HomeViestejäSandra Walter5.10.2019 - Porttiviikko - kollektiiviseen muutokseen harmonisoituminen

5.10.2019 - Porttiviikko - kollektiiviseen muutokseen harmonisoituminen

PORTTIVIIKKO – KOLLEKTIIVISEEN MUUTOKSEEN HARMONISOITUMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
5.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Viime viikon pitkähkössä artikkelissa aikajanamuutoksesta (27.9.) kerrottiin yksityiskohtaisesti, miten aikajanat kehittyvät kosmisten sisäänvirtausten myötä.
 
Jumalaisen rakkauden voimistuminen aikajanamuutoksen jälkeen puhdistaa muistikentät, jotka ovat kollektiivin tunneluomuksia, jotka luovat kokemuksemme ajasta. Voimakas tunnepuhdistus ja polkusi harmonisointi korkeampaan kehityskaareen on näiden puhdistavien energioiden tarkoitus.
 
Tämä on vuoden 2020 energioita, jotka vaikuttavat jo (vuoden puolivälistä saakka). Nopeutuminen on käynnissä. Olemme olleet aurinkofokusoituneessa portissa kosmisen portin avautumisesta saakka viime viikolla. Yhdisty tuohon auringonpilkkuun, kun se on Maata kohti – tässä nyt-hetkessä on ulottuvilla informaatiota ja koodeja.
 
Kuten huomattiin viime viikolla, intensiivisyys on lisääntynyt kollektiivisesta päätöksestä nostaa tasoa, poistaa vääristymää. Koska kaikki on yhtä, me saamme tuntea sen ja osallistua siihen. On kuitenkin tärkeää harjoitella puhtaampien taajuuksien ja sen TUNTEMISTA, mikä valintasi on näissä aikajanamuutoksissa.
 
Harjoittele USEIN autuuden, kiitollisuuden, globaalin anteeksiannon ja yltäkylläisyyden tuntemista. Se muuttaa DNA:tasi, energiakenttiäsi ja aikajanavalintaasi. Sitten luo, valomaadoita ja ryhdy toimeen tuon todellisuuden vetämiseksi elämänvirtaasi.
 
4.–13.10. porttifokus
 
http://www.sandrawalter.com/wp-content/uploads/2019/10/Screen-Shot-2019-10-05-at-8.32.18-AM-1024x909.png
 
:: Olemme siinä ::
 
Ennustettu portti tuo meille taas auringonpilkun, jonka kanssa leikkiä. Muista, että tämä on jumalaista tukea. Mene ulos täysimittaista parantumista varten. Kaikki voimistuu meidän valintaamme varten – autuustilat voimistuvat ja halventavat kaavat hajoavat irtipäästettäväksi.
 
Jos käytävä on haastava sinulle, et ole yksin. Muista, että intensiivisyys vetää erilleen vähäpätöisempiä todellisuuksia. Jos huomaat sotkeutuneesi niihin, nyt on aika vaihtaa kaistaa. Anna itsellesi vastuullisen luomisen lahja. Tunne se, harjoittele sitä ja ole kiitollinen siitä kaikesta.
 
Käytä rakkaussupervoimaasi. Korkeampia valintoja hetkestä toiseen. Sydänkenttä laajenee ja paljastaa sisäisen epäharmonian. Kiinnitä huomiota kaikkeen vastarintaan muuttaa se, mikä esitetään halventavana. Ole mestaruudessasi. Mestaruudessa ei ole kyse kontrolloinnista – se on kykyä käyttää rakkautta kaikkeen, kunnes sinusta tulee Lähteen puhdas kanava.
 
Porttifokuksemme 4.–13.10. on ainutlaatuisen positiivisen intensiivisyyslaadun toimittaminen. Sydänkeskeinen muistutus olla vastuullinen Luoja: tunne, visualisoi ja TUNNE korkeamman 2020-kehityskaaren ensisijainen värähtely tässä nyt-hetkessä.
 
Pysähdy. Mene ulos aurinkovirtaan. Hengitä. Tunne itsesi korkeimmassa ilmaisumuodossasi tässä ja nyt. Harjoittele uuden Maan nyt-kokemusta – se muuttaa kehityskaartasi. Katsele viime vuoden Uusi Maa nyt -työpajaa ja leiki sen kanssa. Lähetä sitten tuota korkeinta luomista verkkoihin tukemaan kollektiivia.
 
On tietoinen valintasi ottaa käyttöön vapauskoodit kaikkien puolesta. Ajattele globaalisti, toimi paikallisesti. Kollektiivisesta akaasiastamme neutralisoidaan kokonaisia osa-alueita näillä 2020-taajuuksilla ja aikajanamuutoksilla. Nopeutuminen on käynnissä.
 
Harjoita positiivista ykseystietoisuutta:
 
Sunnuntai 6.10. globaalit ykseysmeditaatiot. Liity meihin klo 5.11, 8.11. 11.11 ja 17.11 PT. Yksityiskohtia täältä.
 
Sunnuntai 13.10. täyskuu klo 14.10 PDT ja globaalit ykseysmeditaatiot. Liity meihin klo 5.11, 8.11. 11.11, 14.11 (täyskuu) ja 17.11 PT. Yksityiskohtia täältä.
 
Kristalli-DNA-mestarikurssi:
 
Moduulit 1 ja 2 käytettävissä. Liity meihin koska tahansa täällä.  
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >