HomeViestejäSandra Walter23.8.2019 - Tunnetko sen - portti meneillään

23.8.2019 - Tunnetko sen - portti meneillään

TUNNETKO SEN – PORTTI MENEILLÄÄN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
23.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Olen tällä hetkellä merenrannalla Venturassa Disclosure-tapahtumassa. On ihanaa nähdä, että keskustelu muuttuu yhtenäistymisistä kohti, ja vaatimus, että tehdään lisää joukkomeditaatioita (useimmat tässä yhteisössä eivät tiedä kolme vuotta jatkuneista sunnuntain ykseysmeditaatioistamme). Esitykseni on huomenaamulla: täysi paljastus portinvartijakokemuksista ja vuorovaikutuksesta positiivisten liittolaisten kanssa ylösnousemuksen palvelemisessa. Voin julkaista videon tästä lokakuun lopussa.
 
Porttimme (15.–28.8.) on TÄYDESSÄ VOIMISTUMISVAIHEESSA, kun Gaia ja Solaris muuttavat magnetismia mukautumaan uuden Maan verkkoyhdistymiseen, joka tapahtui viime kuussa. Valotaso lisääntyy dramaattisen intensiivisesti, ja ruumiillistajat saavat yhdistymiskoodeja auttamaan ylösnousemusprosessiamme. Meistä on tulossa DNA:n kautta noita avoimia tähtiportteja. Se saattaa stimuloida yhtenä hetkenä ja lyödä maahan seuraavana (tämä on magneettimuutosten tapa).
 
Menkää luontoon ja liittykää sunnuntain meditaatioihin viikoittaista koodivaihtoa varten. Fokusoitukaa rauhaan ja korkeampiin aikajanoihin, kiitos. Käytetään tätä porttitilaisuutta tason nostamiseen kaikille halukkaille sydämille. Muistakaa, että kollektiivinen DNA aktivoituu vapauskoodien vapautuksen myötä – sitä on jatkunut jo yli kuukauden.
 
Vapauskoodit tukevat VAPAAN TAHDON VALINTAASI luoda oma ylösnousemuksesi sekä globaalia rauhaa, harmoniaa ja jumalaista rakkautta. Ne poistavat kaikki itseaiheutetut esteet sekä vääristymät tai tukokset Kristus-aikajanojen edestä. Nyt on hetki tehdä siirtosi – edes pieni – sitä rakkautta ja luovuutta ilmaisevaa elämää kohti, jota todellisuudessa olet. Ei. Enää. Odottamista.
 
Olen tien päällä seuraavat kaksi viikkoa. Tässä on sisältöluettelo tukemaan matkaasi ja myös ohjattu timanttisydänaktivointi …  
 
Sunnuntain ykseysmeditaatiot …
 
DNA-ekirja tilaajille, yksityissessiot …
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Tämä on puhdas NYT-hetki hyväksyä ruumiillistumisensa ja ELÄÄ ylösnousemuksemme LAHJAT. Sukeltakaamme syvälle uusiin vapauskoodeihin ja käyttäkäämme niitä viisaasti vastuulliseen luomiseen. Muista, että kaikki voimistuu näinä aikajanamuutosaikoina – meidän eduksemme. Matkustaessani inspiraatiota ja tukea prosessiisi annetaan sosiaalisessa mediassa.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >