HomeViestejäSandra Walter20.9.2019 - Päiväntasaus

20.9.2019 - Päiväntasaus

PÄIVÄNTASAUS

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
20.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Portinvartijat avautuivat tällä viikolla päiväntasauksen jumalaiselle sisäänvirtaukselle. Visualisoi ja tunne korkeimmat aikomukset kollektiiviseen tasapainoon, kun vastaanotamme valokoodattua plasmaa tehostamaan ruumiillistumistamme.
 
Porttipuhdistukset ovat olleet jatkuvia. Ne voivat saada olon tuntumaan uniselta tai unenomaiselta. Ne paljastavat myös sen, mikä estää transformaatiota. Se voi olla hienovaraista tai dramaattista – kiinnitä vain huomiota. Ei uhriutta, sen tuomitsemista tai itsensä tuomitsemista.
 
Kaikki on voimistunut eduksemme ja vapaan tahdon valintaamme varten. Olemme herkempiä kuin useimmat niille taajuuksille, joiden tarkoituksena on vääristää. Puhdista/selvitä se, mitä tulee esiin. Yritä olla ottamatta sitä liian henkilökohtaisesti.
 
Päiväntasaus antaa ikkunan (portin) korkeammille aspekteillemme hyvän työn tekemiseen. Avaudu vastaanottamaan ja ohjaamaan näitä transformaatiokoodeja. Perusharjoituksia viime viikon artikkelissa (11.9.2019).
 
Yhtenäinen fokus – kaikki sydämet mukaan
 
22.9. sunnuntain globaalit ykseysmeditaatiot – päiväntasausportti! Kutsu kaikki osallistumaan. Kerätkäämme mahdollisimman monia sydämiä tätä jumalaista käytävää varten. Liity meihin klo 5.11, 8.11. 11.11 ja 17.11 PT. Yksityiskohtia täältä.
 
23.9. päiväntasaus klo 12.50 PT. Globaali ykseysmeditaatio ja kollektiivista verkkotyötä. Anna tasapainon kehittyä helposti ja sujuvasti.
 
28.9. uusi kuu klo 11.27 PT. Globaali ykseysmeditaatio.
 
28.–29.9. kollektiivinen aikajanamuutos. Voimakas lisäpotku ensiruumiillistajille ja kollektiiviselle DNA:lle. Kanssaluo aistittava kokemus ylösnousemuksesta kaikkiin tiheyksiin ja rinnakkaistodellisuuksiin korkeimmalla kosmisen lain sallimalla tasolla.
 
29.9. sunnuntain globaalit ykseysmeditaatiot. Liity meihin klo 5.11, 8.11. 11.11 ja 17.11 PT. Yksityiskohtia täältä.
 
Erityisilmoituksia!
 
Uusi Kristalli-DNA-mestarikurssi alkaa ensi viikolla. Tämä on todella informaationtäyteinen ja valokoodattu sydänprojekti. Liity mukaan koska tahansa. Yksityiskohtia täältä.
 
Tulevia kokoontumisia Sedonassa, mm. VOIMAKAS TÖNÄISY (tiedät, millaista se on) pitää kokoontuminen 12-12-12-porttiin liittyen (12.12.2019). Niin se on.
 
Uusi videojulkaisu on nyt YouTubessa. Jaan joitain Mount Shasta -kokemuksiani, mm. yhdistyminen korkeampiin maailmoihin, portinvartiointi, Veljeskunta, maan ulkopuoliset, valoalukset, Sasquatch ja mistä kaikessa tässä kontaktissa on kyse.
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >