HomeViestejäSandra Walter21.2.2020 - Uusi tähtiporttijärjestelmä ja jumalainen melankolia

21.2.2020 - Uusi tähtiporttijärjestelmä ja jumalainen melankolia

UUSI TÄHTIPORTTIJÄRJESTELMÄ JA JUMALAINEN MELANKOLIA
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
21.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta, rakkaat.
 
Gaialla synnytettiin täysin uusi tähtiporttijärjestelmä 13.1.2020. Tämä avasi uusia orgaanisia virtoja suuren keskusauringon, kosmoksen, galaktisen keskuksen, keskusaurinkojen, Solariksen, planeettojen ja Gaian kautta. Nämä virrat yhdistivät meidät taas ylösnousseisiin universaaleihin virtoihin ja korkeampiin harmonioihin. Yksi yhdistelmälukon loksahdus lisää uuden Maan todellisuuksien paljastumisessa.
 
Lyhyesti sanottuna, tämä on avoin pääsy luonnollisen kosmisen tähtiporttivirtauksen kaikkiin ulottuvuuksiin, mikä antaa puhtaamman kokemuksen Lähteestä, rakkaudesta ja omista luomuksistamme. Tästä syystä asiat ovat tuntuneet surrealistisilta ja erilaisilta tammikuun puolivälistä saakka. Olemme yhdistyneet taas korkeampaan kosmiseen yhteisöön.
 
Tämän uuden tähtiporttijärjestelmäyhteyden vaikutuksia
 
– Valotiedon sisään- ja ulosvirtaus, positiivisen ja harmonisen luomisen kera, on tasapainossa. Tämä on uuden Maan dynamiikkaa ja osa galaktista perintöämme. Vaikutamme ulkoisiin ulottuvuuksiin yhtä helposti, kuin ne vaikuttavat Gaiaan. Kommunikointi on avointa. Monet tähtisiemenet ovat luoneet planeettojen kanssa paikallisessa aurinkokunnassamme. Meille jotka työskentelemme tähtien ja kosmisten tähtiporttien kanssa, tämä on yhdistymistä paikallisiin tähtijärjestelmiin – ja kaukaisiin myös. Uuden Maan asukkaat, lähetämme kokemuksemme moniin galakseihin ja ulottuvuuksiin.
 
– Voimme olla vuorovaikutuksessa uuden Maan seitsemän maailman kanssa (uuden Maan seitsemän todellisuuskerrosta/versiota) helpommin ja sujuvammin. Uusi kristallitähtiporttijärjestelmä vahvistaa niitä sateenkaarisiltoja ja kristallisiltoja, joita olemme rakentaneet. Se toimii yhdessä DNA-sateenkaarisillan kanssa luomaan ylösnousemuskokemuksen. Uudet taajuudet joita tulee, tukevat aikajanavalintaamme, mikä sallii uuden Maan kokemisen jatkuvana ja selvänä tietoisuutena. Tämä on ilmeistä, kun useammat oivaltavat, että 5D on jo täällä, ja näkevät 3D/4D:n romahtamista tapahtuvan fyysisesti.
 
– Voimistuneita kokemuksia "päällysteestä"; monia todellisuuksia samaan aikaan. Tämä samanaikainen tiedostaminen on optimikoulutusta Kristus-tietoisuuteen; tietoisuus itsestä monissa todellisuuksissa kerralla. Katselemme vanhan hajoavan, kun uusi vahvistuu.
 
– Uuden Maan kristalliverkkosillan loppuunsaattaminen. Kristalliverkon ja uuden Maan verkkojen yhdistämisellä 2018 loimme perustan ylösnousemuksen ruumiillistumisvaiheelle. Kuten Gaia sanoi, ruumiillistuminen muuttaa kaiken. Ja se on muuttanut. Yhdistyttyämme tähän aivan uuteen kosmiseen tähtiporttijärjestelmään tammikuussa, ylösnousemusporttimme ovat täysin auki.
 
– Vanhat verkot ovat poissa eikä niillä ole vaikutusta todellisuuksiimme. Ne palvelivat matkaamme, ja ne ovat valmiita. Se on yksi syy, miksi asiat tuntuvat hyvin erilaiselta – noilla paikanpitäjillä, ley-linjoilla tai vanhoilla rakenteilla ei ole vaikutusta. Koko fokus on näiden fyysisten ulottuvuuksien kristalli-ilmaisussa, mukaan luettuna me itse, eläimet, kasvit, elementaalit, pyhät paikat, uudet pyhät paikat, kuu, aurinko, planeetat … kaikilla on kristalli-ilmaisumuoto. Sykit ovat valmiita eikä niitä toisteta uudessa valossa.
 
Opimme olemaan luojia sen sijaan, että korjataan hajoavia maailmoja tai vanhentuneita ley-linjoja, paikkoja ja raunioita, joilla ei ole mitään tarkoitusta uudessa valossa. Joidenkin täytyy ehkä palata vielä tiettyihin paikkoihin hakemaan koodeja tai parantamaan DNA:nsa muistikenttiä. Ole tietoinen tavasta tai mukavuusalueesta versus uuden valon vahvistaminen. Jokainen ottaa vastaan heräämisensä omalla tahdillaan. Ei tuomitsemista, harkitse vain korkeampaa perspektiiviä.
 
– Ne uuden Maan portti- ja verkkopisteet joita hyvin monet ovat uutterasti ankkuroineet kristalleilla, geometrioilla ja aktivoinneilla kuluneiden kahden vuosikymmenen aikana, ovat osa tätä kosmista tähtiporttijärjestelmää. Tukiasemat tai kokonaiset alueet, kuten Kristallikäytävä, ovat yhdistyneet tähän Gaian uuteen toimintaan aurinkopohjaisempana. Kyllä, se tehostaa ylösnousemustamme, mutta kenties mikä tärkeämpää, se auttaa Gaian synnyttämisessä tähtityyppisemmäksi entiteetiksi. Tämä vaikuttaa moniin maailmoihin ja koko galaksiin, kuten luvattiin.
 
– Magnetismipoikkeamia ja ohut magnetosfääri. Koska aurinkominimi loppui viime vuonna, meillä on ohut magnetosfääri, mikä tekee meidät alttiiksi tuleville taajuuksille, fyysisille kappaleille (meteorit) ja vierailuille. Se pysyy heikentyneenä jonkin aikaa, eivätkä nuo verhot ehkä vahvistu enää siinä määrin, kuin ennen. Tuo ulottuvuus/kokemus on valmis. Uusien kosmisten tähtiporttien ollessa auki, uusia energioita virtaa sisään ja uusia energioita virtaa ulos voimakkaammin (kuten on huomattu Schumannin resonanssin piikeissä). Korkeammat taajuudet kuullaan ja tunnetaan. Varaudu magnetismi- ja sähköpoikkeamiin, kun vanha magnetismi muuttuu ja hajoaa paljastamaan uutta. Tämä muuttaa omaa magnetismiamme, mikä on osa yleisiä ahdistus- ja haavoittuvuustunteita.
 
– Yhtenäisen aikomuksen vahvistuminen. Opettelemme luomaan yhtenäisellä rakkaus-valolla monin tavoin. Ykseystietoisuus on selkeästi eri kokemus, hyvin erilainen tietoisuustila kuin se, minkä kehomme on tottunut sisältämään. Harjoittelemme live-tilaisuuksissamme, viikoittaisissa ykseysmeditaatioissamme ja yhtenäisissä toimissamme saamaan yhteyden kristalli-aurinkosydämemme voimaan, aivan kuten Gaia tekee näiden uusien tähtiporttien myötä. Gaia ja ruumiillistajat kehittyvät yhdessä jatkuvan harjoittamisemme ja yhtenäistymisemme myötä.
 
Retriittini aikana Gaia kertoi, että se paljastaisi uusia maailmoja tänä vuonna. Itkin siitä energiasta ja rakkaudesta, jota se jakoi tuota viestiä vastaanottaessani. Se oli myös DNA:n kvanttiaktivointi, mikä paljasti sen, mitä on jo luotu korkeammalle aikajanalle. Toivota tervetulleeksi tämä oivallus itse: laita kätesi maahan ja pyydän Gaiaa paljastamaan korkein kehityskaaresi. Saat ehkä tämän lahjan siltä tai tunnet uuden kosmisen tähtiporttijärjestelmän.
 
Kollektiivina saatamme tietoisesti vastaanottaa sisäänvirtauksia ja tuottaa ulosvirtauksia tämän timantti-Kristus-valon uudella tasolla. Puhumme kosmokselle ylösnousseina olentoina – tuo yhteys on auki.
 
Meillä on muutamana seuraavana kuukautena tulossa voimakkaita ruumiillistumis- ja ylösnousemussiirtymiä. Tämä on intensiivinen muutos-, voimaantumis- ja vapausvuosi. Visualisoi ja tunne, mitä se merkitsee sinun matkallesi ja globaalille ylösnousevalle kollektiiville. Pidä sydän fokusoituna rauhaan, myötätuntoon ja jumalaiseen neutraaliuteen. Jatkuva harmonisointi, hiominen, ykseys ja DNA-aktivointi valmistelee meitä kesäkuun laukaisinkohtiin saakka.
 
[Ylläoleva on ote "2020 Ylösnousemus" -webinaarista.]
 
Maaliskuun päiväntasausportti on jo kentässämme, ja tuo aurinkoyhteys on auki. Portinvartijat, syvennämme sydänyhteyttämme aurinkotietoisuuteen ja avaamme sydämemme palvelemaan kosmisen Kristuksen ja tämän uuden tähtiporttijärjestelmän kanavina. Pienet lisäykset auringon aktiivisuudessa ja kristallisuuden vahvistuminen huhtikuussa ja toukokuussa viitoittavat tietä ruumiillistujien kesäkuun transformaatiolle.
 
Siitä tulee upean intensiivistä, sydäntä avaavaa ja paljastavaa. Luovia ideoita on runsaasti – valomaadoita uutta Maata koskeva informaatio, intuitiiviset ilmaisumuodot ja unelmat, nyt.
 
Jumalainen mestaruusmelankolia
 
Surrealistinen, "irrallinen ja kuitenkin syvästi yhdistynyt" -melankolia on tarkoituksellinen osa mestaruusmatkaamme. Mysteerikouluissa saimme aikaan tämän melankoliatilan alkemisilla aineilla, mikä tehosti neutraaliuskokemusta ja salli hermoston käsitellä se valotaso, joka tarvittiin yhdistymiseksi taas Lähteen ja korkeampien tasojemme kanssa (ruumiillistuminen). Melankolia ja ajankohtainen puhdistaminen (itkeminen ilman syytä) on ollut jatkuvaa ruumiillistajilla näiden uusien tähtiporttien 12-12-aktivoinnista saakka, ja se on voimistunut siitä lähtien.
 
Monet ovat todenneet tämän melankolian yksityissessioissani – miehet ja naiset, kaikki ikäryhmät. Irrallista melankolianeutraaliutta ja itkemistä. Meidän ei tarvitse enää saada tätä tilaa aikaan, se on PÄÄLLÄ, ja se on valmistelua tuleviin portteihin.
 
Tämä ei ole latautunut kaksinainen tunnetila – se tuntuu surulta ilman syytä, tunnelaukaisinta tai muistoa. Tämä liittyy magnetismin muuttumiseen, niiden kenttien vetämiseen erilleen, jotka pitivät vanhat verkot todellisuuksissamme, sekä planetaarisissa että henkilökohtaisissa. Keho ja kentät tuntevat tämän vanhan hajoamisen, vanhan fyysisen ilmaisumuodon purkautumisen. Se on tärkeä osa ruumiillistumistamme ja ylösnousemustamme ja uusien tähtiporttien globaali sivuvaikutus. Salli itkeminen, totea rauhallinen neutraalius ja anna sen puhdistaa kentät päästämään enemmän valoa sisään. Mestaruusero: se ei ole masennusta tai liity mihinkään aiheeseen – se aaltoilee hetkessä ja syventää sydän-Lähde -yhteyttä.  
 
DNA-MÄÄRÄYKSIÄ sosiaalisessa mediassa
 
Auttamaan valmistautumista huhti–kesäkuun muutoksiin, postaan tämän käytävän aikana sosiaaliseen mediaan 44 jumalaista DNA-määräystä, jotka on valikoitu "Kristalli-DNA-mestaruus" -kurssilta. Seuraa Instagramia tai Facebook-sivuani saadaksesi ne ja ottaaksesi käyttöön ylösnousemusharjoituksissasi. Täydellinen määräyskokoelma annetaan em. kurssilla.  
 
Sunnuntain ykseysmeditaatiot – uusi kuu tänä viikonloppuna
 
Sunnuntai 23.2. Uusi kuu klo 7.33 PST ja globaalit meditaatiot. Erinomainen tilaisuus yhdistyä näihin uusiin tähtiporttivirtauksiin ja vahvistaa kristallienergioita. Liity meihin klo 5.11, 8.11 ja 11.11 PST (UTC -8) Yksityiskohtia täältä.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >