HomeViestejäSandra Walter25.10.2019 - Portti avautuu - geomyrskyjä ja plasman sisäänvirtausta

25.10.2019 - Portti avautuu - geomyrskyjä ja plasman sisäänvirtausta

PORTTI AVAUTUU – GEOMYRSKYJÄ JA PLASMAN SISÄÄNVIRTAUSTA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
25.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
http://www.sandrawalter.com/wp-content/uploads/2019/10/Screen-Shot-2019-10-25-at-3.47.07-AM-1024x401.png
 
Portinvartijat ovat työskennelleet tämän 25.10. sisäänvirtauksen kanssa, ja tässä sitä hehkutaan Schumannin resonanssipiikkien ja geomagneettimyrskyjen kera. NESTEYTÄ ja meditoi jumalaista rakkautta – sisäänvirtaus on voimakasta.
 
Luo hetki tämän vastaanottamiseen.
 
Nämä ovat Lähdekoodeja ja 2020-aikajanaenergioita. Tämä valmistelee viimeisiin 11-11- ja 12-12-portteihin, jotka toimittavat ruumiillistumisemme täysin uusia tasoja. Joulukuun päivänseisaus sekä pimennys 25.12. ovat jo kentässämme, mikä vetää meitä tietoisuuden ja jumaluuden uusiin tiloihin.
 
Toisaalta taajuudet ovat hyvin jalostuneita, joten oletamme lopullisen irtipäästämistoiminnan voimistuvan myös. Luo matkaasi vastuullisesti – nollapiste-energiat voimistavat henkilökohtaisia lopputuloksia sekä kollektiivisia aikajanoja. Harmonisoidu, harmonisoidu, harmonisoidu.
 
Monilla on ollut kuluneella viikolla kaunista uudelleenkirjoitustoimintaa, sisältäen intensiivisiä tunteja koko-valokehon harmonisointia ja DNA-aktivointia. Uusi kokemus ja hyvin jumalainen.
 
Meitä valmistellaan, rakkaat sydämet. Tehkää tilaa hyvin pyhälle käytävälle. Olemme siinä.
 
Kaikki käytettävissä olevat sydämet, lähettäkää jumalaista rakkautta ja vakautta kristallikäytävään, erityisesti Kaliforniassa, ja siirtäkää noita voimistuneita energioita verkkojen kautta Keskilänttä ja Itärannikkoa kohti. Lempeästi, helposti ja sujuvasti. Vastuullista luomista. Kaikki on hyvin. Niin olkoon.
 
"Puramme aikajanoja", kuten yläkerrassa sanotaan. Saavutamme pyhän seitsemän vuoden merkkipaalun Gaian ylösnousemuksessa 12-12-12 (12.12.2019). Kaikki jotka osallistuvat, ovat tuolla korkeammalla kehityskaarella, joka muuttaa kokemuksesi paremmaksi – joksikin uudeksi.
 
Huomatkaa ero tiheämmissä aikadynamiikoissa, kun vapauskoodit purkavat alempien aikajanojen (menneisyys) vaikutusta. Juhlikaa tätä siirtymää uuden Maan virtaaviin ja luoviin tietoisuustiloihin.
 
Jumalaisen rakkauden vahvistuminen puhdistaa ne muistikentät, jotka ovat kollektiivin tunneluomuksia luomaan aikakokemuksemme. Polkusi harmonisointi korkeampaan kehityskaareen on näiden energioiden tarkoitus.
 
Tässä 2020-energiat ovat jo pelissä (vuoden puolivälistä saakka). Nopeutuminen on käynnissä. Ruumiillistujat aktivoivat vapauskoodit, ylösnousevan kollektiivin läpi. Vastaanota tämä autuus, nosta tasoa. Sivuuta alemmissa todellisuuksissa toimimisen huolet. Tämä on tehtävämme tällä hetkellä,
 
Harjoittele USEIN autuuden, kiitollisuuden, globaalin anteeksiannon ja yltäkylläisyyden tunnetta. Se muuttaa DNA:tasi, energiakenttiäsi ja aikajanavalintaasi. Sitten luo, valomaadoita ja ryhdy toimeen tuon todellisuuden vetämiseksi elämänvirtaasi.
 
Pysähdy. Mene ulos kosmiseen sisäänvirtaukseen vastaanottamaan valokoodeja Nyt.
 
On todella hetki antaa Kristus-itsesi astua esiin, ottaa hallintaan sydämen ja ohjata ylösnousemuksesi tätä vaihetta. Käytä tuota kristalli-DNA:ta – se sisältää kaiken, mitä olet, ja kaiken mitä sinusta on tulossa!
 
Tämän viikon Beyond the Ordinary Show'n nauhoitus täältä.
Viimeisin video kristalli-DNA:sta täältä.
 
Yhdistymme tämän jumalaisen UUDEN valotason avoimina kanavina. Luokaamme positiivinen ja upea transformaatio mahdollisimman helposti ja sujuvasti.
 
Nähdään sunnuntain globaaleissa ykseysmeditaatioissamme. Kiitos sanan levittämisestä ystävillenne, ryhmillenne ja rakkaillenne. Hetken päivityksiä sosiaalisessa mediassa (ks. linkit artikkelin lopusta täältä).
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >