HomeViestejäSandra Walter11.9.2019 - Syyskuun paljastukset, tasapaino ja ruumiillistuminen

11.9.2019 - Syyskuun paljastukset, tasapaino ja ruumiillistuminen

SYYSKUUN PALJASTUKSET, TASAPAINO JA RUUMIILLISTUMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
11.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Kiitollisuutta kärsivällisyydestänne, kun integroin Sedonassa viikkojen matkustelun, porttityön ja sovittujen puhetilaisuuksien jälkeen. Yhteenveto/oivallukset Disclosure-konferenssista julkaistaan myöhemmin tällä viikolla. Tiedostetaanpa hetki läsnäolomme Disclosure-konferenssissa ja sen korkeampi tarkoitus kollektiivisiin aikajanamuutoksiin liittyen. Lisää siitä myöhemmin. Tässä nyt-hetkessä prioriteettina ovat voimistuvat energiat ja tilaisuudet, joita syyskuussa ilmenee.
 
Portinvartijat tekivät massiivisen avautumisen ja puhdistumisen 9-9-iltana, mikä kiihdytti niiden yhteensopimattomien toimintojen, suhteiden, energioiden ja muiden asioiden puhdistamista, jotka estävät jumalaisen virtaamisen ajankohtaisen verkkoyhdistymisen tai korkeampien aikajanojen kanssa. Tämä on valmistautumista päiväntasaukseen, joka vahvistaa jumalaista tasapainoa.
 
Kiinnitä huomiota siihen, mitä ilmestyy tai putoaa pois tällä viikolla ja koko kuukauden. Kollektiiviset aikajanavaihdot ovat voimallisia tapahtumia, ja valmistaudumme dominoilmiötapahtumiin paljastamaan kollektiivisen tietoisuuden intensiivisestä muutoksesta. Tämä tasapainotus on globaalia. Tue tasapainoa omassa elämänvirrassasi, kun se soveltuu korkeampiin ylösnousemusaikajanoihin.
 
Kulje syyskuun läpi mestaruutesi fokusoituneena korkeimpaan vaihtoehtoon. Armo, helppous, luovuus ja virta hallitsevat korkeampaa kokemustaajuutta. Noilla korkeammilla aikajanoilla on kosmisia avainlaukaisijakohtia. Porttipuhdistukset paljastavat usein, mikä estää noita transformatiivisia käännekohtia. Ne voivat olla hienovaraisia tai dramaattisia – kiinnitä vain huomiota. Ei uhrina olemista, tuomitsemista tai itsensä tuomitsemista. Kaikkea vahvistetaan meidän eduksemme ja vapaan tahdon valintaamme varten.
 
Vahvistamme lopputuloksia omilla ajatuksilla, tunteilla, sanoilla ja teoilla. Muista, että näin on ylösnousemuksen vuoksi, joka jo tapahtuu. Universaali fotonikäsky järjestykseen hajottaa sen, mikä ei ole tasapainossa. Päiväntasaus antaa ikkunan (portin) korkeammille aspekteillemme tehdä hyvä työ. Pysy harmoniassa uuden luomisen kanssa.
 
Saatat tuntea intensiivisyyttä, kun lähestymme täysikuuta perjantaina 13.9. klo 21.35 PT. Korkean tason puhdistukset vaikuttavat kaikkiin ulottuvuuksiin. Kaikki valmiina puhtaan aikomuksen kera hajottamaan kaikki menneisyyden epäyhteensopivat agendat, taajuudet, kontrollointimekanismit. Tee tämä timantinselkeästä ja jumalaisen neutraalista sydäntilasta. Anna valon tehdä hyvä työ. Kirjoita korkeavärähteisiä määräyksiä "Uudesta Maasta nyt", tunne ja visualisoi Gaian ylösnousseet tilat (jo olemassa) ja vahvista niitä sekä salli todellisuuksien muuttua kaikilla osallisilla niin, kuin tarvitsee.
 
Ylösnousemusoireet – ruumiillistumisen hyväksyminen
 
Useimmat teistä tietävät, mitä fotonivalo tekee keholle tässä kohtaa. (Tulokkaat, katsokaa ilmaisia e-kirjoja tai käykää kurssi päästäksenne ajan tasalle.)
 
* Väsynyt ja pingottunut on normaalia.
* Eetterirauhasten stimulointi palleassa lisävalon käsittelemiseksi (Buddha-vatsailmiö) on normaalia.
* Lisääntynyt sähkö- ja magneettitoiminta on normaalia, kun toruskentät laajentuvat.
* Lisääntyneet äänet ja aistimukset ovat normaalia.
* Tunne-, mentaali-, fyysisen ja henkisen tason voimistuminen puhdistamista ja oppitunteja varten on normaalia.
 
Tajuamme sen.
 
Ruumiillistuminen vaatii DNA:n eetteritasojen uudelleenyhdistymistä. Ruumiillistuminen saa samanaikaisesti aikaan nopeutumista siinä. Se voi olla intensiivistä – hyvällä, mystisellä ja surrealistisella tavalla.
 
Taajuudet ja koodit on tähdätty DNA:han, koska sillä tavalla luomme kokemuksemme muodossa.
 
Kyse ei ole siitä, että DNA kontrolloi kokemuksia – korkeampi tietoisuus säteilee sen läpi. Kun korkeampi itse aloittaa ruumiillistumisprosessin, mikä tapahtuu kollektiivisesti tänä vuonna, se laukaisee kollektiivisen ylösnousemuksen korkeammat kehityskaaret. Ruumiillistuminen muuttaa kaikkea, mm. aikajana muuttuu.
 
Vastaavasti solujen täytyy sisältää merkittävästi suurempi määrä valoa antamaan aistittavan ylösnousemuskokemuksen. Tämä on täydellinen hetki tarkastella ja hienovirittää ylösnousemusharjoituksiasi.
 
Perusharjoituksia pysymiseen korkeammalla kehityskaarella:
 
Tunnepuhdistus prosessin joka vaiheessa. Yhteensopimattomat ajatukset, tunteet, tavat, riippuvuudet täytyy ratkaista tietoisesti ja päästää irti. Tämä on VALTAVA palveluteko.
 
Mitä enemmän puhdistamme, sitä vähemmän vääristymien ilmaisemista tapahtuu kollektiivisissa todellisuuksissa. Sillä on myös suora vaikutus elementaaleihin, jotka ovat herkkiä kollektiivisille ajatuksille, tunteille ja puhdistuksille tähtiporttien kautta. Jos tulipalot, myrskyt ja vääristymät haittaavat sinua, ratkaise nuo pelot ja reaktiot sisälläsi. Auta toisia, jos sinulla on tuo taito.
 
Harmonia orgaanisten maailmojen kanssa on avain. Se näyttää toteen todellisuusvalintasi. Mene ulos aikoen puhtaasti OLLA harmoniassa. Meditoi luonnossa, lähetä rakkautta ja kiitollisuutta kaikelle olevaiselle. Tämä antaa luvan puhtaiden, orgaanisten ylösnousemuskoodein aktivoitumiselle DNA:ssasi.
 
Auringonvalo on muuttunut taas. Olet ehkä huomannut, että auringosta on tullut kristallisempi ja voimakkaampi viime portista lähtien. Fotonipaine on päällä, jotta 2020-selkeys olisi kollektiivinen kokemus juuri nyt. Mestaruudessamme transformoimme alkemisesti sydämen näillä aurinko-timantti-kristalli-fotoni-taajuuksilla. Päivitykset ovat aistittavia. Sulje älyvekottimesi ja mene ulos vastaanottamaan puhtaita koodeja. Olin Shastalla viimeisimmän voimakkaan geomagneettimyrskyn aikana, kun tulevia koodeja syöksyi verkkoihin. Muista, että ydinmagneettimuutos Gaiassa merkitsee syvällisiä muutoksia omaan sisäiseen kompassiimme. Sisäänvirtaukset jotka nostivat K-indeksiä, olivat reaktio elokuun portin magneettimuutoksiin. Tämä voimisti verkkoyhdistymistä uuden Maan kristalliverkkojen kanssa (silta uusiin todellisuuksiin).
 
Maan sisäosan Lemurialaisten tuki on nyt jatkuvaa. Salli yhteys näihin hienojakoisiin maailmoihin ja muista, että monet näistä ilmaisumuodoista on menneisyytesi aikomus yhdistyä nykyiseen ja tulevaan tietoisuuteesi. Se on nollapistedynamiikan sivuvaikutus: menneiden, nykyisten ja tulevien verkkojen yhdistyminen heijastaa ruumiillistumisvaiheen yhteensulautumista (mennyt, nykyinen ja korkeampi ylösnoussut Itse). Huomaa synkronistinen toiminta: vanhan toimintamallin (alemmat aikajanat), ylösnousevien aikajanojen (nykyiset) ja uuden Maan maailmojen nollapisteyhdistyminen (jo luotu tuleva lopputulos, joka on ollut olemassa 12-12-12-portista saakka).
 
Liikkuminen, lepo ja meditointi. Lepääminen on välttämätöntä integroimiseksi, energiakentät vaativat kuitenkin liikkumista laajentumiseen. Se auttaa ahdistuksessa tai stressissä, joka liittyy syvään muutokseen. Tasapainota mentaali-, tunne- ja fyysinen taso liikkumisella, meditoinnilla ja stressiä helpottavalla luovuudella.
 
Nesteytys. Solaris lähettää fotonikoodatun plasman korkeampia tasoja, jotka toimitetaan lisääntyvällä intensiteetillä, kun suuremmat tähtiportit ja kristalliverkkojärjestelmät yhdistyvät taas. (Auringon tuijottaminen voi olla haastavaa joinain päivinä – ole viisas silmiesi kanssa.)
 
Plasman sisäänvirtaukset tekevät meistä janoisen, koska ne laukaisevat kehomme veden muuttumaan. Osa tästä plasmasta on uusi vesimuoto, joka aktivoi planeetan akviferit (ja veden soluissasi) sisältämään enemmän fotonivaloa. Vesi on avain solujen ja DNA:n päivittämiseen ja kristallirakenteiden aktivoimiseen. Muista, että tämä planeetta on rakennettu ylösnousemusta varten (runsaasti kvartsia ja vettä), ja noita aspekteja on helpointa vahvistaa sisällä ja ulkona.
 
Parhaita DNA-harjoituksia varten käy tsekkaamassa Kristalli-DNA-ekirja (ilmainen uutiskirjeen tilaajille) tai tule mukaan uudelle Kristalli-DNA-kurssille viikosta 23.9. alkaen.
 
Merkittäviä ajankohtia yhdistymis- ja portti/verkkotyöllemme:
 
13.9. täysikuu klo 21.35 PT. Kaikki valmiina puhtaan aikomuksen kera hajottamaan kaikki menneisyyden epäyhteensopivat agendat, taajuudet, kontrollointimekanismit. Jumalainen neutraalisuus. Tunne, visualisoi ja vahvista "Uutta Maata nyt" ja määrää todellisuudet ilmaisemaan korkeimpia aikajanoja kaikille osallisille.
 
15.9. sunnuntain globaalit ykseysmeditaatiot. Lisääntyvät valotasot. Liity meihin klo 5.11, 8.11. 11.11 ja 17.11 PT. Yksityiskohtia täältä.
 
18.–19.9. porttiavautuminen päiväntasauksen sisäänvirtausta ja kollektiivista tasapainoa varten.
 
22.9. sunnuntain globaalit ykseysmeditaatiot. Liity meihin klo 5.11, 8.11. 11.11 ja 17.11 PT. Yksityiskohtia täältä.
 
23.9. päiväntasaus klo 12.50 PT. Globaali ykseysmeditaatio ja kollektiivista verkkotyötä. Anna tasapainon kehittyä helposti ja sujuvasti.
 
28.9. uusi kuu klo 11.27 PT. Globaali ykseysmeditaatio.
 
28.–29.9. kollektiivinen aikajanamuutos. Voimakas lisäpotku ensiruumiillistajille ja kollektiiviselle DNA:lle. Kanssaluo aistittava kokemus ylösnousemuksesta kaikkiin tiheyksiin ja rinnakkaistodellisuuksiin korkeimmalla kosmisen lain sallimalla tasolla.
 
29.9. sunnuntain globaalit ykseysmeditaatiot. Liity meihin klo 5.11, 8.11. 11.11 ja 17.11 PT. Yksityiskohtia täältä.
 
Luomme yhtenä
 
Mestaruudessamme "suihkutamme" tätä planeettaa ja kaikkea sen elämää jumalaisen rakkaus-valon korkeimmilla tasoilla, sydämemme heränneen Lähdeolemuksen avulla. Tämä kuukausi sisältää mahdollisuuden positiiviseen ja jokseenkin yllättävään muutokseen. Näiden positiivisten tapahtumien välikappaleena kanssaluomme jumalaisen rakkauden voimistumisen nyt-hetkessä korkeana jumalaisena palvelutekona.
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >