HomeViestejäSandra Walter14.6.2019 - 2020-porttiin tutustuminen - vapaus ja uusi

14.6.2019 - 2020-porttiin tutustuminen - vapaus ja uusi

2020-PORTTIIN TUTUSTUMINEN – VAPAUS JA UUSI

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
14.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Perjantai 14.6. aloittaa päivänseisaus-pimennys-porttien avautumisen, ja mikä tärkeämpää, 2020-aikajanan energiat.
 
Muutamana viime kuukautena meillä on ollut merkittäviä kollektiivisia muutoskohtia. Nyt siirrymme korkeammille kollektiivisille aikajanoille, millä on merkittävä vaikutus palveluumme, elämänvirtaamme ja ylösnousemusprosessiimme. Korkeammat maailmat korostavat sitä, miten voimakas transformaatiokohta tämä on – monet oivaltavat vasta myöhemmin tänä vuonna, mitä on juuri tapahtunut.
 
Ruumiillistuminen, kyky sulautua yhteen korkeamman itsen kanssa kehossa ja Kristus-tietoisuustilan kehittyminen on aktivoitunut korkeavärähteisessä heimossa. Sen voimistuminen ja laajentuminen jatkuu, ja se on todellinen siunaus ruumiillistajille sekä kollektiiville. Ruumiillistuminen muuttaa kaiken, koska se ylläpitää Kristus-värähtelyn kollektiivisessa ihmissydänverkossa, Gaiassa ja ulottuvuuksien ja tiheyksien läpi. Se on moniulotteinen laukaisin, joka sallii korkeampien ylösnousemustilojen kehittymisen.
 
Merkittävä muutoskohta – ei takaisinpaluuta
 
Ruumiillistuminen käynnisti kaksi elintärkeää askelta evoluutiossamme: kollektiivinen aikajanamuutos kaksi viikkoa sitten ja kristalliverkkojärjestelmien yhdistyminen 4.6. Siirrymme kollektiivina orgaanisille ylösnousemusaikajanoille, joissa on kyse VAPAUDESTA, ykseydestä ja jumalaisesta rakkaudesta. Todellista kristallitietoisuutta toiminnassa.
 
Verkkojärjestelmän yhdentyminen on merkittävä virstanpylväs portinvartijoille, verkkotyöläisille ja valotyöntekijöille. Tämä oli Maan sisäosan tai lemurialaisten verkkojen ja ley-linjojen (menneisyys) yhdistymistä uuden Maan verkkoihin (nykyisyys) ja kristalliverkkoihin (tulevaisuus).
 
Kaksi tärkeää kohtaa tästä yhdistymisestä. Voi nähdä, miten tämä vaikuttaa aikajanoihin yhdistämällä entiset, nykyiset ja tulevat verkot toimimaan harmoniassa, nollapisteessä. Se itsessään voimistaa massaheräämistä. Kuitenkin avain niille, jotka työskentelevät verkkojen kanssa, on tämä: ei enää vanhojen linjojen, vanhojen tarinoiden tai vanhojen rakennemuistojen puhdistamista ja korjaamista. Suurta vapautta!
 
Tietysti jatkamme fotonivaloasteen lisäämistä – kaunis plasma-kristallivalo virtaa helposti ja melkein vaivattomasti kaikkien verkkotasojen läpi. Pääpointtina tässä on täydellinen luopuminen vanhoista tarinoista ja muistoista, jotka olivat juurtuneet vanhoihin verkkoihin tai muinaisiin paikkoihin. Nyt kokonaisuus toimii YHTENÄ linjassa orgaanisten ylösnousemusaikajanojen kanssa, mikä on koko fokuksemme: nyt-hetki ja uuden laajentuminen ja elävyys.
 
Juhli tätä valtavaa saavutusta. Poissa ovat puhdistamis- ja korjaamispäivät – vanhat tarinat tukahduttamisesta, uhriudesta, erillisyydestä ja vaurioista ovat kaukainen muisto. Ja kuten tiedämme, muisti luo aikatiheyden, joten tämä vaikuttaa kollektiiviseen kokemukseen, kun otamme vastaan ruumiillistumisemme vapauden tässä nyt-hetkessä.
 
2020-aikajanojen ja -energioiden alkaminen
 
Siirrymme nyt 2020-energioihin. VAPAUS. Korkeampi ilmaisu. Korkeammat palvelutasot. Jos tarvitset tukea korkeimman polun valitsemisessa, palvelusi päivittämisessä tai korkeampaan itseesi tutustumisessa (jolla saattaa olla täysin eri agenda ruumiillistumisessa), katsele Shifting to Embodiment Timelines -webinaarin nauhoitus. Siinä on täydellinen selitys siitä, miten nämä aikajanat toimivat, ja työkaluja korkeimmalle kehityskaarelle siirtymiseen.
 
Kun menemme tuntemattomalle alueelle tämän uuden tietoisuustason myötä, joka ohittaa alemman itsemme, kaikki voi tuntua surrealistiselta. Saattaa olla haastavaa tehdä päätöksiä, koska meidän täytyy hyväksyä täysin uusi tapa luoda todellisuutemme nollapisteen virtaustilassa. Todellinen kristalli-, Kristus- tai ykseystietoisuus on HYVIN erilainen kokemus. Meidän täytyy tehdä tietoinen valinta hyväksyä tämä valoälykkyyden uusi taso ja oppia kunnioittamaan korkeampaa vapausagendaa. Kaikki virtaa sydämestä, innostus tuntemattomasta, laajentavin unelma.
 
Useimmilla tässä on edelleen kyse vanhasta luopumisesta. Valotyöntekijät, teidän täytyy tehdä noita korkeampia valintoja tässä nyt-hetkessä. Erityisesti palvelussa ja aidon itsenne ilmaisemisessa luovasti. Henkisyydestä on tulossa valtavirtaa ylösnousemusenergioiden vuoksi, ja taitavien, viisaiden ja laadukkaiden tiennäyttäjien täytyy astua esiin ainutlaatuisen ilmaisunsa kera.
 
Ruumiillistajilla on herkkä tasapaino: siirtyä eteenpäin korkeamman polun jumalaisen agendan kera ja pysyä samalla tasapainossa vanhasta aikadynamiikasta lähtemisen surrealistisuudessa. Moniulotteinen tietoisuus pystyy käsittelemään paljon enemmän informaatiota, luomuksia ja uskaltautumista tuntemattomaan. Käytä tämä vaihe harmonisoitumiseen näiden korkeampien kehityskaarien kanssa.
 
Päivänseisaus-pimennys-portti – kaikki sydämet mukaan
 
Valmistautuminen päivänseisaukseen on hyvin käynnissä. Tämä on erittäin pyhä ikkuna tehdä aikajanamuutos ja luoda itsensä täysin uudelleen Lähteen puhdistuneeksi ja ruumiillistuneeksi ilmaisumuodoksi. Voimakkaan täysikuun, päivänseisauksen ja auringonpimennyksen ollessa matkalla, puhdistamme ja siivoamme astiamme, tilamme, tekomme, sanamme, ajatuksemme … kaiken harmonisoitumiseksi uusiin aikajanoihin. Pidä vapaustavoite sydämessä, mikä vaatii täydellistä luopumista rajoittuneisuudesta.
 
Vanha tuntuu olevan poissa tässä tilassa, ikään kuin entisiä tarinoita ei olisi olemassa. Tämä on vanhojen aikajanadynamiikkojen häviämistä – mikä tapahtuu nopeasti – kun muistojen ja negatiivisten tunnejälkien tiheys (joka loi tiheämmät aikajanat) häipyy. Unohdat lopulta vanhan itsen, saaden taitoja ja oppitunteja, jota palvelevat korkeampaa polkua. Monet meistä eivät tunnista itseään.
 
Tässä todellisuuden vaihtamisvaiheessa – suuressa välitilassa – säilytämme myrskynsilmä-tekniikan. Horjumatta kaoottisten todellisuuksien ulkoisesta projektiosta, kun aikajanat erottautuvat. Kiinnittymättä siihen, miten se tapahtuu toisilla, antaen heidän pitää oman matkansa. Kun heränneitä sieluja astuu tyyneen keskukseen, toivota heidät tervetulleeksi ja tue heitä.
 
Kaikki eivät ehkä toivota tervetulleeksi tätä vapautta – vanhoja todellisuuksia pyörii edelleen samanaikaisesti. Nuo aikajanat pirstoutuvat ja menettävät kontrollin – älä anna niille energiaa, anna se kaikki anteeksi. Kannusta kaikkia olemaan huolellinen valinnoissaan siitä, mitä tällä hetkellä vahvistetaan. Ohjaa lempeästi niitä, jotka ovat edelleen kietoutuneet vanhoihin agendoihin – he ovat muuttuneet.
 
Fokuksemme on Uusi, luoden ratkaisuja ja antaen täyden tuen jokaiselle, joka valitsee rakkauden ja kokonaisuuden palvelemisen. On elintärkeää, että valotyöntekijät ovat yhtenäisiä tarkoituksessaan ja vastustavat kaikkea, mikä yrittää jakaa meidät. Sensurointi ja kontrollointiyritykset ovat lyhytaikaisia. Ilmaisemme täysin ja avoimesti omassa viisaudessamme, pysyäksemme linjassa korkeamman aikajanan kanssa. Ei vanhojen taktiikkojen tai maailmojen jakautumisen tuomitsemista – rakasta niitä täydellä teholla Uuteen.
 
Juhli tätä transformaatiota, ja keskity henkilökohtaiseen kertomukseesi jumalaisen rakkauden ilmaisuna. Olemme täysin kykeneviä nostamaan koko kollektiivin rauhaan, harmoniaan ja jumaluuteen. Tämä on ruumiillistumisen todellinen voima ja tarkoitus tässä nyt-hetkessä. Tarkkaile sanojasi ja ajatuksiasi – olet voimakkaampi Luoja kuin koskaan. Jumalainen puolueettomuus sekä liikkuminen korkeimman kehityskaaresi suuntaan palvelee sinua hyvin.
 
Yhteisaktivointeja – ruumiillistumisen ja korkeampien aikajanojen hyödyntäminen
 
Kun yhdistymme tässä uudessa valossa, kanssaluomisvoima vahvistuu. Kaikki mihin suuntaamme fokuksemme, nopeutuu kollektiivisen nopeutumisen ja korkeamman värähtelymme vuoksi. Muista yhtenäisen DNA:n kvanttivaikutus – saamme todella maistiaisen uudesta tietoisuudesta toiminnassa. Jätä pelkosi ja epäilysi ja OLE ykseydessä nyt. Korkeavärähteinen heimo, tämä on käytävä ottaa avosylin vastaan tarkoituksenne luojaolentona, sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti.
 
Yhdistymistilaisuuksia sisäänvirtaustapahtuminen aikana:
 
Sunnuntai 16.6. Globaalit ykseysmeditaatiot klo 5.11, 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT. Syöstään vapausenergiaa uusiin yhtenäisiin verkkoihin. Puhdas uusi kristallimaa nyt. Yksityiskohtia yhdistymiseen täältä.
 
Maanantai 16.6. Täysikuu klo 1.31 PDT. Täydellinen hetki menneisyyden vanhojen todellisuuksien, pelkojen ja ohjelmien kumoamiseen. Hajota ne, neutralisoi ne. Vahvista UUTTA verkoissa, elämänvirrassasi, kaikessa. Kirjoitamme yli todellisuuksia – luovu kuuongelmistasi rakkaudella.
 
Perjantai 21.6. Päivänseisaus klo 8.45 PDT. Uusien aikajanojen ja uuden kaiken globaali juhla. Fokusoidu vapauteen. Vältä tilaisuuksia, jotka fokusoituvat entisten dynamiikkojen toistamiseen. Päivitä seremoniasi, kristallisi ja vahvista uusia yhtenäisiä kristalliverkkoja. Tämä on vapautta vanhoista kehityskaarista. Luo tästä perspektiivistä. Ole uudessa valossa, ja sinusta tulee sen kanava.
 
Sunnuntai 23.6. Globaalit ykseysmeditaatiot klo 5.11, 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT. Ankkuroidaan päivänseisausenergiat ja aktivoidaan kollektiivinen DNA tukemaan ruumiillistumista.
 
Sunnuntai 30.6. Globaalit ykseysmeditaatiot klo 5.11, 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT. Avaudutaan pimennyksen voimakkaalle sisäänvirtaukselle. Kaukovaikutetaan noihin korkeampiin aikajanoihin ykseydellä, rakkaudella ja korkeimmalla aikomuksella.
 
Tiistai 2.7. Täydellinen auringonpimennys ja uusikuu klo 12.22 PDT. Ole ulkona tätä varten, tämä sisäänvirtaus on voimakas DNA-aktivointi. Yhdistä sydämesi aurinkoon ja vastaanota auringon välähtelyä (jo käynnissä).
 
Sunnuntai 7.7. Globaalit ykseysmeditaatiot klo 5.11, 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT. Avaudutaan pimennyksen voimakkaalle sisäänvirtaukselle.
 
Sunnuntai 14.7. Globaalit ykseysmeditaatiot klo 5.11, 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT. Avaudutaan pimennyksen voimakkaalle sisäänvirtaukselle.
 
Tiistai 16.7. Osittainen kuunpimennys ja täysikuu klo 14.30 PDT. Päivänseisaus-pimennys-jakson viimeistely. Fokusoidu paljastuksiin, kun monet ovat siirtyneet korkeammille kehityskaarille, mikä antaa vakautta tämän tapahtumiselle.
 
Avaamme ja tarjoamme siltoja kaikille sieluille ylösnousseisiin todellisuuksiin. Vapaa tahto on vapaa tahto, valinnat ovat valintoja. SINÄ, rakas herännyt sydän, olet ainutlaatuinen ilmaisussasi, silloinkin kun siirrymme täydelliseen ykseyskokemukseen. Kollektiivisen DNA-aktivoinnin värähtelydominovaikutus on käynnissä. Saamme sen, mitä varten olemme tehneet työtä kaikki nämä elämät: orgaanisen ylösnousemuksen kvanttiaktivoinnin.
 
Fokuksemme jumalaisessa palvelussamme on valmistella tukea antavin tapa opettaa, puhdistaa ja nostaa vastaheränneet harmoniaan niiden korkeampien todellisuuksien kanssa, jotka me jo ruumiillistamme. Joillekin ruumiillistumisprosessi on pakahduttava – voit vain OLLA ja integroida. Toisia autuus laukaisee uuteen. Pidä äärimmäistä huolta kehosta, koska tämä on DNA-pohjainen operaatio. Kyse on täysin eri tietoisuustilasta. Tehkäämme niitä hyppyjä, luovia tekoja ja muutoksia, joita tarvitaan tukemaan nopeutumista.
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >