä, joka on koskaan rekisteröity näihin ulottuvuuksiin tai olemukseeni. Ympäröikää rakas Gaia ja kaikki sen elämä kosmisen Kristuksen sinisellä salamalla ja suojelevilla timanttisäteillä. Paljastakaa uusi Maa ja ylösnousseet ulottuvuudet kaikille halukkaille sydämille helposti ja sujuvasti.
 
Määrään tämän kaikkien armojen, voimien ja puhtaan tietoisuuslähteen alaisuudessa. Niin olkoon. Ja niin se on.
 
Sunnuntain ykseysmeditaatiot ja päiväntasausvalmistelu
 
Kollektiivina vastaanotamme tietoisesti tämän uuden Kristus-timanttivalotason sisäänvirtauksia ja tuotamme sen ulosvirtauksia. Meillä on tulossa päiväntasausportin laukaisemana voimakkaita käytäviä ruumiillistumista ja ylösnousemista varten. Kiinnitä huomiota, mihin sinua kutsutaan maalis–kesäkuussa. Tämä on voimakas muutoksen, voimaantumisen ja vapauden vuosi. Visualisoi ja tunne vapaus, ja tee mitä tahansa pientä fyysistä toimintaa valomaadoittaaksesi tuon vapauden omaan matkaasi ja globaaliin ylösnousemuskollektiiviin.
 
Maaliskuun päiväntasausportti on jo kentässämme ja tuo aurinkoyhteys on auki. Uusi tähtiporttijärjestelmä vahvistaa jatkuvasti uuden Maan kristalliverkkoa. Auringon aktiivisuuden ja kristallivahvistumisen lisääntyminen huhti- ja toukokuussa viitoittaa ruumiillistujilla tietä kesäkuun jumalaiseen transformaatiolahjaan.
 
Liity sunnuntaina 8.3. klo 5.11, 8.11 ja 11.11 PDT ykseysmeditaatioihimme. [Huom. Tyynenmeren aika muuttuu tänä viikonloppuna. Käytä aikamuuntimia synkronoitujen globaalien meditaatioiden sovittamiseen.] Yksityiskohtia täältä.
 
The Crystalline Convergence on kuukauden päässä! Lippuja lauantaille 11.4. on vielä saatavilla. Pääsiäisen auringonnousumeditaatio on ilmainen. Katso tapahtumasivulta päivitetyt yksityiskohdat ja majoitusehdotukset.
 
Sedonan joogafestivaali on ensi viikolla! Puhun lauantaina 14.3. klo 10 joogasta ja DNA-aktivoinnista. Marianne Williamson lisättiin juuri aikatauluun lauantai-iltaan! Yksityiskohtia täältä.
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >