HomeViestejäSandra Walter7.11.2019 - Tuntuu unenomaiselta, autuaalta? - 11-11-portti avautuu tänä iltana

7.11.2019 - Tuntuu unenomaiselta, autuaalta? - 11-11-portti avautuu tänä iltana

TUNTUU UNENOMAISELTA, AUTUAALTA? – 11-11-PORTTI AVAUTUU TÄNÄ ILTANA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
7.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
11-11-porttimme avautuu tänään. Näemme lisää sateenkaariplasmaa, kristalliulottuvuuksia ja kollektiivista DNA-aktivointia. Tämä on uuden Kristus-tietoisuustason ruumiillistamisen kvanttivaikutus.
 
Ruumiillistajat ovat olleet erityisen autuaita tällä viikolla – lisävalmistautumista tähän jumalaiseen käytävään, joka tukee uudeksi valoksi TULEMISTA muodossa.
 
Olemme kokeneet tätä aiemmin: unisuutta, unenomaisuutta, autuasta pökertyneisyyttä korkeammista aktivoinneista. Sen taajuus ja johdonmukaisuus lisääntyy ja huuhtoo pois vanhan itsen tiheyttä ja kaksinaisuustunnetta. Antaudu sille ja ilmaise kiitollisuutta, kun se tekee taikojaan soluissa ja tietoisuudessa. Korkeampi itsesi toimittaa vain sen, mitä pystyt käsittelemään ja mitä pyydät harmonissa oman polkusi kanssa.
 
Suuressa osassa tätä käytävää on kyse sydämen harmoniasta, todellisuusvalinnoista ja 2020-selkeydestä. Gaia TUKEE TÄYSIN uusia portteja, mikä on selvää kaikille, jotka tekevät työtä Gaian jälleenyhdistymisen kanssa moniin kosmisiin tähtiportteihin. Energia ja koodit ovat vastaanottamistasi ja vahvistamistasi varten.
 
Tästä käytävästä tekee erilaisen, että se on LAAJALLE LEVINNYTTÄ kollektiivista ruumiillistumistoimintaa. Tietoinen kollektiivinen valinta näyttää ihmisille, mistä ylösnousemuksessa on todellisuudessa kyse, sekä viitoittaa tietä ihmisgenomin uudelle ilmaisemiselle Kristus-tilassaan avaa portit sisällä.  
 
Tilaisuuksia yhdistyä yhdeksi
 
Sunnuntai 10.11. ykseysmeditaatiot. Rauhan ja vakauden lisäämistä ja uuden valon vahvistamista klo 5.11, 8.11, 11.11 PST (UTC -8). Yksityiskohtia täältä.
 
Maanantai 11.11. on 11-11-yhdistymisemme. Meditoikaa ja kerääntykää klo 11.11 omalla aikavyöhykkeellänne. Astumme tähän pyhään tilaan globaali fokus rauhassa, paljastumisessa ja ykseystietoisuudessa.
 
Sedona-heimo, liittykää 11.11. ykseysmeditaatioon kanssamme Cathedral Rock -alustalla klo 11.11 MST.
 
Ilmainen 2020-valmistautumisopas ensi viikolla
 
Lineaarinen aikatarkistus: paljon tapahtuu seuraavien viiden viikon aikana 11-11- ja 12-12-porttien myötä. Päivänseisaus ja pimennykset ovat vain kuuden viikon päässä.
 
Minua opastetaan tekemään heimolle ytimekäs Valmistautuminen vuoteen 2020 -video. Tämä auttaa ollessani vuosittaisessa yksityisretriitissäni (15.12.–15.1.) Tilaajat saavat linkin näihin materiaaleihin seuraavassa uutiskirjeessä.
 
Kristalli-DNA -mestaruuskurssi: Viimeinen suora kysymys- ja vastausosiomme on lauantaina 9.11. klo 10 PST. Kirjaudu sisään ja käy Moduulissa 12 saadaksesi yhdistymistiedot ja videot. Koko kurssisisältö on nyt netissä. Kirjaudu koska tahansa ja saat vuodeksi pääsyn tähän transformoivaan ja informatiiviseen sisältöön. Oletko utelias tästä kurssista – katso klippi Modulista 5 tästä.
 
Lisää ilmaista DNA-sisältöä: Viimeisin keskustelu John Burgosin kanssa jumalaisen DNA:n kokemisesta on nyt YouTubessa.  
 
Vastuullinen luominen
 
Tämä on iso muutoskäytävä sisällä ja ulkopuolella. Johdamme tietä ystävällisyyden, myötätunnon ja jumalaisen neutraaliuden kera. Energioiden työntäessä henkilökohtaiseen transformaatioon, jotta kollektiivinen transformaatio voidaan aikaansaada, on täydellinen hetki itsehoitoon, korkeimpiin rakkausvalintoihin ja toisensa tukemiseen "Uusi Maa nyt" -dynamiikoilla.
 
Miltä seuraavan tason kokemuksesi näyttää ja tuntuu? Visualisoi ja TUNNE oma luomisesi, miten rakastaisit sen kehittyvän. Kuljemme hedelmällisellä 5D-maaperällä. Kylvä viisaasti.
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >