HomeViestejäSandra Walter2.8.2019 - Uudet tähtiportit, Leijonaportti ja elokuun muutokset

2.8.2019 - Uudet tähtiportit, Leijonaportti ja elokuun muutokset

UUDET TÄHTIPORTIT, LEIJONAPORTTI JA ELOKUUN MUUTOKSET

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
2.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Elokuu on ollut aina voimakas ylösnousemuspäivitysten kuukausi. Jotkut laajentavimmista kokemuksistani ovat tapahtuneet elokuun toisella puoliskolla – ja tämä vuosi lupaa samaa.
 
Monet yhdistyvät Leijonaporttia varten (8.8.) – muinainen egyptiläinen traditio – mikä voi olla suuri sydämenavaaja. Uudet Sirius-porttiavautumiset kesäkuusta lähtien ja uudet verkko/vapauskoodiaktivoinnit 4.7. lähtien, tekevät tästä jalostuneemman ja voimakkaamman sydän- ja DNA-aktivoinnin.
 
Seuraavan viikon aikana viritymme kollektiivisesti Kristus-säteiden puhtaisiin timantti-kristalli-kultataajuuksiin ja säteilemme niitä koko luomakuntaan. Palvelemme tuon valon kanavina tässä nyt-hetkessä, ja kollektiivinen fokuksemme 8-8-meditaatioiden ja -kokoontumisten aikana on TEHOKKAIN työkalu, joka meillä on tässä risteyksessä. Kollektiivinen valintamme vahvistaa AINA seuraavia aktivointeja, kuten kollektiivisia valintapisteitä. Ykseysmeditaatiomme tapahtuu klo 8.08 PDT – on kuitenkin koska tahansa ok lisätä valosi ja aikomuksesi.
 
Samaan aikaan kun kollektiivinen 2020-kehityskaari on horjumaton, käytämme kollektiiviset Leijonaporttiseremoniat vahvistaaksemme elokuun toisen puoliskon tapahtumia.
 
Uudet tähtiportit ja elokuun puolivälin muutos
 
Portinvartijatutkassa 15.–28.8. on näkynyt voimakkaana kohtana harmonisoitua nopeutumiseen.
 
Portinvartijat ja verkkotyöläiset, olette saattaneet huomata uusia portteja avautuvan – sekä Gaiassa että kosmisia tähtiportteja Solariksen ja Siriuksen kautta – Lemurian tai Maan sisäosan verkkojen aktivoinnista lähtien 4.7.
 
Aktivointi 4.7. yhdisti verkot ja portit moniulotteisessa ilmaisussaan. Se loi puhtaamman kokemuksen ylösnousemuksestamme, ja täysin uutta energiaa ilmestyi esiin Gaiasta (näin ollen järistykset). Seisovan portin aktivointi on ikivanha polariteettimuutosten (geomagneettimuutosten) laukaisukohta. Nämä uudet porttiavautumiset punovat palvelevien tähdistöjen valoa muinaisiin kristallirakenteisiin, jotka on laitettu tänne ylösnousemusta varten. Tämä sallii Gaian ilmaista ylösnoussutta itseään, ohentaa verhoja ja vapauttaa vapauskoodeja (ykseystietoisuus/Kristus-koodit), lopulta DNA:ssamme, jotta voimme kokea ylösnousemuksen muodossa.
 
Tämä uusi energia on jo käynnissä oleva 2020-porttimme, joka tuplaa Kristus-aikajanaenergiat joka kuukausi, kun lähestymme pimennystä 26.12. On tärkeää muistaa, että tämä tapahtuu NYT, kun kollektiivinen aikajanamuutos on ollut "sovittu" 4.7. lähtien. Myös yritettäessä muuttaa 4.7. kristallikäytäväaktivointi joksikin muuksi, meille on näytetty vapauskoodien, kollektiivisen palvelumme ja ruumiillistumisemme voima yhtenäisenä rakkausvoimana. Kiitollisuutta kaikille, jotka levittävät jatkuvasti noita koodeja ja energioita globaalien verkkojen kautta.
 
Lemurian verkkojen, uuden Maan verkkojen ja kristalliverkon yhdistyminen loi nollapistedynamiikan, jotta uusi voidaan synnyttää. Tämä on menneisyyden (Lemurian verkot), nykyisyyden (uuden Maan verkot) ja tulevaisuuden (kristalliverkot) yhdistämistä antamaan NYT-kokemus, jota tarvitaan puhtaaseen ylösnousemuskokemukseen. Se peilaa omaa kokemustasi menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden yhdistämisestä nollapisteessä voidaksesi luoda Kristus/kristalli-itsesi puhtaan ruumiillistuman.
 
Sydänyhtenäisyytesi käynnistää kristalli-DNA:n, joka on avaimesi näihin uusiin tähtiportteihin. Tämä opettaa meidät muistamaan täysivaltaisen Luojatilamme ja luomaan tuosta tilasta, jotta resonoimme korkeimpien aikajanojen kanssa. Käytä moniulotteisuutta kaikkeen tähän – olet mikro ja makro. Niin ylhäällä, kuin alhaalla. Niin sisällä, kuin ulkona.
 
Fotonivirrat ovat voimakkaita näiden uusien porttien läpi. Saatat huomata voimakkaampia puhdistumisvaikutuksia, kun entiset aikajanat häviävät kentistäsi. Todellisuudet kiitävät noustakseen korkeammalle aikajanalle tai putoavat pois alempaan kokemukseen. Se on, mitä on. Valitse joka hetki parhaasi mukaan sydänkeskeiset ajatukset, sanat ja palvelu. Monet saattavat havaita olevansa valmistautumattomia nopeutumiseen. Auta heitä sisäisessä työssä.
 
Kuten aina, vanhoista itseä koskevista tarinoista täytyy päästää irti voidakseen kokea tämän laajentumisen täysimittaisena. Tästä tulee hyvin selvää, kun aikajana jakautuu. Kunnioita pyhää matkaasi ja anna valon näyttää, mikä sinun täytyy karistaa, muuttaa tai rakastaa vauhtiin. Tunnekentät päivitetään käsittelemään enemmän RAKKAUTTA.
 
Timantti-fotoni – luova jumalainen tahto
 
Kristus-sydämen säteileviä timantti-fotonisäteitä voidaan vahvistaa omalla käskylläsi enemmän kuin koskaan. Kun sytytämme kristallisydämemme tällä säteilevällä lahjalla Gaia Sofian elävästä kirjastosta, kristalli-sateenkaarisilta-DNA:stamme voi tulla tämän seuraavan valo- ja ylösnousemustason kanava. Visualisoi se, määrää se ja tunne se mahdollisimman usein.
 
Antaudu näillä muuntuneille tietoisuustiloille, joita orgaaninen valo tuottaa tämän käytävän aikana. Muista, että tämä on hyvin erilainen OLEMISEN tila. 144 kristalli-DNA-mallia aktivoituu ruumiillistajissa, millä on globaaleja vaikutuksia, kun he avaavat sisäiset tähtiportit harmoniaan voimakkaiden tukevien kosmisten virtausten ja transformoivien valovirtojen kanssa.
 
Tasapaino ja antautuminen – näytä ihmisille uusi Itsesi
 
Muistutus vain: kuljemme monissa maailmoissa, ei vain dualistisessa kahdessa. Mestaruus on kaikkien Lähde-itsenä-aspektien tasapainoa rinnakkaistodellisuuksien poikki. Luovuus, maadoittuminen luontoon, meditointi ja palveleminen auttavat tämän valotason integrointia. Näytä pyhän sydämen tie ainutlaatuisen ja väärentämättömän ilmaisusi avulla.
 
Voimakkaampi kuin YKSI
 
Liity meihin sunnuntain globaaleihin ykseysmeditaatioihin laukaisemaan tämä ylösnousemuksemme seuraava taso klo 5.11, 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT. Kutsumme timantti-fotonisäteiden ja koodien vahvistumista kaikilla halukkailla sydämillä.
 
Yhdistymme taas tiistaina 8.8. klo 8.08 PDT kunnioittamaan Leijonaporttia. Yksityiskohtia ja ohjattujen meditaatioiden latauksia täältä.  
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >