HomeViestejäSandra Walter14.12.2019 - Transformaation kunnioittaminen

14.12.2019 - Transformaation kunnioittaminen

TRANSFORMAATION KUNNIOITTAMINEN
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
14.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta, rakkaat.
 
Integroin edelleen niitä massiivisia energioita, koodeja ja jumalaista rakkautta joita generoivat ne 144 puhdasta sielua, jotka tulivat yhteen yhdeksi jumalaisessa palvelussa 12-12-kokoontumisemme aikana Sedonassa. Emme luultavasti pysty ilmaisemaan sanoina, mitä tapahtui. Se oli puhdas ja voimakas kokemus. Laajin uusien energioiden, koodien ja kollektiivisten aikajanojen porttiavaus, jonka olen kokenut alkuperäisen 12-12-tapahtuman jälkeen. Olen silminnäkijä.
 
Kiitos teille kaikille, jotka osallistuitte livenä, ja teille jotka osallistuitte etänä globaalin meditaatiomme aikana. Vahvistuminen on kouriintuntuvaa, rakkaat ystävät. Kiitollisuutta kallisarvoisista avosydämisistä hetkistä fyysisyydessä.
 
Nyt olemme syvällä tässä porttiketjussa
 
Nämä portit on kudottu yhteen yhdeksi massiiviseksi kollektiiviseksi muutokseksi. Ne antavat täysin uuden tietoisuustason, kun vanhat todellisuudet hajoavat … ovat poissa. Älkää vaivautuko luomaan niitä uudelleen – niillä ei ole vaikutusta. Tämä on käytävä sallia korkeamman todellisuuden muuttaa polkuasi korkeimpaan lopputulokseen. Niin sisällä, kuin ulkona. Harjoittelemme ykseystietoisuuden kanssaluomisvoimaa tapahtumillamme, globaaleilla meditaatioillamme ja uusilla luomuksillamme. Jumalaisen rakkauden kristallialusta on Lähteen taianomainen voima.
 
Ne alemmat agendat jotka eivät ole enää sovellettavissa korkeimpiin lopputuloksiin, häviävät. Tarinat muuttuvat sekä henkilökohtaisella että kollektiivisella tasolla. Nopeasti. Tämä pätee jokaiseen epäharmoniseen tai vääristyneeseen todellisuuteen, jota on koskaan ilmaistu Gaialla. Se tekee tämän selväksi, kun kristalliulottuvuudet paljastuvat puhtaille ja avoimille sydämille.
 
Kuukauden retriittini alkaa … nyt
 
Uutiskirjemuistutukset jatkuvat joka viikko. On tärkeää, että pysymme fokusoituneena yhdeksi näiden porttien, pimennyksien ja ykseysmeditaatioiden aikana. Sosiaalinen mediani on automaattiohjauksella, kuten myös meditointimuistutukset. Uutiskirjeen saat täältä.
 
Yhdistyminen jumalaisessa palvelussa
 
Syvällisiä ylösnousemuskokemuksia on odotettavissa koko tämän porttikäytävän ajan. Pelkistä, mene ulos usein ja avaudu luovuuden, ilon ja rauhan korkeimpaan tunnetilaan.
 
15.12. sunnuntain ykseysmeditaatiot klo 5.11, 8.11. ja 11.11 PST (UTC -8). Yksityiskohtia, aikamuunnin ja kuvia jaettavaksi täältä.
 
18.12. portinvartijat avautuvat päivänseisaukseen.
 
21.12. päivänseisaus klo 20.19 PST (UTC -8). Magneettimuutoksia odotettavissa.
 
22.12. sunnuntain ykseysmeditaatiot klo 5.11, 8.11. ja 11.11 PST (UTC -8). Yksityiskohtia, aikamuunnin ja kuvia jaettavaksi täältä.
 
25.12. joulu, uusi kuu ja auringonpimennys. Pimennyshuippu klo 21.18 PST (UTC -8) ja uusi kuu klo 21.13 PST (UTC -8).
 
29.12. sunnuntain ykseysmeditaatiot klo 5.11, 8.11. ja 11.11 PST (UTC -8) ja portinvartijoiden avautuminen pimennykselle. Yksityiskohtia, aikamuunnin ja kuvia jaettavaksi täältä.
 
1.–4.1. uuden vuoden transformaatioportti. Muutoksia luomisluolien ja Gaian elävän kirjaston kautta. Ne vaikuttavat suoraan DNA:hamme, paljastaen uuden kokemuksen ruumiillistujille. Varaudu aikajanavalinnan paljastumiseen sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti.
 
5.1. sunnuntain ykseysmeditaatiot klo 5.11, 8.11. ja 11.11 PST (UTC -8). Yksityiskohtia, aikamuunnin ja kuvia jaettavaksi täältä.
 
10.1. kuunpimennys huipentuu klo 11.10 PST (UTC -8). Täyskuu klo 11.23 PST.
 
12.1. sunnuntain ykseysmeditaatiot klo 5.11, 8.11. ja 11.11 PST (UTC -8). Yksityiskohtia, aikamuunnin ja kuvia jaettavaksi täältä.
 
13.1. uusia kosmisia tähtiportteja avautuu ruumiillistetun korkeamman valotason vuoksi Gaialla.
 
"Aligning with the 2020 Energies" -e-kirja
 
Tämä ilmainen e-kirja on edelleen saatavilla – te joilta se on ehkä mennyt ohi viime kuussa. Kutsumme mahdollisimman monia pöytään tänä pyhänä juhlapäivänä. Lyhyesti sanottuna, tämä on SE hetki harmonisoitua pyhän Itsen kanssa. Lataa E-kirja tai katsele sitä täällä.
 
Ääretöntä rakkaus-valoa tälle pyhälle heimolle
 
Johdamme tietä ystävällisyyden, myötätunnon ja jumalaisen neutraalisuuden kera. Energioiden työntäessä henkilökohtaiseen transformaatioon – kollektiivisen transformaation aikaansaamiseksi – on täydellinen hetki itsehoitoon, korkeimpiin rakkausvalintoihin ja uuden syntymisen tukemiseen.
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >