HomeViestejäSandra Walter20.1.2020 - Transformaatiota, kuolemaa ja paljastumista

20.1.2020 - Transformaatiota, kuolemaa ja paljastumista

TRANSFORMAATIOTA, KUOLEMAA JA PALJASTUMISTA
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
20.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta, rakkaat.
 
Olen voimakkaan transformaation keskellä ja minua pidetään rauhallisesti Lähteen sydämessä tällä hetkellä. Tunnen, että useimmat meistä kokevat näitä muutoksia ruumiillistumisvaiheessamme. Syvää jakamista tämän viikon nettitapahtumissa.
 
Jos tunnet hajoavasi, itket kuin sydämesi särkyisi tai koet vanhan itsesi kuolemaa (hyvin fyysistä monilla), niin valo tukee transformaatiotasi. Ole sen kanssa. Rakasta sitä. Luo sen kanssa. Älä vertaile muiden matkoihin. Kunnioita ainutlaatuista kokemustasi Lähteen puolesta, Lähteenä. Puhdas Lähdetietoisuusyhteys on voimakkaampi kuin koskaan, kun verhot häviävät. Päästä se sisään.
 
Nämä sykkivät energiat muuttavat fyysisen ulottuvuutemme sähkömagneettitoimintoja, jotka olemme tunteneet. Kuten aina, eetteriluomisesta tulee fyysistä, mikä paljastaa jo täysin toimivat uuden Maan ulottuvuudet. Korkeammat todellisuudet "laskeutuvat" ja kirjoittavat vanhan päälle useissa kohdissa tänä vuonna. Menimme juuri läpi yhdestä niistä.
 
Alamme oivaltaa itsemme, mikä purkaa Itsen sopimattomat versiot ja luomukset. Havaintomuutoksia. Valopuumerkkimuutoksia. Geometriamuutoksia. Timantti-aurinkosydänavautumisia. Aivojen uudelleenjohdotusta. Valokehomuutoksia. DNA-muutoksia. Tämä on syvää aikahyppytransformaatiota. "Kuolemasta henkiinheräämiseen" -malli voi tuntua myös fyysiseltä kokemukselta tämän jakson aikana.  
 
Jumalaisen Äidin taajuudet ovat voimakkaita. Muista, että voimakas jumalainen rakkaus on kanssaluojamme. Käytä sitä viisaasti. Kaikki Luojataitomme vahvistuvat auttamaan aikajanavalinnan selvittämisessä. Voimistunut alitajunta, voimistuneet ajatukset, teot, sanat ja tunteet. Nämä auttavat korkeampaa itseä valitsemaan oikean aikajanakokemuksen sinulle tässä nyt-hetkessä. Saamme sen, mitä pystymme käsittelemään – jumalainen DNA on suunniteltu tätä prosessia varten.
 
Kaikki muuttui pimennyskäytävän ja uuden tähtiporttiavautumisen myötä tammikuun puolivälissä. Ihmiset oivaltavat (kahdeksan vuoden jälkeen), että 3D ja 4D ovat teknisesti ottaen poissa. Voit odottaa tuon keskustelun leviävän, kun ihmiset näkevät vanhojen todellisuuksien hyvin kirjaimellista purkautumista.
 
Nämä uudet tähtiportit muuttivat portti- ja verkkojärjestelmiä, jotta selvä kokemus Gaian ylösnousseista todellisuuksista (5D ja sen yli) paljastuu.
 
Minulla on tietoa ja kokemuksia jaettavaksi siitä, mitä tällä vuodella on varastossa meille.
 
Liity seuraani torstaina Kvanttikeskusteluihin tai lauantaina vuosittaiseen syvälliseen webinaariimme siitä, mitä vuosi 2020 paljastaa ylösnousemukseemme. Yksityiskohtia näistä tapahtumista nettisivuiltani.
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >