HomeViestejäSandra Walter2.11.2019 - Seuraava ruumiillistumisvaihe - ajankohtainen muutos

2.11.2019 - Seuraava ruumiillistumisvaihe - ajankohtainen muutos

SEURAAVA RUUMIILLISTUMISVAIHE – AJANKOHTAINEN MUUTOS

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
2.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Portti joka avautui viime viikonloppuna, transformoi ruumiillistujia ylösnousemuksemme seuraavaa vaihetta varten – ja nopeasti. Gaia vapautti paljon ylösnousemuskoodeja viime sisäänvirtauksella, ja uusi kristalliverkkojärjestelmä toimittaa ne kaikille halukkaille sydämille, jotka ovat harmoniassa tämän seuraavan vaiheen kanssa.
 
Lyhyesti sanottuna, ruumiillistuminen tuntuu hyvin erilaiselta tästä eteenpäin. Tämä on siirtymistä jalostuneeseen jumaltietoisuustilaan, jumalaisen sydämen uuden tason aktivoitumista ihmissydänverkossa ja jumalaisessa DNA:ssamme.
 
Teimme yhdessä hypyn viime viikonloppuna Schumannin resonanssin, geomagneettitoiminnan, plasman sisäänvirtausten ja kosmisten (ja kirjaimellisten) voimakkaiden muutostuulten kera. Siunausta kaikille, jotka työskentelivät tuon tuulen kanssa kuluneella viikolla – sivuvaikutus magnetismin muuttumisesta, uusien porttien avautumisesta ja kollektiivisten, vanhoille aikajanoille ankkuroituneiden ajatusmuotojen irtipäästämisestä. Huomio: se tulee tapahtumaan taas – auta elementaaleja tuon voimistumisen tasapainottamisessa.
 
Se kosminen tapahtumahorisontti jonka näimme, on saapunut, tuoden täyden tuen jalostuneemmalle ruumiillistumistilalle. Tämä on tarkoituksellista – korkeammat valotasot vahvistavat korkeampaa todellisuutta, ohentavat verhoja ja mahdollistavat DNA:n jälleenyhdistymisen uutta kokemista varten. Ja olemme tässä, juuri nyt.
 
Tästä syystä uuden Maan todellisuuksia paljastuu monille tässä nyt-hetkessä. Puhtaan pastelli-sateenkaari-timanttivalon kirkkaita plasmakenttiä saattaa olla kentissänne ja näyissänne. Kristallikaupunkeja saattaa tulla esiin. Itsen tähtiaspekteja ja tähtiperheitä on lähellä. Uutta tietoisuutta ankkuroituu ruumiillistujiin. Se on ollut hyvin voimakasta viime sunnuntaista lähtien. Uuden Maan ylösnousseen ulottuvuuden "kristallipäällys" ilmestyy monille. Tuo portti on auki, ja tämän avautumisen myötä sydämeen, DNA:han ja kenttiin tulee mahdollisuus uudelle kokemukselle tässä nyt-hetkessä.
 
Autuustilat voimistuvat, tunne lineaarisesta ajasta loppuu hyvin usein. Kiitollisuuden ja jälleenyhdistymisen kyyneleitä vuodatetaan, ja eilisen todellisuuksista irtipäästäminen tapahtuu helposti. DNA:n uudelleenyhdistyminen tuo koko-kehon uudelleenkirjoituksia ja aktivointeja. Tiimimme ja korkeammat aspektimme tulevat lähelle auttamaan. Tämä on ihmeellinen käytävä.
 
Rakkaat, tämä on uuden ylösnousemusajan alku: kulkeminen täysin ruumiillistuneena, omassa mestaruudessamme. Tuon taajuuden läsnäolo planeetalla tarjoaa jumalaisen rauha-, harmonia- ja ykseysvaihtoehdon kouriintuntuvana, näkyvänä mahdollisuutena.
 
Kumoamme vähäpätöisemmät agendat, uskomusjärjestelmät ja epäharmonisen luomisen sisällä ja ulkona. Muutama säätö henkilökohtaisiin aikajanoihin/valintoihin siellä täällä, ja se lukitsee seuraavaan vaiheeseen, jos sallit sen ja suostut siihen. Kaksi seuraavaa kuukautta antaa monia valintakohtia.  
 
Salli koreamman itsen laajentaa sydänkenttäsi sisältämään enemmän SINUA muodossa. Se tuntuu HYVIN erilaiselta kuin vanha toimintamalli. Se tuntuu hyvin erilaiselta päivästä toiseen. Totuttele muutoksen nopeutumiseen ja tietoisuusaistimusten laajentumiseen.
 
Hämmennys voi lisääntyä ulkoisessa maailmassa, koska tämä on täysin uutta taajuutta, joka värähtelee kollektiivikentässä. Tarkkaile fokustasi ja valitse, mille todellisuuksille annat polttoainetta ajatuksillasi ja sanoillasi.
 
Ylösnousemus vaatii korkeinta rakkausvalintaa joka tilanteessa. Tässä vaiheessa pitää todella nähdä tarkasti ja tuntea, ennen kuin puhuu. Gaia avaa uusia polkuja korkeampaan ilmaisumuotoonsa. Portinvartijat todistavat tätä Kristus/kristallitietoisuuden voimistumista. Muista, että ruumiillistuminen voimistaa Lähde-itseäsi, Jumalan läsnäoloa muodossa. Nämä haltioituneet hetket ovat vasta alkua uudelle kokemiselle. Seuraa tuota virtaa, ja anna sen rekisteröityä fyysisyyteen. Emme erota enää henkeä ja lineaarista muotoa. Tämä pätee joka hetkeen, joka valintaan ja joka vuorovaikutukseen niillä, jotka päättävät näyttää ruumiillistumisen tietä.
 
Ilmoituksia lineaarisuuden seuraamiseen helposti ja sujuvasti:
 
Kristalli-DNA mestarikurssi. Kaikki moduulit on julkaistu! Viimeinen kysymys- ja vastausessiomme on lauantaina 12.11. Yksityiskohdat ja uudet materiaalit täältä.
 
Sunnuntain ykseysmeditaatiot.
 
Tulevat livetapahtumat. (Ks. täältä)
 
Siunausta meille kaikille kulkemiseen näistä ulottuvuusovista, tehdäksemme muille helpommaksi kohdata omat muutospelkonsa. Anna valon uudelleenkalibroida polkusi. Kiinnitä huomiota jumalaisiin tilaisuuksiin, joita annetaan, kun korkeammalla värähtelevien todellisuuksien suodattimista tulee jalostuneempia.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >