HomeViestejäSandra Walter7.12.2019 - Kristallivisiot, luomisluolat ja 12-12-portin avautuminen

7.12.2019 - Kristallivisiot, luomisluolat ja 12-12-portin avautuminen

KRISTALLIVISIOT, LUOMISLUOLAT JA 12-12-PORTIN AVAUTUMINEN
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
7.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 

 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Sydämellistä rauhan siunausta kaikille. Tämä käytävä tuo täysin uuden ruumiillistumistason, ja koemme sen vaikutuksia tietoisuuteemme. On ollut ilmeikäs viikko ja lisää on tuossa, kun 12-12-12-portit avautuvat täysin.
 
Kuvat ylhäällä edustavat tulevaa valoa, viittauksena timantti-kristalli-sateenkaari-ulottuvuuksiin ja visioihin, joita annetaan tällä hetkellä.
 
Kosmisia tähtiportteja avautuu – suoraan luomisluolien läpi. Minua siunattiin tällä viikolla vierailulla luomisluolissa – fyysinen paikka syvällä Gaiassa, jota vartioivat eloisat (ja erittäin suuret) olennot. Tämä luolajärjestelmä sisältää Gaian elävän kirjaston sekä oman kvantti-DNA:mme pääarkistot, suljettuna hyvin kehittyneisiin kristallijärjestelmin. Tänne sielu tulee ja täältä se poistuu, käyttäen DNA:ta fyysisen inkarnaation luomiseen. Luolat avautuivat tällä viikolla (muista, että ne ovat moniulotteisia, joten ne eivät käyttäydy kuin lineaarinen luola) ja paljastavat uuden massiivisen kosmisen tähtiporttiyhteyden. Täysin. Auki.
 
Tämä on, kuin raikas kosminen tuuli puhaltaisi oman mielemme, sydämemme ja kokemuksemme salien läpi. Puhdistaen, nollaten ja antaen puhtaan ruumiillistumisen uuden kokemuksen. Kuten aina, timantti-aurinko-kristalli-sydän on avain.
 
Tämä merkitsee myös, että ruumiillistajilla lähestyy transformaatio globaalilla tasolla 2020. Pysy fokusoituneena – 12-12-12 ja täysikuu ovat aloitus tälle aikajanamuutosketjulle. Tietoinen valinta transformoi meitä. Kirkastumisen, henkiinheräämisen ja autuuden syvän rauhan ilmeneminen jatkuu.
 
Nämä portit ovat hyvin stimuloivia käpylisäkkeelle. Tämä on korkeampien taitojen globaalia palautumista halukkaille ja valmistautuneille sydämille. Käpylisäke auttaa uuden valotason maadoittamisessa ja sen kokemisessa näissä ulottuvuuksissa.
 
Mitä koemme tällä hetkellä
 
* Psykedeeliset tai elävät visiot: sateenkaariplasma, kristallimaailmat, kulta-timantti-geometriat, jumalainen DNA, uusi Maa ja tähtiporttiavautumiset.
 
* Luomisluolien avautuminen kosmisiin tähtiportteihin. Näihin luoliin on tallennettuna universaali menneisyytemme sekä tulevaisuutemme. Joillakin se merkitsee elämän tarkastelua monien ulottuvuuksien halki, toisilla se paljastaa tulevaisuuden mahdollisuuksia. Sinulla saattaa olla nopeatempoisia visioita rinnakkaisten skenaarioiden muuntamisesta – selvittämään polun uudelle kehityskaarelle. Visioita ei ole tarvetta analysoida. Se on sivuvaikutus DNA:n "uudelleenkokoamisesta", mikä harmonisoi aikajanasi johonkin uuteen. (Käytä E-kirjan invokaatioita.)
 
* Elävät/vilkkaat visiot ja unitila. Elävästä kirjastosta paljastetun, uuden informaation prosessointia.
 
* Tähtiperhe, uudet kristallivalo-olennot, Itsen korkeammat tasot esittäytyvät. Laajempia ja puhtaampia oppaita ja Itsen ja sydänkeskuksen aspekteja on käytettävissä auttamaan näissä porteissa. Omista mestaruutesi, tiedä korkeammat valintasi, kunnioita yhteyttä. Luo niiden kanssa kvanttitasolla.
 
* Hyvin hereillä Schumann-piikeille. Aallot Gaiasta stimuloivat jumalaista DNA:ta ja kirkastumista. Hengitä. Ole kanava. Nesteytä.
 
* Sateenkaariplasmaa kaikkialla. Pastellisateenkaarivalon välähdyksiä tai suuria kenttiä silmät avoimena. Gaia kirkastuu. Korkeampi todellisuus vuotaa läpi, kun verhot häviävät.
 
* Sydämen avautuminen. Jumalaisen rakkauden puhdas taajuus on MAAGInen eliksiiri ja suurin voima tässä universumissa. Tämä jumalaisen äidin lahja on avain täyteen ruumiillistumiseemme.
 
' Autuustilat voimistuvat, ja se puhdistuu, mikä ei sovi seuraavalle tasollesi. Käytä E-kirjan suosituksia puhdistamiseen ja harmonisoitumiseen tämän arvokkaan lahjan kanssa.
 
* Unisuus. E-kirjan suositus laatu-uneen on ilmiselvä tällä hetkellä. Yöaika on kiireistä, ota torkut tarvittaessa. Unisuus voimistuu monilla.
 
Portit ovat auki 12-12-tapahtumaa varten. Mene ulos tuntemaan ja integroimaan tämä uusi valo. Se on helpoin tapa vastaanottaa.
 
Täysikuu 11.12. klo 21.14 PST. Aikajanavalintojen ankkurointi. Pysy nöyränä ja fokusoituneena.
 
12-12-12-portti 12.12. Gaian ylösnousemuksen seitsenvuotispäivä. Erittäin voimakas käytävä niille, jotka vastaanottivat ylösnousemusaktivointeja 12.12.2012. Gaia vapauttaa uuden tason DNA-koodeja Kristus/kristalliruumiillistujille. Seremonia, ykseys. Meditoi, luo Lähdeitsenäsi. Kunnioita Gaia-Sofiaa, ja se vastaa.
 
Yhdisty 12-12-portinvartijakokoontumiseemme Sedonassa. Meillä on tapahtuman aikana globaali meditaatio klo 12–12.22 MST yhdistymiseksi ja ruumiillistumisen uusien timantti-kulta-kristalli-koodien "syöksemiseksi" kaikille halukkaille sydämille.
 
"Aligning with the 2020 Energies" -e-kirja
 
Tämä ilmainen e-kirja on nyt postattu artikkelisarjana – te joilta se on ehkä mennyt ohi viime kuussa. Kutsumme mahdollisimman monia pöytään tänä pyhänä juhlapäivänä. Lyhyesti sanottuna, tämä on SE hetki harmonisoitua pyhän Itsen kanssa. Käynnistä seuraava tasosi myrkynpoistopudistuksella tai paastolla. Se sallii DNA:n nollata. Lataa E-kirja tai katsele sitä täällä.
 
Sunnuntain yhtenäinen luominen – globaalit meditaatiot
 
1212-portin vahvistaminen yhtenä. Kuljemme tämän joulu-tammikuun pyhän käytävän läpi käsi kädessä, sydämestä sydämeen. Kutsu kaikki osallistumaan!
 
Liity tuhansiin globaaleissa joukkomeditaatioissamme sunnuntaina klo 5.11, 8.11 ja 11.11 PT (UTC - 8), yhdistyen tähtiportteihin sisällä ja ulkopuolella ja valaen rauhaa, tasapainoa, harmoniaa ja ykseyttä näihin ulottuvuuksiin. Yksityiskohtia täältä.
 
Ääretöntä rakkaus-valoa tälle pyhälle heimolle
 
Johdamme tietä ystävällisyyden, myötätunnon ja jumalaisen neutraalisuuden kera. Energioiden työntäessä henkilökohtaiseen transformaatioon – kollektiivisen transformaation aikaansaamiseksi – on täydellinen hetki itsehoitoon, korkeimpiin rakkausvalintoihin ja uuden syntymisen tukemiseen.
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >