HomeViestejäSandra Walter11.7.2019 - Kristallikäytävä - maanjäristykset ja portit

11.7.2019 - Kristallikäytävä - maanjäristykset ja portit

KRISTALLIKÄYTÄVÄ – MAANJÄRISTYKSET JA PORTIT

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
11.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Huom. Tämä artikkeli on portinvartijoille, verkkotyöläisille ja valotyöntekijöille, jotka työskentelevät Gaian kanssa. Se on sydänjakamista viime viikon tapahtumista eikä ehkä päde kaikkien matkaan.
 
Kristallikäytävä on keskikanava valtavalla alueella, joka käsittää USA:n Tyynenmeren rannikon ja Kalifornian. Se ulottuu ylös Oregonin ja Washingtonin vulkaaniseen "perintöön". Se haarautuu Nevadaan, Arizonaan, Utahiin, osiin Coloradoa, Kansasia ja Arkansasia idässä, jossa se ankkuroituu Pohjois-Amerikan keskeisiin kristallikerrostumiin. Se yhdistyy myös Havaijin saariin lännessä.
 
Kristallikäytävällä on useita ankkurikohtia. Mount Shasta on voimakkain sen moniulotteisista solmuista, koska se palvelee maailmojen ja aikajanojen välisenä siltana. Shasta majoittaa myös Lemurian mallit, rekisterit ja olennot, jotka ovat ylösnousemuksen palveluksessa. Mount Shastan, Sedonan ja Etelä-Kalifornian välille muodostuu kolmio, ja olen työskennellyt tällä alueella jatkuvasti vuodesta 2013 saakka.  
 
Lemurialla tai kadonneella Mu-mantereella oli pitkä ja dramaattinen hajoaminen. Perspektiivisi noihin tapahtumiin riippuu siitä, miten näet nuo aikajanat, joten jätän sinulle omat uskomuksesi siitä, mitä tapahtui. Koko USA:n länsirannikko muodostui noiden tapahtumien aikana. Jotkut sanovat, että puolet Pohjois-Amerikasta on jäänteitä maasta, joka halkeili, purkautui, jäätyi, suli ja liikkui, kunnes se ilmestyi hetkeksi esiin alueena, jota nimitämme tänä päivänä Pohjois-Amerikaksi.
 
Kristallikäytävä yhdistää sekä Lemurian että Atlantiksen sivilisaation ylösnousemuksen tulevaan kehityskaareen, noiden aikakausien ja niillä syntyneiden konfliktien täydelliseksi ratkeamiseksi.
 
Avaimena tässä on lemurialainen ja atlantislainen ennakkosuunnitelma (voi, miten selkeitä olimme tuolloin) siitä, miten säilytetään Kristus-aikajanat ja lopputulokset ylösnousemusta varten. Leimasimme eteerisesti muinaisrakenteisiin, kristallikerrostumiin ja akvifereihin parhaan skenaarion laukaisimet. Paras skenaario: heräämme ja muistamme, missä ne ovat, ja kuuntelemme entisten ja tulevien itsejemme kuiskauksia, milloin opastetaan aktivoimaan ne.
 
Muista, että tämä planeetta on rakennettu ylösnousemusta varten. Gaian pääelementti on vesi, ja sen runsain mineraali on piidioksidi (kristalli). Kun tämä yhdistetään Maan sisäosan väen runsaaseen kullankäyttöön ja ympäri kristallikäytävää sijoitettuihin eetteriportaaleihin, geometrioihin ja malleihin, meillä on ylösnousemuksen erittäin tehokas vahvistin.
 
Tätä sadat verkkotyöläiset ja portinvartijat ovat aktivoineet muutaman viime vuoden. Tästä syystä sijoitamme kristalleja tuon aikomuksen kera. Tästä syystä menemme fyysisesti näille syrjäisille alueille porttiaktivonti-DNA:mme kera. Tästä syystä näemme kaikkea taianomaista – ja saamme vahvistuksen Gaialta itseltään, kun nämä alueet vahvistuvat.
 
Kiistämätön kutsu – miksi olin siellä maanjäristystä varten
 
Muistat ehkä matkani Arkansasiin ennen vaaleja 2016. Korkeammat tasoni ovat olleet aina suoria siinä, milloin asioita täytyy tapahtua. Päästä kaikesta irti, myös elintilasta. Se on ollut jatkuvaa tällä matkalla. Silloin on kuitenkin kiireentuntua, kun suurempia aktivointeja tai aikajanamuutoksia ollaan esittelemässä. Arkansasiin liittyi kaksi kuukautta matkustelua, puhdistaen käytävää ja yhteyttä Shastan ja Arkansasin kristallikerrostumien välillä. Tuolla matkalla useita porttiaktivointeja seurasi maanjäristyksiä täsmälleen siellä, minne kristalleja oli asetettu. Tätä jatkui reitin varrella keskellä-ei-mitään Nevadan, Utahin, Oklahoman ja Kansasin poikki … Se oli voimakas muutoskäytävä. Järiseminen jatkuu noissa solmuissa, kun vahvistumista tapahtuu (kuten tällä hetkellä).
 
Tämän kuukauden portinvartiointi alkoi esittäytyä huhtikuussa samalla kaavalla. Minun täytyi muuttaa pois tilastani, kerätä omaisuus, lähteä tien päälle ja olla tietyssä paikassa 4.7. Korkeammat tasoni näyttivät minulle reitin kristallikäytävän läpi, jossa vierailin juuri toukokuussa matkallani takaisin Sedonasta. Matkustan tavallisesti Sierra Nevadan länsipuolta, kuitenkin itäpuolta (valtatie 395) näytettiin taas.
 
Pieni omaisuuteni säilytyksessä, vietin kolme päivää vuorella saaden koodeja, näkyjä ja ainutlaatuisia energioita lemurialaisilta ja mestareilta. Useimmat lemurialaisten eetterilahjat esittäytyvät kruunuina, jalokivinä ja geometrioina. Veljeskunta antoi ohjeen: hankitaan ametistikristalleja ja aktivoidaan ne heidän läsnäollessaan ennen lähtöä. 2020-aikajanojen – jotka aktivoituivat 4.7 – puhtaan vahvistamisen oli määrä vapauttaa vapauskoodit kollektiiville.
 
Vanhojen tarinoiden ratkeaminen
 
Lemurialais-atlantislaiset konfliktit olivat syvälle juurtuneina valotyöntekijöiden sydämiin sekä USA:n kristallikerrostumiin. Atlantiksen tarinan purkautuessa vuodesta 2016 saakka, Lemurian tarina vaati myös ratkaisua. Muista, että korkeammat aikajanat täytyy ratkaista, jotta mennyt-nykyinen-tuleva voi yhdistyä, harmonisoitua ja viedä päätökseen uuden Maan mikään-tarina-ei-tartu -tilan. Gaia muistutti meille tästä tarinoista luopumisesta viime vuonna. Useimmat teistä tietävät, että olemme yhdistäneet Maan sisäosan verkkoja – toinen toiminta joka saatiin valmiiksi 4.7. Kaikki on nyt vahvistamista, nopeutuneella tahdilla.
 
Vapauskoodit vapauttavat DNA:mme vääristymistä ja rajoituksista. Siirrymme korkeammille aikajanoille suuremman virtauksen kera, ja koemme uutta yhtenäistä luovuutta.
 
Matkustin Shastalta Mono-järvelle 3.7., jossa on ollut seisova portti hyvin pitkän aikaa. Seisova portti näyttää pystysuoralta laatalta, jossa on monisyisiä koodeja ja joka pysyy tyypillisesti suljettuna, samalla tavalla kuin tähtiportti, kunnes on laukaisukohta ylösnousemuksen vahvistamiselle. Mono-järvi on ikivanha (700.000 vuotta). Ensimmäinen kohtaamiseni sen kanssa oli 2007, ja sain täysimittaisen ahdistuskohtauksen pelkästään lähestyessäni sitä. (Siunausta ex:lleni, että hän vei meidät sinne joka tapauksessa.) Älä roiku tuossa vanhassa tarinassa. Kaikki työmme tässä käytävässä on purkanut sen vaikutuksen, mitä siellä tapahtui aiemmin.
 
Saavuin järvelle juuri auringonlaskun jälkeen 3.7., laitoin ametistini paikoilleen ja aloitin invokaation, joka sisälsi "lemuralais-atlantislaisten aikajanojen ja konfliktien ratkeamisen ja puhdistumisen". Kun olin kasvot kohti etelää, seisova portti avautui ja kirkasta ja puhdasta kulta-timanttivaloa ampui sen läpi ja suuntasi etelään valtatien 395 viertä Barstowia kohti. Koko käytävän taso ikään kuin nousi.
 
Seuraavana aamuna 4.7. joka on USA:n itsenäisyyspäivä, jatkoin valtatietä 395 pitkin, sijoitin kristalleja, fokusoiduin vapauskoodeihin ja tunsin voimistunutta virtausta käytävän läpi. Jumalaisen ajoituksen ja Gaian tapaan, olin Searles-laaksossa, kun maanjäristykset alkoivat. Tämä on se alue, jolla muodostuu kolmio Shastan, Sedonan ja Los Angelesin välille. Paikalliset (se on syrjäinen alue erämaassa) käsittelivät sähkökatkokset ja kohtelivat toisiaan ystävällisesti, vaivattomasti ja sujuvasti. (Muistetaanpa, miten helppoa on yhdistää ihmiset maamuutosten aikana.)
 
Olin suurimman osan päivästä tuolla alueella, tasapainottaen ja laajentaen valoa verkoissa ja vastaanottaen uutta valoa ja uusia koodeja, joita virtasi episentrumista. Järistykset loppuivat paikoissa, joihin kristalleja oli laitettu käytävän varrella. Sitä oli kiehtovaa katsella. Millaista värähtelyä se onkaan (kirjaimellisesti ja eteerisesti) ottaa vastaan. Tuolla hetkellä tuntui siltä, että Gaia halusi paljastaa kaiken elävässä kirjastossa. Kuten monet ovat sanoneet, planeetta saattaa paljastaa enemmän, mihin mikään ryhmä tai mitkään ihmiset pystyvät.
 
Portinvartijat ja verkkotyöläiset merkitsevät levitystä ja vakautta (ei tukahduttamista, antakaa korkeamman itsen opastaa). Vapauskoodien syöksyminen jatkuu käytävälinjoja pitkin (ei pääsiirroslinjoja, siinä on eroa) sekä vapautus uuden Maan ja kristalliverkkojen kautta.
 
Muutamia tekijöitä huomattavaksi tästä aktivoinnista
 
* Kristallikäytävä-verkkotyöläiset ovat olleet aktiivisia kuluneet kolme kuukautta maan sisäverkkojen yhdistämisessä (4.6.). Tiesimme, että se olisi voimakasta ja se vahvistuu edelleen.
 
* Järistysvahdit ovat lisääntyneet liikaveden vuoksi Kaliforniassa. Vesi jakautuu uudelleen globaalisti – joskus halkeamia täytyy avautua tai ne ovat paineen alla korkeampien pohjavesien vuoksi.
 
* Pimennykset vahvistavat kaikkea palvelutyötämme, erityisesti verkoissa. Meille kerrottiin, että olisi voimakas kuukausi, ja olemme edelleen siinä.
 
* Schumannin resonanssi on ampunut ylös 4.7. saakka.
 
* Kaksi käänteispolariteettiauringonpilkkua on ilmestynyt tässä kuussa, mikä voi ennakoida muutosta aurinkodynamiikassa.
 
* Siriuksen tähtiportti on ollut auki kaiken tämän ajan, antaen lisää koodeja ja ylösnousemustaajuuksia Solarikselle ja sitten vuorostaan meille. Geomagneettimyrskyt auttavat tätä.
 
* Odota lisää Maan sisäosan vierailuja ja yhdistymistä entisen-nykyisen-tulevan itsesi kanssa – käytävä luotiin aikajanaratkaisua ja -jakautumista varten. Myös paljon Maan sisäosan väkeä on muuttanut Shastalta Sedonaan viimeisten kahden vuoden aikana – toinen aspekti tämän käytävän funktiosta.
 
* Huomaa, että verkko-DNA-yhteys tulee esiin taas. Muinaisrakenteiden aktivoinnit ovat paljon voimakkaampia, kun ollaan fyysisesti läsnä. Kaukovaikuttaminen/aktivointi on hyödyllistä. Jos sinua kuitenkin opastetaan lähtemään erämaahan, älä pelkää tuota maaperää. Gaia on yhtä kuolematon kuin sinä (ja kaikkea muuta). Pakkaa vettä ja täytä bensatankki – ne olivat ensimmäiset asiat, joiden kanssa ihmiset kamppailivat.
 
Vastuullinen luominen – laajempi perspektiivi
 
Tämä on 2020-nopeutumista – olemme olleet siinä kesäkuusta saakka. Eteerinen ensin, fyysinen sitten. Ylösnousemus on tapahtunut jo korkeammissa ulottuvuuksissa ja on ankkuroitumassa näihin tiheämpiin kokemuksiin. Siitä tulee "fyysistettyä", aivan kuten ruumiillistumisemme. Gaia heijastaa laajentumista fyysisyydessä, aivan kuten me.
 
Vaikka vähäisemmät todellisuudet ovat olemassa niin kauan, kuin tarvitset niitä, tärkeä muistutus niille, joita horjuttavat epäluulo ja alemman agendan propaganda: Lakatkaa. Lankeamasta. Vanhoihin. Temppuihin.
 
Pyörivätkö pimeät agendat edelleen? Kyllä, alemmilla aikajanoilla, niiden polarisoituneiden ihmisten vuoksi, jotka antavat polttoainetta alemmille agendoille (teknisesti ottaen nuo todellisuudet ovat jo poissa, ne pyörivät ilman energiaa). Kävimme tämän läpi viime vuonna Kalifornian maastopalojen kanssa – porukka alkoi kuvailla jokaista tulipaloa samalla lasersäteen tarkkuudella. Muistakaa luojaitsenne, rakkaat. Kaikki voi parantua ja muuttua hetkessä. Pelko on matalalla värähtelevä viemäri/rasite ja helppo tapa vetää valotyöntekijät aikajanasilmukoihin. Jos oletat, että jokainen järistys seuraavan vuoden kuluessa on epäluonnollinen, olet kiireinen työkalu, joka pitää vähäisemmät aikajanat pyörimässä. Todellisuudet perustuvat kollektiivihavaintoon – mistään ei tule totta ilman havainnointia. Jos lankeat noiden negatiivisten houkutusten uhriksi, laajentumisesi viivästyy. Valinta on sinulla, hetkestä toiseen.
 
Tämä on käytävä, jossa jakautuminen lisääntyy, rakkaat ystävät. Valotyöntekijät ovat hillinneet tätä tulirenkaan puolta vuosia. Antakaa Gaian tehdä, mitä sen täytyy tehdä, mahdollisimman helposti ja sujuvasti. Ole hyvä ystävä ja kunnioita sen aikomuksia muuttua ja laajentua. Älä pidättele sitä, koska haluat asioiden pysyvän samana tai tuntea turvaa. Ja ole kiltti, älä voimaannuta draamaa tai negatiivisia ennustuksia. Ole vastuullinen luoja ja ylläpidä korkeinta mahdollisuutta.
 
Onneksi rakkausvärähtelyllä on korkeampi valo-osamäärä ja enemmän vaikutusvaltaa kanssaluomisulottuvuudessa. Kun toiset yrittävät ohjata lopputuloksia pelkodynamiikoilla, pysty tietoisena. Pidä sydämesi harmoniassa positiivisen muutoksen kanssa. Tiedosta, että havaintotapasi vaikuttaa jokaiseen tilanteeseen, ja jos havaintosi horjahtaa draaman kanssaluomiseen, se voimistuu – sinulla. Tarkkaile sanojasi käskyinä.
 
Toiseen pimennykseen valmistautuminen
 
Tämän massiivisen alueen vahvistaminen ja vapauttaminen on fokus heinäkuussa ja kuunpimennyksen ajan. Dominoilmiön tapahtumat jatkuvat – se on 2020-aikajanamme muotoutumista. Niiden ei tarvitse olla dramaattisia. Tarkkaile sanojasi ja ajatuksiasi.
 
Korkeavärähteisellä heimolla joka on omistautunut rauhalle, ykseydelle ja ylösnousemukselle, on valtava painoarvo siinä, miten nämä aikajanat kehittyvät kollektiivilla. Pysykää yhtenäisenä ja fokusoituneena korkeimpiin rakkausaikajanoihin. Sivuttakaa kaikki pelontäyteinen viestintä tai yritykset viivyttää vääjäämätöntä. Kun aikajanat jakautuvat, kokemuksista tulee lisääntyvässä määrin erilaisia kaikissa vaihtoehdoissa. Myös lemurialaiset energiat lisääntyvät – luovuus, harmonia maan kanssa ja rauha.
 
Pysykää tietoisena, positiivisena ja fokusoituneena ruumiillistumiseen, kun se muuttaa jatkuvasti kaikkea.
 
Liittykää globaaleihin meditaatioihin sunnuntaina 14.7. klo 5.11, 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT ja uudestaan tiistaina 16.7. klo 14.30 PDT täydenkuun kuunpimennystä varten.
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >